No to dziewczynki zeby nie bylo wam smutno ja tez sie dolaczam :)
Printable View
No to dziewczynki zeby nie bylo wam smutno ja tez sie dolaczam :)
natalia268 wątpię czy jesteś najmłodsza, bo narazie mam pewność co do tego że to niestety JA najmłodsza na tym forum jestem :D;(
---------- Dodano o godzinie 12:20 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:15 ----------
ja mam niestety... emm.. no chyba muszę się przyznać... ;(
mam 15 lat a dokładniej to skończę piętnaście w marcu przyszłego roku... ehhh...:sciana:
no to chyba mamy najmłodsza forumowiczke :)
Szpila do osiemnastki wolno leci, a potem to już z górki i nie wiadomo kiedy :) Ja do osiemnastki zawsze sobie dodawałam lat, jak tylko skończyłam np 15 to mówiłam, że mam już 16 hihi. Przyszła upragniona osiemnastka to już zaczęłam mówić ile mam naprawdę, a teraz jak ktoś mi dodaje do tylu ile mam rocznikowo to już się denerwuje i krzycze na niego :aty: :skacze:
heh, no niestety... ;(;(;(;(;(
---------- Dodano o godzinie 12:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:41 ----------
do osiemnastki to jeszcze mi około 4 lat brakuje :skacze: ^_^
szpila ty w najlepszym wieku jestes
chciałabym mieć jeszcze raz 15 lat:) oj to były czasy :skacze:
hihi ehhhhhh ja tez
fajnie wtedy bylo
można było poszaleć a teraz za wszystko trzeba brać odpowiedzialność :P
Hehe :D służę uprzejmie :)
fajnie jest mieć 18 lat :) najlepszy czas w życiu :P
potem zaczyna sie już odpowiedzialność..
ale też chyba jest fajnie żyć na własną reke?
i najdłuższe wakacje w życiu :D :jupi: trzeba sie wyszaleć chociaż mam też zamiar zarobić trochę w te wakacje, bo już mnie rodzice katują żebym zbierała na samochód... ;P a ja wolałabym sobie kupić coś innego ale nie powiem co hihihi i jak tu ich przekonać, że samochód mi nie potrzebny...:)
no to teraz już musisz powiedzieć co :) bo nas ciekawość zeżre :P
Nie mogę Emciu powiedzieć, bo to takie moje małe marzenie a jak powiem to się jeszcze nie spełni...:przytul: ale w tym roku to jeszcze na pewno nie... a jak się uda to się kiedyś pochwalę ;P
Jak już któraś powiedziała z babeczek na forum każdy ma tyle lat na ile sie czuje:D Ja mam 27lat i w zależności od sytuacji czuję że mam tyle i tyle lat. Jak ide do dziecka na wywiadówkę to czuję się 30-stką, a jak idę z paczką do baru to jak 18:skacze:
i tak trzymać annie82 :good: to najlepiej wysyłaj męża na wywiadówki i chodź częściej do baru ;P
o tym samym pomyslałam ;)
moj wiek tez jest w nicku:)
masz 78 lat :o muszę przyznać że nieźle się konserwujesz ;)
hahaha :hahaha:niezłe Kamis :D pewnie chodzi o rok 1978r. nie mylę się?? :D
ahhahahahah kamisku ahhahahahahah 78 lat niezle sie konserwujesz ajajajahhaha
spytaj o przepis
ahahha
no zaraz padne sorka hihihihi
100 proc to rocznik
;)
ja dokladnie za tydzien 21 skoncze a jeszcze pamietam jak do 18-stki odliczalam po to zebym mogla sobie na legalu kupic fajki u nas w spożywczaku haha
a po 18 to nawet fajki już tak nie smakują jak wcześniej ;)
dokladnie i chowanie sie z pryta po lesie juz sie skonczylo,uciekanie na dyskoteki teraz to nawet nie chce mi sie tak imprezowac jak kiedys bo wiem ze juz moge...
to nie fair ;p
mala wczoraj mi napisala
"stara dupa jestem"
a to nie prawda! bo stara to jest po 60!! słyszałam, że do 60 można (a nawet trzeba ;p )
a ja własnie myslałam dziś o tobie... i już sama nie wiem jak to policzyłąm ale wyszło mi 38
a tak swoją drogą to ja mam 24 i już mąż mi mówi że czas umierać, albo że se musi znaleźć młodszy model, ale jakoś sie jeszcze jak gówniara czuje... nawet z perspetktywy 5roku na studiach... tak psychicznie to się chyba na 17tce zatrzymałam:)
Ja w grudniu 22 :) wyglądam na 17 ale cóż nic tylko się cieszyć będe dłużej piękna i młoda:skacze:
a ja w marcu 2010 - 15 lat :P
No jak wszyscy tak sie chwala to ja tez wam powiem:)34latka mi stuknie we wrzesniu,ale oczywiscie sie nie chwalac tylko to co mowia inni daja mi 25lat z czego zawsze sie smieje bo robia wielkie oczy z niedowierzaniem jak mowie ze mam corke 15lat i 11lat.No a w szkole koledzy corki jak mnie kiedys zobaczyli to sie jej pytali ,,ile lat ma twoja starsza siostra,,hihihiTak mowia ale jaka jest prawda niewiem,mam tyle na ile sie czuje raz duzo a raz malo:)
hihii to chyba dobrze ze nam lata odejmuja a nie dodaja:)
to powinnas sie cieszyc :)
wlasnie teraz sie nie ciesze bo troche sie wstydu najadam jak mnie za mlodsza maja a ja juz dawno po 18...moze po 30 jak mi odejma te 6 lat to bede wtedy zadowolona :p
ha ha ha... mnie kiedys mąż poprosił żebym kupiła mu fajki, to nawet na stacji benzynowej facet mi fajek nie chciał sprzedac, to mu powiedziałam, że nie chce mi się iśc po dokumenty (bo drobniaki miałam w kieszeni od gaci) i że przecież autem przyjechałam sama tzn że mam skończone 18 to mi nie uwierzył i kazał sie wrócić po dokumenty!! a że nerwowe zwierzę jestem to wsiadłam w auto i w p**** do domu pojechałam bo przeciez nie będę sie wk***wiać:P!!