Odp: Opinie o produktach SPN Nails
Ja też jestem zachwycona żelami spn ,ale fakt angel nakłada się w specyficzny sposób. W mojej ocenie lepsze niż indigo lab.
Ale to tylko moja opinia:)
katiaa a który numer ma ten fiolet? bo tam kilka ich jest :)
SPN Nails - Twoje najpiękniejsze paznokcie
oto link do fioletu :)
---------- Dodano o godzinie 13:46 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 22:42 ----------
SPN Nails - Twoje najpiękniejsze paznokcie
Nowy nablyszczacz SPN godny polecenia. Sprawdzilam i utwardza sie rzeczywiscie tylko 10sekund w lampie LED :)
Superpolysk !!
witam, ja obecnie pracuję na żelach tej firmy. Jestem zadowolona z nich, jedynie cover jest dla mnie zbyt ciemny i go rozcięczam z bluschem rozowym. Jedynie co to minusem są łatwo pękające pojemniczki. Ale żele ok.
Też bardzo lubie SPN używam Angel White jak dla mnie faworyt wśród białych żeli :)
Zaraziła mnie nim Magiczka na szkoleniu :)
Agnes ktoś tu chyba dawno nie robił zakupów w SPN :) Zostały zmienione pojemniczki na naprawdę super :)
Jak dlugo blyszcza paznokcie pokryte tym nowym nablyszczaczem??
Czy ma ktoras z Was moze zdjecia paznokci wykonanych nowymi zelami kolorowymi??:)
W dwoch przypadkach ( bo dopiero zaczelam go uzywac) blyszczal sie 3 tygodnie - do kolejnego uzupelnienia. Mysle, ze trzymal sie i dluzej. Rzeczywiscie mam tez mniej zapowietrzen. Jest super.
Cytat:
Napisał
pinusia6
Też bardzo lubie SPN używam Angel White jak dla mnie faworyt wśród białych żeli :)
Zaraziła mnie nim Magiczka na szkoleniu :)
Agnes ktoś tu chyba dawno nie robił zakupów w SPN :) Zostały zmienione pojemniczki na naprawdę super :)
Ja też uwielbiam Angel White jest to mój faworyt od 3 lat;) piekne nasycenie bieli ,odpowiednia konsystencja jakby krem poprostu nie da sie zepsuć nim frencha:)znakomity dla przecieraczek:D a, dodam taka ciekawostkę,że Mistero Milano żel angelo bianko to chyba ten sam zel co angel white..:ok:
dopiero od niedawna zaczełam pracę na Spn clear, przyczepnośc tych żeli jest powalajaca:)
masz racje, ja tez je uwielbiam :D
Jestem właśnie w trakcie spisywania zamówienia ale mam dylemat które kolorowe żele zamówić, chodzi o to czy te z kolekcji BASIC czy te z kolekcji "make up nails"? Których używacie i które z nich wydają się wam lepsze? Pomocy :placz:
weź sobie żele z kolekcji basic:)jak dla mnie mają super krycie!!!:ok:
Ja wzielam 10 kolorow. I polecam :)
Paradise Island
Sweet Bubble Gum
Neon Pink
Black Night
I love nadia
Red Wine
Halloween Pumpkin
Sexy Lady
i 47 i 3 :) polecam
Dziewczynki a jak z tym nowym nabłyszczaczem? Faktycznie zapobiega zapowietrzeniom? Jak długo się błyszczy? Macie jakiś sugestie co do sposobu używania?
A dokładnie o który nabłyszczacz Ci chodzi? jesli chodzi Ci o ten SPN Nails - Twoje najpiękniejsze paznokcie to mogę z czystym sumieniem powiedziec,ze jest fanatastyczny bardzo mocno błyszczy a do ego ten połysk utrzymje sie do 6 tygodni:)ja nakładam cienutką warstwe i utwardzam 1,5 minuty,po czym dokładnie przemywam clinerem.