agulusia Swietne kwiatuszki jak na drugie podejście.
oldka Bardo ładne kwiatuszki na zapalniczce i paznokietki również slicznie sie prezentują
agulusia Swietne kwiatuszki jak na drugie podejście.
oldka Bardo ładne kwiatuszki na zapalniczce i paznokietki również slicznie sie prezentują
Śliczne kwiatuszki dziewczyny![]()
jakby był ktoś zainteresowany jak robie krok po kroku rózyczki to tutaj dałam instrukcję:
http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...html#post33456
takie zabawy moje
hhih no to dzieki tobie
ale i takdlugo nierobilam
bo stary mialczal ze smierdzi a mala sieobudzila
ale fakt ja niemamkiedy cwiczyc
ten pierwszy z lewej jest extra![]()
ja to już teraz nie zwracam uwagi na jęki mojego... otwieram okno, siedze i robie... mała też sie przyzwyczaiła, bo kiedyś to schodziła do babci a teraz siedzi przy mnie i gapi się jak sroka w gnati ostatnio nawet sama chciała sie za pędzl wziąć
a jak już długo się bawie akrylem a mój narzeka na smród, to krótka piłka do niego: albo "WYJDŹ" albo "MILCZ I WYJDŹ"
ahhahahaha jaka ty ostra
No przecież ilez można słuchac tego mamrotaniaNo qrw*** jak stary dziad
![]()
tak mnie dzis na ćwiczenia wzieło ze nawet nie wiedziałam ze pora obiadu... dobrze że teściówka w miare rozgarnięta ugotowała dla nas więcej![]()
rewelacyjne te cwiczonka...jakbym takie cuda tworzyla to tez bym, zapewne nie raz o obiedzie zapomniala...bo to wciagajace
![]()
Bardzo ładnie Ci wychodza te próby na tipsach![]()
Mój blog
www.paznokcie-olusia.blog.onet.pl
kwiatki musisz "ugniatać" a chyba robisz tak jak ja kiedyś czyli "malujesz" poczekaj aż trochę kulka przeschnie i 3 ruchami ją ugnieć jeden raz przyłóż pędzelek na środek później ja boki i gotowe![]()
Mój blog
www.paznokcie-olusia.blog.onet.pl
Ale to łatwo brzmia ja taki osiołek jestem
Masz racje chyba je bardziej rysuję
o matkojakbym widziała swoje jak zaczęłam klepać
![]()
![]()
też takie robiła na początku. co do poprawy to oldka ma rację
nie przeciągać pędzelkiem tylko ugniatać... no i ćwiczyć. a tak na marinesie: jaki masz pędzelek do kwiatków
ja mam koci języczek. dziewczyny maja chyba #4 a ja mam #2 (z EuroFasion kolinsky 2002 tak się chyba nazywa
) i baaaaaaaaaaaaaardzo go sobie taraz chwalę... kiedyś na niego narzekałam, ale to dlatego że nie maiłam wprawy. teraz jest lepiej i chyba innym pedzelkim bym nie umiała... cwicz ćwicz ćwicz, a kwiatki same przyjdą
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)