pomysł świetny :D
Printable View
pomysł świetny :D
- rozmiar tipsów jest dowolny?
- można użyć tipsy tego samego rozmiaru?
jestem ciekawa pomysłow i prac jakie wykonacie
powodzenia dziewczyny!!!!
:skacze: o ja ale super
też chcialam o to spytać bo ja mam tylko jeden rozmiar, kupiony do ćwiczeń bo nie używam tipsów. I jeszcze chciałam spytać czy tipsy mogą być ze sobą połączone np. żelem czy muszą być każdy osobno? W sensie czy jeden obrazek można zrobić na tych tipsach. Ale zakręciłam, mam nadzieję ze wiecie o co mi chodzi :P
ja zrobiłam już:skacze: można już wysłać czy jest określona godzina od której można nadsyłać prace?
ja już wysłałam:D
oh swietny konkurs :)
Fantastyczny konkurs! :) Pierwszy w którym spróbuję swoich sił xD
Ciekawy temat.Fajnie,że nie na prawdziwych pazurkach.Tylko czy ja będę umiała coś takiego stworzyć?:(Dopiero zaczynam się bawić pazurkami:(:(:(
super:D:D trzeba tylko tipsy kupic:P
madzialenkabuziaczek, o kurde, szybka jesteś :D
madzialenka temp[o masz zaskakująco szybkie :)
ja na razie mam pomysł, zobaczymy jak mi wyjdzie przeniesienie go na tipsy :D
fajnie, ze mamy nowy konkursik :) przynajmniej pocwiczycie to raz, a dwa ja sie nie moge doczekac tych wszystkich kolorowych, bajkowych postaci :)
jeeee ale super konkursik.....powodzenia wszystkim....juz widze ten ogrom prac.......jeee \:)
moze i ja cos wymaluje jak tylko nabede tipsiorki;...moga byc jeden rozmiar?:)
Madzialenka poszła jak burza :skacze:. Ale ja już też jedne wykombinowałam tylko wysłać :skacze: (ale na razie jeszcze poczekam może jeszcze wymyślę jakieś inne :) i wtedy wyślę).
Cieszę się, że na tipsach, na dłoniach bym chyba odpuściła, ponieważ nie umiem malować a tipsa łatwiej gnębić aż do uzyskania efektu niż biedne łapki :) No i fajnie, że można więcej, niż jeden komplet, choć pewnie nie wyślę więcej, to jednak nie ma tak silnej presji ani kłopotu z wyborem pomysłu, jeśli będzie kilka :)
Wiem, że niektóre z was pięknie malują, dlatego już cieszę się na wrażenie, jakie zrobią na mnie prace z animkami :>
a mi się nudziło i ten efekt nudy właśnie wykorzystałam:D
No to trzeba wziąść się do pracy i wymyślania czegoś super :D
:ok:super-ja też spróbuję :) chociaż patrząc na cuda tworzone przez forumowiczki to zbyt dużych szans nie mam :/: ale zabawa bedzie :)
www.paznokcie-basi-g.blog.onet.pl
Można wykorzystać tipsy long ??
super temacik - coś innego :ok:
Tipsy mogą być różne i przeróżne, różne rozmiary albo takie same, krótkie, długie, oddzielne, połączone, obrazki samodzielne, murale, pełna dowolność, liczymy na Waszą wyobraźnię:D
Super:D bo mi sie na jednym mieści tylko głowa i tułów na nogi juz nie starcza miejsca :lol: