witaj:przytul:
Printable View
witaj:przytul:
Witajcie dziewczyny :)
witam wszystkich:)
Czesc dziewczyny, mam na imie Monika, pazurki robie w zasadzie od 3 lat ale teraz zamierzam wystartowac z legalnym interesem:)) Pozdrawiam
hej:kwiatek:
Witajcie
ale sie tu teraz zrobił ruch ;)
Cześć Dziewczyny! ;)
Mam naimię Agata i mam 14 lat ;) Paznokciami interesuję się właściwie od zawsze ;) We wakacje zeszlego roku wykonałam moje pierwsze pazurki żelowe ;) Jest to moja największa pasja, a w przyszłości chciałabym zajmować się tym profesjonalnie ;) Pozdrawiam! ^_^
witajcie wszystkie
Witam wszystkich:)
mam na umie Kasia, pazurkami interesuję się od zawsze, od około roku zajmuję się paznokciami żelowymi amatorsko:) jest to moja druga pasja, dlatego w niedalekiej przyszłości chciałabym ukończyć jakieś dobre kursy aby móc tym zajmować się juz profesjonalnie:):):)
Heloł :)a jaka jest pierwsza pasja jeśli mogę zapytać ?;)
pierwsza pasja może wydać się to Tobie jak i innym śmieszne ale MOTORYZACJA:)
mi śmieszne?? oj czuje, że znalazłam bratnią duszę :P ja kocham motocykle:)
JA ZA TO UWIELBIAM SAMOCHODY :) najlepiej szybkie i sportowe:) i cieszy mnie też fakt że moge rozwijać zainteresowania nie tylko w dziedzinie paznokci ale i motoryzacji:)
Witam kolejne nowe twarzyczki :)
hej :)
Witam :)
Mam na imię Ola, stylizacja paznokci zajmuje się 3 lata, w kwietniu tego roku ukończyłam kurs metodą żelową, kolorowy akryl i manicure.
uhuuu ale nas tu przybyło... czyżby przez konkurs? :D
witamy na pokładzie ;)
hej:macham:
Witam wszystkie nowe kobietki :)
Witam WSZYSTKICH SERDECZNIE:) Mam na imię Ola. Mam 28lat, mieszkam i pracuję w Irlandii od około 2ch lat. Jestem kosmetyczka i stylistką paznokci. I bardzo lubię swoją pracę :) Miło mi będzie zagladac do Was -oby jak najczesciej w miare mozliwosci.Buzioleeeeeeeeeeee
Witam Ola
Tylko przez weekend mnie nie było a tu tyle nowych pazurkowiczek :) MILUSIO ;)
Witam wszystkich :ok:
witajcie wszystkie wśród nas:)
hej:*
witam wszystkie dziewczyny stylistki, ja też jestem stylistką, ukończyłam kursy i szkolenia z zakresu stylizacji paznokci i wizażu;D prywatnie jestem mamą rocznego Macieja który jest moim całym światem...
ale teraz biorę się ostro za robotkę;D tylko skąd zdobyć te klientki kochane jak sie dopiero zaczyna;D pozdrawiam
Seawoman25
Witam, zachęcam do lekturki np tego tematu http://forum.wzorki.info/stylistki-k...-klientki.html
Kasiu czy to Ty...??
witam Was wszystkich.Dlugo mnie nie bylo,bo nie mam zabardzo czasu,przeprowadzam sie i remontujemy nowe mieszkanie,ale postaram sie jak tylko znajde troche czasu,zagladac czesciej na forum:],bo juz nawet nie wiem co sie tu dzieje.:(
Pozdrawiam Was wszystkich:kooffa:
Witam wszystkie nowe osobki na tym forum.
witam wszystkich:)
witamy :)
czesc
Witam wszystkich:) Mam na imię Sylwia, ukończyłam Studium zdrowia i urody na kierunku Wizaż i stylizacja paznokci ale dyplom odebrałam zaledwie 2 dni temu więc do profesjonalizmu jeszcze daleka droga:/:
Bardzo dziękuję Ci Dzidzia za pokazania mi tego forum:skacze:
Witamy serdecznie tymbardziej że od naszej weteranki dzidzi :)
Dzidzię dopadłam na nk i nie dawałam jej spokoju tylko zadawałam pytania dlatego poleciła mi Wasze forum:wstydek:
Witam wszystkich:kooffa:
tak przeglądam od kilku dni forum i nadziwić się nie mogę jaka fajna atmosfera tu "panuje" i ile cennych wskazówek można tu znaleźć :good: bardzo się ciesze, że tu trafiłam i mam nadzieje, że zostanę na dłuugo:jupi:
Witaj u nas :kwiatek:
Witammm wszytskich:):]Mam nadzieje ze moje początki na forum bedą owocne:)Mam na imie Kinga...stylizacja paznokci zajmuje sie od ok roku...narazie raczkuję ale ogladajac tu te wsyztskie śliczne paznokietki...myśle ze sie szybko zaraże tą pasja;p
witamy :)
Kingunia jak już sie zarazisz to nie ma lekarstwa :P nikt jeszcze antidotum na wzorki nie wymyślił :D