My też się cieszymy i witamy serdecznie![]()
My też się cieszymy i witamy serdecznie![]()
SerdecznieWitamy
![]()
witamy cieplutko
Witam wszystkich
Przedłużaniem pazurków zajęłam się stosunkowo niedawno, ale od kilku lat interesuję się tym i w tym czasie "bawiłam się" lakierami na pazurkach![]()
witamy
witam Was Dziewczęta gorąco! To ja Cukinia,a w realu Monika
Od jakiegoś czasu śledzę sobie różne posty i ...troszkę już Was znam...cieszę się,że tu jestem i mogę więcej się dowiedzieć o tym bajecznym świecie pazurków. jestem Świeżakiem w tej dziedzinie i uczę sie sama,dlatego tak bardzo jesteście mi potrzebne
) Odbyłam jeden kurs i wiele nadziei z nim wiązałam, niestety....tylko nadzieje zostały i uszczuplone konto
Kurs okazał sie totalnym DNEM. Ech, dużo by gadać, a więcej nerwow, więc systematycznie będę prosić o złote porady
tymczasem dużo trenuję i nawet nie wiecie (oj,chyba wiecie...) ile radości daje piękny paznokieć....i jaka to wielka motywacja
! Pozdrawiam was Dziewczęta i do zobaczenia!
Witaj u naspytaj śmiało postaramy Ci się pomóc na tyle ile tylko potrafimy - od tego jest nasze forum
![]()
WITAM wszystkie nowe osobki na tym forum![]()
no wlasnie przylaczam sie do powitania![]()
i ja witam milutko nowe osóbkiim nas więcej tym lepiej
![]()
z forum można się wiele nauczyć
Witam wszystkich paznokciami zajmuję się ale nie zawodowo uczę się na swoich i chciałabym nauczyć się czegoś więcej.
zapraszamy do czytania i pytania od tego jest forum![]()
witam wszystkie dziewczynki
super, że jest nas coraz więcejwitamy w Naszym gronie
![]()
wiiiiitamyyyyy
helllo
![]()
helllllo
witam nowe osobki
Witam serdeczniemam na imie Ania
pochodze z okolic Czestochowy a salon prowadze w PAjecznie
od kilku malutkich latekrobie pazurki
![]()
na poczatku prowadzilam bloga Pazurkowy świat Ani - Onet.pl Blog TERAZ PRZYSZEDL CZA NA STRONKE I SKLEPIK www.centerbeauty.pl gdzie wszystkich bardzo serdecznie zapraszam![]()
Witamy![]()
witaj Basiu bardzo serdecznie zapraszam![]()
Wiatm serdeczne![]()
"Milczenie jest krzykiem uradowanych motyli"
Witam wszystkich,poleciła mi to forum jedna taka maniaczka pazurków![]()
Więc tak...jestem zakochana w akrylu i ze wzajemną miłością "cudaczymy" sobie juz prawie 3 latka.Na początku zdecydowanie hobbystycznie
Pierwszy certyfikat (czyt.-pseudo kurs) robiłam w SPN w Łodzi.Miesiąc później,posiadając wrodzoną wyobraźnię i studium kosmetyczne kiedys tam skończone,pomyslałam jąką to krzywdę można wyrządzić pracując na żywym organizmie,nie mając o tym pojecia(tyle właśnie wyniosłam wiedzy z tego kursidła). Postanowiłam zrobić drugi kurs,tym razem w Bass Cosmmetics.Było trochę lepiej.
Tak naprawdę dopiero po zrobieniu ponad 200 klientek stwierdziłam,że chyba!? wiem o co chodzi z tym szatańskim akrylemI chyba zaczyna mi to wychodzić,hahaha
Poruszę temat zamknięty,bo deczko mnie poruszyłJedno ze zdjec zamieszczonych przez (nieszczęsną-tudzież,mało zorientowaną w temacie) Marzenę,jest wytworem Kasi Lewickiej,nick Kajka na większości forów.Osoba o ogromnym talencie z bardzo rozpoznawalnym stylem.To akurat zdobienie ,pomimo zniekształceń rozpoznałam natychmiast.
Myślę,że tylko osoba BEZDENNIE GŁUPIA jest w stanie zamiescic foty z paznokciarskich czasopism na paznokciarskim forum.Sorry,ale dla mnie sa dwie opcje,albo to jakaś smarkula ( 10-12,max.15 lat)co nie ma pojęcia "jaki ten świat jest mały",albo faktycznie pisząc "a to moje kropy" zapomniała dodać zwrotu "ulubione-zrobione przez..."
hmm,w sumie to sama nie wiem czy takiej osobie należałoby wybaczyć,z racji (pewnie wrodzonej) głupoty czy zlinczować.
PS mala,my to sie już gdzies czytałyśmy,co?![]()
Ostatnio edytowane przez angelika ; 16-05-2009 o 03:36
Witaj angelika
temat marzeny jest już zamknięty i nie ma co go roztrząsać,
a z małą to mogłaś się gdzieś widzieć bo wszędzie jej pełno
zapraszamy do pisania i czytania
Pozdrawiamy
I my też bardzo serdecznie witamy![]()
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)