Zmaówiłam 17 kolorówChop mnie udusi hahaha
Zmaówiłam 17 kolorówChop mnie udusi hahaha
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
Agusia ja na razie kupiłam sobie 8szt ale jak będzie mi malowanie lepiej szło i to polubię to sobie dokupię jeszcze![]()
ja już też jestem szczęśliwą posiadaczka farbek polycolorkosztowały 5 zł .... znalazłam tylko w jednym sklepie w łodzi
..... ja na razie zaczynam od 6 kolorów
![]()
ja tez zamowilam w tym sklepie co Samaron podala..tyle ze ja odbieram osobiscie.;....
polowy kolorow juz nie bylo i pan dzisiaj dzwonil i powiedzial ze jedzie po nie i beda na popoludnie
....potem dokupie sobie wiecej
---------- Dodano o godzinie 13:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:20 ----------
ooo wlasnie dzwonil ze juz mozna odebrac...to sie nazwya oblsuga![]()
Ja sobie kiedyś u nich nawkładałam do koszyka, wyszło mi ponad 150 zł, potem zastanawiałam się z których kolorów zrezygnować, potem zajęłam się Małym, czas mijał, koszyk wyczyściło...
Jakie było moje zadowolenie, gdy wlazłam ponownie po kilku dniach a tu obniżka cen
I już z niczego nie zrezygnowałam![]()
Kocham to forum
Zawsze gdy mam jakieś wątpliwości co do stylizacji paznokci tutaj bez problemu mogę znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytania![]()
Wczoraj zastawiałam się jaka w sumie jest różnica pomiędzy farbkami akrylowymi,które stosuje moja mama(jest plastykiem), a Ty mi do zdobienia paznokci.Dziś już wiem,ze niema
W dodatku widzę,że zakupujecie swoje farbki w sklepie "Szał" ,w którym od czasu do czasu bywam,gdy mamci czegoś braknie.
Jak na razie jestem w tym wszystkim laikiem. Zbieram wiedzę i mam nadzieje,że ją wkrótce dobrze wykorzystam![]()
ooo Basiu to widze ze masz mistrza w domu do nauki kwiatkow i nie tylko......
Samaron hahaja tez swoje zamowienie zlozylam 2x dluzsze![]()
Basiu to bierz farbki od mamy i pokazuj nam probke swoich mozliwosci![]()
W chwili obecnej kompletuje mój zestaw i zbieram pieniążki
Ale jak wszystko dobrze pójdzie to za 2 tygodnie uda mi się sprawdzić co jestem warta
Jeśli uda mi się stworzyć coś godnego uwagi to na pewno się pochwalę![]()
samaron dzięki za adresik![]()
![]()
Wiara jest miłością do tego co niewidoczne, ufnością w to, co niemożliwe i nieprawdopodobne
Basiu a moze Twoja mama udziela jakis lekcji?![]()
Kiedyś uczyła kobiety zdobić bańki choinkowe,ale tak to jakoś nikt nie był zainteresowany lekcjami.
Musiałabym się zapytać czy była by wstanie przeprowadzić takie zajęcia
Jeśliby się zgodziła ta na pewno dopiero po świętach bo chwili obecnej jest zajęta malowaniem pisanek wielkanocnych.
a może byś wstawiła jakąś pracę mamy ... jeśli się oczywiście zgodzi![]()
![]()
ooo dobry pomysl....moze pokaze nam jakas swoja prace
a ja takim szkoleniem bym byla zainteresowanamoze jeszcze ktos by sie skusil?
gdyby mama oczywiscie chciala
![]()
oo Basiu fajnie, popieram dziewczynyi koniecznie pędzel w dłoń
![]()
ja również bardzo chętnie zobaczę te prace...szczególnie te pisanki, ponieważ lubię zdobione jajeczkakiedyś nawet je zbierałam
![]()
Postaram się coś znaleźć i jutro wrzucić![]()
Basia pokaż nam swój talencik po mamusi![]()
je tez jestem ciekawa jak wygladają pisanki wykonane przez Twoja mamę
mozesz fotki wrzucic i tutajhttp://forum.wzorki.info/nasze-hobby...piracje-2.html
Ostatnio edytowane przez tusia ; 06-03-2010 o 09:32
KAMIS AJ LOF JU
Valia normalnie świetny artykuł i świetnie jest to pokazane i wytłumaczone
Dziękujęza linka, przyda się kochana
![]()
O to co udało mi się znaleźć w domu z prac mamy.
Te drewniane pisanki ze zwierzaczkami może nie są jakimś dziełem sztuki,ale one po prostu idą w 1000 sztuk w okresie świątecznym wiec wzory są proste,bo czasu też jest mało.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)