pomysł świetny![]()
pomysł świetny![]()
- rozmiar tipsów jest dowolny?
- można użyć tipsy tego samego rozmiaru?
zapraszam na moje blogi:
http://nailsbybozena.blogspot.com/
http://make-up-4-u.blogspot.com/
https://www.facebook.com/bozena.pustelnik.makeup
INSTRUKTOR SPN Bielsko-Biała, Oświęcim
jestem ciekawa pomysłow i prac jakie wykonacie
powodzenia dziewczyny![]()
Wypysia
o ja ale super
też chcialam o to spytać bo ja mam tylko jeden rozmiar, kupiony do ćwiczeń bo nie używam tipsów. I jeszcze chciałam spytać czy tipsy mogą być ze sobą połączone np. żelem czy muszą być każdy osobno? W sensie czy jeden obrazek można zrobić na tych tipsach. Ale zakręciłam, mam nadzieję ze wiecie o co mi chodzi![]()
ja zrobiłam jużmożna już wysłać czy jest określona godzina od której można nadsyłać prace?
ja już wysłałam![]()
Ostatnio edytowane przez madzialenkabuziaczek ; 31-07-2010 o 16:31
oh swietny konkurs![]()
Fantastyczny konkurs!Pierwszy w którym spróbuję swoich sił xD
Ciekawy temat.Fajnie,że nie na prawdziwych pazurkach.Tylko czy ja będę umiała coś takiego stworzyć?Dopiero zaczynam się bawić pazurkami
![]()
supertrzeba tylko tipsy kupic
![]()
"Pasja jest to coś, co się uprawia. Angażuje się w to całe serce, kocha się to i dopieszcza. Chce się w tym zatracić, temu poświęcić i w końcu podzielić z innymi''[/COLOR]
madzialenkabuziaczek, o kurde, szybka jesteś![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
madzialenka temp[o masz zaskakująco szybkie![]()
ja na razie mam pomysł, zobaczymy jak mi wyjdzie przeniesienie go na tipsy![]()
fajnie, ze mamy nowy konkursikprzynajmniej pocwiczycie to raz, a dwa ja sie nie moge doczekac tych wszystkich kolorowych, bajkowych postaci
![]()
jeeee ale super konkursik.....powodzenia wszystkim....juz widze ten ogrom prac.......jeee \
moze i ja cos wymaluje jak tylko nabede tipsiorki;...moga byc jeden rozmiar?![]()
Madzialenka poszła jak burza. Ale ja już też jedne wykombinowałam tylko wysłać
(ale na razie jeszcze poczekam może jeszcze wymyślę jakieś inne
i wtedy wyślę).
Cieszę się, że na tipsach, na dłoniach bym chyba odpuściła, ponieważ nie umiem malować a tipsa łatwiej gnębić aż do uzyskania efektu niż biedne łapkiNo i fajnie, że można więcej, niż jeden komplet, choć pewnie nie wyślę więcej, to jednak nie ma tak silnej presji ani kłopotu z wyborem pomysłu, jeśli będzie kilka
![]()
Wiem, że niektóre z was pięknie malują, dlatego już cieszę się na wrażenie, jakie zrobią na mnie prace z animkami :>
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
a mi się nudziło i ten efekt nudy właśnie wykorzystałam![]()
No to trzeba wziąść się do pracy i wymyślania czegoś super![]()
super-ja też spróbuję
chociaż patrząc na cuda tworzone przez forumowiczki to zbyt dużych szans nie mam
ale zabawa bedzie
www.paznokcie-basi-g.blog.onet.pl
super temacik - coś innego![]()
Tipsy mogą być różne i przeróżne, różne rozmiary albo takie same, krótkie, długie, oddzielne, połączone, obrazki samodzielne, murale, pełna dowolność, liczymy na Waszą wyobraźnię![]()
Superbo mi sie na jednym mieści tylko głowa i tułów na nogi juz nie starcza miejsca
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)