Zmaówiłam 17 kolorów :D Chop mnie udusi hahaha
Printable View
Zmaówiłam 17 kolorów :D Chop mnie udusi hahaha
Agusia ja na razie kupiłam sobie 8szt ale jak będzie mi malowanie lepiej szło i to polubię to sobie dokupię jeszcze;)
ja już też jestem szczęśliwą posiadaczka farbek polycolor :) kosztowały 5 zł .... znalazłam tylko w jednym sklepie w łodzi :) ..... ja na razie zaczynam od 6 kolorów :)
ja tez zamowilam w tym sklepie co Samaron podala..tyle ze ja odbieram osobiscie:P.;....:skacze::skacze::skacze::skacze:p olowy kolorow juz nie bylo i pan dzisiaj dzwonil i powiedzial ze jedzie po nie i beda na popoludnie:D:D:D....potem dokupie sobie wiecej:skacze:
---------- Dodano o godzinie 13:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:20 ----------
ooo wlasnie dzwonil ze juz mozna odebrac...to sie nazwya oblsuga:skacze:
Ja sobie kiedyś u nich nawkładałam do koszyka, wyszło mi ponad 150 zł, potem zastanawiałam się z których kolorów zrezygnować, potem zajęłam się Małym, czas mijał, koszyk wyczyściło...
Jakie było moje zadowolenie, gdy wlazłam ponownie po kilku dniach a tu obniżka cen:D
I już z niczego nie zrezygnowałam :D
Kocham to forum!!:love:
Zawsze gdy mam jakieś wątpliwości co do stylizacji paznokci tutaj bez problemu mogę znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytania:D
Wczoraj zastawiałam się jaka w sumie jest różnica pomiędzy farbkami akrylowymi,które stosuje moja mama(jest plastykiem), a Ty mi do zdobienia paznokci.Dziś już wiem,ze niema:)
W dodatku widzę,że zakupujecie swoje farbki w sklepie "Szał" ,w którym od czasu do czasu bywam,gdy mamci czegoś braknie.
Jak na razie jestem w tym wszystkim laikiem. Zbieram wiedzę i mam nadzieje,że ją wkrótce dobrze wykorzystam:)
ooo Basiu to widze ze masz mistrza w domu do nauki kwiatkow i nie tylko;)......
Samaron hahaja tez swoje zamowienie zlozylam 2x dluzsze:D:D:D:D
Basiu to bierz farbki od mamy i pokazuj nam probke swoich mozliwosci:skacze::D
popieram :)
W chwili obecnej kompletuje mój zestaw i zbieram pieniążki:(
Ale jak wszystko dobrze pójdzie to za 2 tygodnie uda mi się sprawdzić co jestem warta:/:
Jeśli uda mi się stworzyć coś godnego uwagi to na pewno się pochwalę:)
samaron dzięki za adresik :D :przytul:
Basiu a moze Twoja mama udziela jakis lekcji?:D:D:D
Kiedyś uczyła kobiety zdobić bańki choinkowe,ale tak to jakoś nikt nie był zainteresowany lekcjami.
Musiałabym się zapytać czy była by wstanie przeprowadzić takie zajęcia;)
Jeśliby się zgodziła ta na pewno dopiero po świętach bo chwili obecnej jest zajęta malowaniem pisanek wielkanocnych.
a może byś wstawiła jakąś pracę mamy ... jeśli się oczywiście zgodzi :) :D
ooo dobry pomysl....:) moze pokaze nam jakas swoja prace??
a ja takim szkoleniem bym byla zainteresowana;) moze jeszcze ktos by sie skusil?:Pgdyby mama oczywiscie chciala:P
oo Basiu fajnie, popieram dziewczyny:D i koniecznie pędzel w dłoń:D:D:D
ja również bardzo chętnie zobaczę te prace...szczególnie te pisanki, ponieważ lubię zdobione jajeczka ;) kiedyś nawet je zbierałam :D
Postaram się coś znaleźć i jutro wrzucić:)
Basia pokaż nam swój talencik po mamusi :D
je tez jestem ciekawa jak wygladają pisanki wykonane przez Twoja mamę
mozesz fotki wrzucic i tutaj:D http://forum.wzorki.info/nasze-hobby...piracje-2.html
Valia normalnie świetny artykuł i świetnie jest to pokazane i wytłumaczone
Dziękuję http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_4.gif za linka, przyda się kochana :*
O to co udało mi się znaleźć w domu z prac mamy.
Te drewniane pisanki ze zwierzaczkami może nie są jakimś dziełem sztuki,ale one po prostu idą w 1000 sztuk w okresie świątecznym wiec wzory są proste,bo czasu też jest mało:/:.