i nastepna koszula w kratke ;( nie bede już tu zaglądac ;( :D
Printable View
i nastepna koszula w kratke ;( nie bede już tu zaglądac ;( :D
dziekuje dziewczyny :))
ja czesto mam wlasnie problem z koszulami na guziki w biuscie ale tutaj jakoś sie zmiesciłam troszke guzik mi sie rozchodzi przy biuscie i kawałek stanika widac no ale trudno :D nie przeszkadza mi to :P
Madzia fajne ciuszki :D
a ja tam nie mam problemu z guzikami w biuście:P no chyba, że za luźna ale wtedy biorę xs i jest w sam raz :hahaha:
mi zawsze widać stanik w koszuli z guzikami :lol: wszyscy już sie przyzwyczaili chyba :P jak to mówi moja mama 'jestem niewymiarowa.. ogólnie mówiąc to krzywa' :D
krzywa dlatego że mam jedną nogę krótszą :P w ogóle tego nie widać ale zawsze jedną nogawkę w spodniach mam bardziej zdartą :D
no ja jutro jadę na zakupy od niepamiętnych czasów wolna sobota , a tak pozatym nie mogę się już doczekac na paczuczkę od dobrejrady trochę tam nakupiłam ale nie specjalnie duża za jakieś 500 zł w tym jest moja frezareczka JD 700 do pazurków och jak ja się cieszę
widocznie żadna z nas nie pracowała na takich żelach a pozatym to nie właściwy temat..
może tutaj uzyskasz odpowiedz: http://forum.wzorki.info/metoda-zelo...racujecie.html
łaaaa :yess:ja w końcu kupiłam sobie kostium w panterke :D
dawaj zdjęcia! :*
ja też chcę zobaczyć!! :skacze: Mam nadzieję, że stanik pasuje :P
a ja wlasnie zamowilam i zaplacilam za moj kuferek,hurrra
Pink Tartan 360 Degrees 2 Tier Mobile Aluminium Cosmetic Beauty Trolley
I zamowilam u Sweet-ki zele rozne,nablyszczacz,primer,tipsy 3 rodzaje,pedzelek ale na to musze poczekac do 26 lipca bo braciszek mi przywiezie.Maz zlyyyyyyyyy jak osa.tyle kasiorki poszlo,teraz musze robic pazurki i odkladac:)A jeszcze pilniki musze kupic,ale to pozniej i tak sie ciesze
ja mam plan zakupic sobie kostiumik w piatek chodzilam i nie znalazlam odpowiedniego.u Nas to bida w tych sklepach tymbardziej ze ja szukam z efektem push-up ze wzgledu na moje niezbyt wielkie gabaryty :p jak juz znalazlam taki to mi sie wzor nie podobal i odwrotnie :/
ja z kolei mam problem z dobraniem stroju jeśli jest sprzedawany w komplecie (góra i dół). jak góra jest dobra to dół za duży :( dlatego lubię gdy można te dwie części kupić osobno :)
A ja mam takiego pecha, że nawet stanika nie potrzebuję jeszcze.... -_- Płaska jak deska (no prawie... minimalnie...) Więc mam problem z dobraniem stroju.... szukam żeby jakos powiększyć je i jak staik znajdę to akurat gacie za małe :zly: za dużą dupę mam....
dlatego trzeba kupować w takich sklepach, gdzie strój sprzedawany jest osobno ;)
to u mnie w sklepach tak nie sprzedaja, wogole nie ma wyboru,albo komplet albo nic :/
Pati poszukaj w sklepach sportowych albo idz do new yorkera jeśli masz gdzieś w pobliżu :) ostatnio widziałam tam doły i góry osobno ;) i całkiem fajnie wyglądały..
też miałam wspomnieć o new yorkerze :) tylko nie wiadomo czy jest w miejscowości Pati... jakby co masz blisko do Radomia na zakupy (tak mi się wydaje) ;)
fajny kuferek :D pewnie duuzo miejsca ma :D
no ten kuferek jest zajebiaszczy , aż się napaliłam na podobny z allegro :P
Jade wszystko przez Ciebie !!!!!!:D
pamiętam, że jeszcze w Housie sprzedawali stroje kąpielowe oddzielnie ;)
hi,hi dzidzia zarazilam Cie i znowu ja:)ale to dobrze bo bedziesz miala gdzie trzymac swoje paznokciowe rzeczy.No ja dzisiaj kupilam sobie poduszke,oczywiscie rozowa pod raczki zeby klientka bylo wygodnie:)i kilka swieczek zapachowych bo nowy Garden Center otworzyli u nas,roslinki do akwarium.Rybek nie bo nie mieli takich co by mi sie podobaly i pasowaly do naszego no chyba ze jako obiad dla moich:)A i koniki polne na obiadzik dla moich slodkich agam:)
no to Jade niezłe zakupy zrobiłaś :P
a ja stwierdziłam że mnie poje*** właśnie zamówiłam 60 ozdóbek do paznokci... teraz się doczekac nie będe mogła kiedy przyjdą hihi
Dzidziulka to teraz będzie szaleństwo na paznokciach :D czekam na zdjęcia :P
ja też sobie musze kupić kuferek ale najpierw zrobić zakupy u dobrejRady.. akryle itp :)