My też się cieszymy i witamy serdecznie:kooffa:
Printable View
My też się cieszymy i witamy serdecznie:kooffa:
Serdecznie :kooffa:Witamy!!!!
witamy cieplutko
Witam wszystkich ;)
Przedłużaniem pazurków zajęłam się stosunkowo niedawno, ale od kilku lat interesuję się tym i w tym czasie "bawiłam się" lakierami na pazurkach ;)
witamy
witam Was Dziewczęta gorąco!!! To ja Cukinia,a w realu Monika :) Od jakiegoś czasu śledzę sobie różne posty i ...troszkę już Was znam...cieszę się,że tu jestem i mogę więcej się dowiedzieć o tym bajecznym świecie pazurków. jestem Świeżakiem w tej dziedzinie i uczę sie sama,dlatego tak bardzo jesteście mi potrzebne :)) Odbyłam jeden kurs i wiele nadziei z nim wiązałam, niestety....tylko nadzieje zostały i uszczuplone konto :) Kurs okazał sie totalnym DNEM. Ech, dużo by gadać, a więcej nerwow, więc systematycznie będę prosić o złote porady :) tymczasem dużo trenuję i nawet nie wiecie (oj,chyba wiecie...) ile radości daje piękny paznokieć....i jaka to wielka motywacja!!! Pozdrawiam was Dziewczęta i do zobaczenia!
Witaj u nas :) pytaj śmiało postaramy Ci się pomóc na tyle ile tylko potrafimy - od tego jest nasze forum :hi:
WITAM wszystkie nowe osobki na tym forum:]
no wlasnie przylaczam sie do powitania :kooffa:
i ja witam milutko nowe osóbki :kooffa: im nas więcej tym lepiej ;)
Witam wszystkich paznokciami zajmuję się ale nie zawodowo uczę się na swoich i chciałabym nauczyć się czegoś więcej.
zapraszamy do czytania i pytania od tego jest forum :]
witam wszystkie dziewczynki
super, że jest nas coraz więcej :) witamy w Naszym gronie :)
wiiiiitamyyyyy
helllo
:przytul::przytul::przytul::przytul::przytul::przy tul::przytul::przytul::przytul::przytul::przytul:: przytul:
:D
helllllo
witam nowe osobki
Witam serdecznie :) mam na imie Ania :) pochodze z okolic Czestochowy a salon prowadze w PAjecznie :)
od kilku malutkich latek :) robie pazurki:)
na poczatku prowadzilam bloga Pazurkowy świat Ani - Onet.pl Blog TERAZ PRZYSZEDL CZA NA STRONKE I SKLEPIK www.centerbeauty.pl gdzie wszystkich bardzo serdecznie zapraszam:)
Witamy :)
witaj Basiu bardzo serdecznie zapraszam ;)
Wiatm serdeczne :)
Witam wszystkich,poleciła mi to forum jedna taka maniaczka pazurków :)
Więc tak...jestem zakochana w akrylu i ze wzajemną miłością "cudaczymy" sobie juz prawie 3 latka.Na początku zdecydowanie hobbystycznie :)
Pierwszy certyfikat (czyt.-pseudo kurs) robiłam w SPN w Łodzi.Miesiąc później,posiadając wrodzoną wyobraźnię i studium kosmetyczne kiedys tam skończone :) ,pomyslałam jąką to krzywdę można wyrządzić pracując na żywym organizmie,nie mając o tym pojecia(tyle właśnie wyniosłam wiedzy z tego kursidła). Postanowiłam zrobić drugi kurs,tym razem w Bass Cosmmetics.Było trochę lepiej.
Tak naprawdę dopiero po zrobieniu ponad 200 klientek stwierdziłam,że chyba!? wiem o co chodzi z tym szatańskim akrylem :DI chyba zaczyna mi to wychodzić,hahaha
Poruszę temat zamknięty,bo deczko mnie poruszył :) Jedno ze zdjec zamieszczonych przez (nieszczęsną-tudzież,mało zorientowaną w temacie) Marzenę,jest wytworem Kasi Lewickiej,nick Kajka na większości forów.Osoba o ogromnym talencie z bardzo rozpoznawalnym stylem.To akurat zdobienie ,pomimo zniekształceń rozpoznałam natychmiast.
Myślę,że tylko osoba BEZDENNIE GŁUPIA jest w stanie zamiescic foty z paznokciarskich czasopism na paznokciarskim forum.Sorry,ale dla mnie sa dwie opcje,albo to jakaś smarkula ( 10-12,max.15 lat)co nie ma pojęcia "jaki ten świat jest mały" :),albo faktycznie pisząc "a to moje kropy" zapomniała dodać zwrotu "ulubione-zrobione przez..."
hmm,w sumie to sama nie wiem czy takiej osobie należałoby wybaczyć,z racji (pewnie wrodzonej :skacze: ) głupoty czy zlinczować.
PS mala,my to sie już gdzies czytałyśmy,co? :D
Witaj angelika ;)
temat marzeny jest już zamknięty i nie ma co go roztrząsać,
a z małą to mogłaś się gdzieś widzieć bo wszędzie jej pełno :P
zapraszamy do pisania i czytania :)
Pozdrawiamy
I ja witam bardzo serdecznie :):)
I my też bardzo serdecznie witamy :przytul: :hi: