Witam nowe dziewczyny :)
Printable View
Witam nowe dziewczyny :)
Hejka jestem tu nowa na forum trafiłam przypadkiem jak szukałam informacji o farbkach akrylowych :) i postanowiłam się zarejestrować. Nazywam się Malwina mam 21lat od ok 2lat zajmuje się pazurkami od 9 miesięcy pracuje w salonie kosmetycznym robię pazurki i makijaże i to w sumie było by na tyle o mnie . Witam was wszystkich serdecznie i pozdrawiam
Witaj;))
Witam! :) Nazywam się Renata i mam (praawie :P) 16 lat.
Powiem tylko tyle, że znalazłam szybciutko to co chciałam, a nawet więcej niż się spodziewałam i w najbliższym czasie na pewno nie obejdzie się od odkrywania i pogłębiania wiedzy o pozostałych sekretach pielęgnacji oraz eksperymentowania na moich..po części "łopatkach" , a po części normalnych paznokciach. :cwaniak2:
Pozdrawiam i dziękuję za to forum! :serce:
Hej ! :))
W Końcu ktoś młodszy ode mnie ! :D
Witamy gorąco :D
cieszymy sie bardzo że nasze grono się stale powiększa!!
Witam dziewczyny, dawno nie wchodzilam na forum by uczstniczyc czynnie w zyciu forum, czasem z tesknota za pieknymi pazurkami ogladalam wasze prace. Nie wiem w ktorym temacie napisac o co mi dokladnie chodzi wiec pisze tu , od dawna nie robilam pazurkow i teraz po czasie gdy sprobowalam nie jest dobrze ;-( ksztalt niebardzo ;-( pisze z zapytaniem czy jest jakas dobra duszyczka na tym forum z warszawy ktora przypomniala by mi w skrocie to czego uczylam sie na kursach . oczywiscie jesli trzeba zaplace , na moich produktach oczywiscie . pozdrawiam kasia ;-) dopisze tylko ze nie jestem z warszawy , jestem tutaj przyjezdna na jakis czas wiec konkurencji wam nie zrobie ;-)
witam nowe dziewczyny :)
Hej Malwina, Otulissa i witam nie tylko Was, ale tez wszystkie pozostale "świeżynki" ;)
Witam Witam!:macham: również jestem nowa na forum jak i w świecie pazurków. Pieniążki w trakcie gromadzenia na kursik a jak na razie, czytam Wasze porady :) Może coś kiedyś z tego wyjdzie :huh:
Miło, że jesteście :)
Polecam wejść tutaj http://forum.wzorki.info/vbgooglemapme.php
i znależć kogoś z Wawy i zapytać na pw :)
ewentualnie zapytać tutaj :) Kursy i Szkolenia - Forum Paznokcie Wzorki.Info
dzięki , sprawdzę napewno :)
hej witam dziewczynki jestem tu nowa i ni wiem szczerze jak się odnaleźć :) robię pazurki ale sama się nauczyłam a do szkoły od września ruszam :) opłaca sie ?/:>
Dodatkowa wiedza i doświadczenie zawsze się przydadzą :)
Zapraszam również
http://forum.wzorki.info/kursy-szkol...iadczenia.html
http://forum.wzorki.info/kursy-szkol...-czy-kurs.html
:)
pozdrawiam
Witam.
Znalazłam przypadkowo to forum kiedy przeglądałam wzorki pazurków.
Pazurki robi mi zawsze przyjaciółka. Nigdy nie próbowałam robić tego sama choć chciałabym się nauczyć.
Witamy, zawsze można się nauczyć :)a na forum znajdziesz na pewno odpowiedzi na wiele pytań na początek:))
Witamy :) na pewno znajdziecie tutaj wiele cennych rad, które się przydadzą :)
Witam wszystkie nowe osoby
miło że jesteście z nami
na pewno forum wciągnie Was na całego - uzależnia w błyskawicznym tempie :D
Oj wciąga, same arcydzieła tu widzę, cudne po prostu :]
Pozdrawiam.
Witam wszystkich serdecznie :) A teraz lece zwiedzac :)
Witamy gorąco :)
Witam wszystkich :)
Witamy;)))
Hej mam na imię Paulina forum przeglądam od jakiegoś czasu, jednak ostatnio postanowiłam aktywnie się na nim udzielać :)
Myślę, że będzie mi tu miło leciał czas :)
Pozdrawiam