Podziwiam cierpliwość i wytrwałość :master:
A właśnie jak oglądałam zdjęcia to trochę/bardzo się zdziwiłam, po co ta strzykawa?? :wow:
Printable View
Podziwiam cierpliwość i wytrwałość :master:
A właśnie jak oglądałam zdjęcia to trochę/bardzo się zdziwiłam, po co ta strzykawa?? :wow:
PAULA!!!!!! Dbaj o dobra reputacje polskich stylistek...i nie rob zadnych łopat i prostych frenchy:P pokaz prawidłowa budowe pazurka i sliczny usmiech...jak im tez sie nie spodoba to niech na drzewo spadaja...ale nie znizaj sie do ich poziomu..!! nie poto tyle cwiczyłas zeby sie cofac...:D Trzymam kciuki i mam nadzieje ze tym razem docenia twoje pazuraski:) Połamania nóg...:P
pozwole sobie wkleić zdjęcia pazurów które zrobiłam na warsztatach , i jeszcze raz dziękuej Ewelinie i wszystkim dziewczyną za miło spędzony czas i porady)))
sadira strzykawka to wtryskania wody do oczka wodnego :D
a ja dodaję zdj moich warsztatowych pazurków :D pazurek (z niebieskim koralikiem) na serdecznym paluchu made by pazurkomania :D
ale bajer:skacze:, ale i tak nie czaje jak to wygląda, musze poszukac jak to wygląda, bo spokoju mi to nie da, a ciekawość mnie zeźre żywcem :P
Poszukałam, i znalazłam na naszym forum :) linka do bloga Ani Oktińkiej i musze powiedzieć, ze jestem w wielkim szoku, przecudne zdobienie:wow:
hihihi to fajny efekt ;)
super)))masz talent dziewczynko)))pozdrawiam Bożenko P.
AAAAAAAA własnie, własnie , własnie!!
Paulistko kochanaaaaa!!!!!!!!!! znowu zapomniałaaam ;(
przepraszam cię bardzo juz drugi raz kupiłam ci ten brokacik, mam dwa i znowu wtedy zapomniałam Cii daaać ;( Przepraszam, podaj mi może swoje dane to ja Ci je pocztą wyśle
Spoko spoko....do następnych warsztatów urośnie Ci procent w postaci kolejnego brokaciku:skacze: więc poczekam!
No doooooooobra :P
Napisałam PW:kwiatek:
Paulistko, a jak tam twoja rozmowa kwalifikacyjna??????????? :)
Przepraszam, że dopiero teraz zamieszczam te moje wypociny. ( Mieliśmy pogrzeb w rodzinie). No i bardzo proszę nie wzbudzać we mnie kompleksów i nie krytykować. Będę ćwiczyć w każdej wolnej chwili. Pa.
całkiem nieżle ! zapraszam na pozostałe tematy forum, nie gryziemy ;)
Paulisto ja tez sie nei doczekałam odpowiedzi, co tam wymyślili?
Paulista oczekuje na werdykt :skacze: ale już się asekurowałam taka propozycją, że....ach nie będę się rozpisywać i zapeszać! Jak mi się to uda to OBIECUJE się pochwalić!!!!!!
ekstra fotki z warsztacikow,mnogo was bylo ,oj mnogo,hihihi :)