agulusia Swietne kwiatuszki jak na drugie podejście.
oldka Bardo ładne kwiatuszki na zapalniczce i paznokietki również slicznie sie prezentują:wow:
Printable View
agulusia Swietne kwiatuszki jak na drugie podejście.
oldka Bardo ładne kwiatuszki na zapalniczce i paznokietki również slicznie sie prezentują:wow:
Śliczne kwiatuszki dziewczyny :)
jakby był ktoś zainteresowany jak robie krok po kroku rózyczki to tutaj dałam instrukcję:
http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...html#post33456
bardzo udane kwiatuchy :D
takie zabawy moje
hhih no to dzieki tobie
ale i takdlugo nierobilam
bo stary mialczal ze smierdzi a mala sieobudzila
ale fakt ja niemamkiedy cwiczyc
ten pierwszy z lewej jest extra :brawa:
ja to już teraz nie zwracam uwagi na jęki mojego... otwieram okno, siedze i robie... mała też sie przyzwyczaiła, bo kiedyś to schodziła do babci a teraz siedzi przy mnie i gapi się jak sroka w gnat:D i ostatnio nawet sama chciała sie za pędzl wziąć:)
a jak już długo się bawie akrylem a mój narzeka na smród, to krótka piłka do niego: albo "WYJDŹ!!" albo "MILCZ I WYJDŹ"
ahhahahaha jaka ty ostra
No przecież ilez można słuchac tego mamrotania??!! No qrw*** jak stary dziad!!
sliczne kwiatuchy:)
tak mnie dzis na ćwiczenia wzieło ze nawet nie wiedziałam ze pora obiadu... dobrze że teściówka w miare rozgarnięta ugotowała dla nas więcej:P
no właśnie zauważyłam ze róże to jest to co tygryski lubią najbardziej:P
wychodzą mi jak mało komu :glupek: :glupek: :glupek: ale te inne z kolei słabo u mnie wypadają i wcale nie są coraz lepsze przy kolejnych ćwiczonakch tylko czuję ze cały czas stoję z innymi kwiatkami w miejscu:(
rewelacyjne te cwiczonka...jakbym takie cuda tworzyla to tez bym, zapewne nie raz o obiedzie zapomniala:P...bo to wciagajace;)
Bardzo ładnie Ci wychodza te próby na tipsach:good:
różyczki są rewelacyjne :good:
moze nie same kwiatki ale z kwiatkow jestem bardzo zadowolona
http://images50.fotosik.pl/146/f467658d373e0dc0.jpg
Dziewczyny nie wychodzą mi te kwiatuchy :/:
powiedzcie prosze co mogę robić źle
http://img14.imageshack.us/img14/855...7190834.th.jpg
---------- Dodano o godzinie 19:14 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:14 ----------
oldka Twoje kwiatki są piękniuchne :)
kwiatki musisz "ugniatać" a chyba robisz tak jak ja kiedyś czyli "malujesz" poczekaj aż trochę kulka przeschnie i 3 ruchami ją ugnieć jeden raz przyłóż pędzelek na środek później ja boki i gotowe :)
Ale to łatwo brzmi :( a ja taki osiołek jestem ;(
Masz racje chyba je bardziej rysuję
o matko!! jakbym widziała swoje jak zaczęłam klepać :skacze: :skacze: :skacze: też takie robiła na początku. co do poprawy to oldka ma rację!! nie przeciągać pędzelkiem tylko ugniatać... no i ćwiczyć. a tak na marinesie: jaki masz pędzelek do kwiatków?? ja mam koci języczek. dziewczyny maja chyba #4 a ja mam #2 (z EuroFasion kolinsky 2002 tak się chyba nazywa:)) i baaaaaaaaaaaaaardzo go sobie taraz chwalę... kiedyś na niego narzekałam, ale to dlatego że nie maiłam wprawy. teraz jest lepiej i chyba innym pedzelkim bym nie umiała... cwicz ćwicz ćwicz, a kwiatki same przyjdą:)