Pazurkomania napisz że to wcale nie jest takie trudneto może znajdzie się jele.. chętny
oczywiście żartuje z tym jeleniempodziwiam pazurku za zorganizowanie
![]()
Pazurkomania napisz że to wcale nie jest takie trudneto może znajdzie się jele.. chętny
oczywiście żartuje z tym jeleniempodziwiam pazurku za zorganizowanie
![]()
no ja te muszę podziękować pazurkowi za te warsztaty było naprawdę superaśnie DUUUUŻY BUZIAK DLA CIEBIE PAZURKU
zdjęcia dziś wybiorę mój mąż tam ulepszy ciut i jutro już będą wszystkie prawiea jest ich naprawdę dożo
naprawdę było mi miło was wszystkie spotka i poznać dziekuję choko i woszczurkowi bo dzięki nim formy mnie polubiły i już tipsy pójdą w kąt hehemam nadzieję że jeszcze spotkamy się w takim gronie
SERDECZNIE WAS WSZYSTKIE POZDRAWIAM![]()
Dziewczyny organizacja warsztatow to nic trudnegowiec brac sie do roboty
i cóś zorganizowac
ja bede na 100%
KORCIA...ja to podziwiam twojego meza...naprawde rzadko który facet jest w stanie tyle usiedziec patrzac na robienie pazurkow...a do tego fotografowac to...normalnie nobel dla niego...moj to sekundy nie umie usiedziec jak widzi ze biore si za pazury a co dopiero siedziec na warsztatach... kurcze fajnie miec takie wsparcie![]()
Kochane moje za następne ja się biorętylko wydaje mi sie, że będa pod koniec maja/ początek czerwca
![]()
Trzymam za słowo..i nie puszczeJuz sie doczekac nie moge...
![]()
Dzoanko super......juz sie doczekac nie moge.....
Eh dziewczyny naprawde bylo swietnie....
o to zdjęcia warsztacików
Korcia świetne foty![]()
W gdańsku kobietki trzeba coś zorganizować
Pazurku żałuje, ze mnie tam nie było. Dziewczyny musiałyście się świetnie bawić![]()
CZARNULKA...przeciez beda z tego co pamietam w gdansku&gdyni jakies warsztatywiec masz teraz blisko...no w sumie na miejscu..
![]()
Czyli wycofujesz się i to z Warszawką już nieaktualne? http://forum.wzorki.info/kursy-szkol...arszawa-3.html
KAMIS AJ LOF JU
AKTUALNEJa sie z niczego nie wycofuje..ale probuje zachecic inne dziewczyny do organizacji w miedzyczasie jakis warsztacikow...cyba im wiecej tym lepiej prawda
![]()
Gratuluje dziewczyny..super foteczki i pewnie jakie przezycie..zycze wiecej takich spotkan..bo warto...
Uffff, to superaśnie ;-)
W takim razie luknij na mojego posta dotyczącego salki szkoleniowej w temacie http://forum.wzorki.info/kursy-szkol...arszawa-3.html i jeśli zaakceptujesz to daj znać bo muszę wstępnie zarezerwować żeby nie wynajęli innym.
CMOK!
KAMIS AJ LOF JU
oj warto warto![]()
VALIA czytałam prosze o kontakt na gg 12322017
fotki robione telefonem
dziewczyny i moje cosie, brydzio edzio odpadl![]()
szpicek robiony bez matowienia, bez primera i bez bazy, liczylam ze odpadnie zaraz po warsztatach a tu dooopa nawet sie nie zapowietrzyl![]()
Cześć. Chciałam podziękować Pazurkowi za świetne warsztaty. Było rewelacyjnie tylko szkoda, że nie mogłam zostać do samego końcaJeszcze raz bardzo dziękuje i czekam z niecierpliwością na następne. Buźka
www.tipsyksenia.blogspot.com zapraszam do oglądania
Właśnie... może teraz następne warsztaty, bardziej u góry Polski?![]()
"Piękna kobieta to niebo dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni.."
Też wstawię kilka zdjęć![]()
ło to Szpilson podłya mówiła że nie bedzie ;p
Haha kurcze ja nawet tego nie zauważyłam![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)