śliczne:)
Printable View
śliczne:)
[quote=tusia4ever;95286]Qra! swietnie:master:jakie malunki:D super
Dzieki-drugie w moim jakze dlugim zyciu-to przez woszczura, bo pozazdroscilam:)
własnie sie zastanawiała czy przypadniekm to nie malunki... ae bardzo ładne ci wyszły:)zwłaszcza jak to 2gie!!:wow:
"dzikakura" naprawde superowa przemiana. I te malowanki.
dzikakura-swietna praca!!
metamorfoza nr 1
w trakcie...
Załącznik 14343
i po...
Załącznik 14344
metamorfoza nr 2
w trakcie...
Załącznik 14345
i po...
Załącznik 14346
w obu przypadkach klientki życzyły sobie frenchyk. Niestety zawsze zapominam o zrobieniu zdjęć "przed", a o naładowaniu aparatu nie wspomnę he he :D
Emilia jestem pod wrażeniem Twoich prac :) Zaraz sobie przejrzę Twój album , strasznie mi się podobają :)
emilia-piekne metamorfozy,masz talent!!
Bardzo Wam dziękuję :) Odrazu człowiek ma więcej chęci do pracy i ćwiczeń :)
emilia - ślicznie wyszły i bardzo estetyczne te frenchyki ;)
Emilia piekna metamorfoza, takie delikatne i czyste frenczyki , b. ladne:)
Moje dzisiejsze... niestety jak to zawsze bywa na samą siebie zbytnio czasu nie miałam, ale jako tako po japońsku moga być :)
Emilia,Kobietka piekne pazurki
:wow::wow::wow: Widze, ze Woszczurek i Dzikakura za one-stroke-painting sie wziely. Dobra robota. Tak trzymac:good::good::good:
No i fuszerka roku:) ten odrost to 2 miesieczne:) se kobita przypomniala, a ten french "po", to ja was prosze, nie komentowac, ale wstawiam, a co:)
jak na 2-miesięczny odrost to i tak nieźle..
woow 2 miesieczny odrost:o u mnie to po 3 tygodniach taki jest:]
i w ogóle Qra poradziłaś sobie świetnie, śliczne malowanki:D
dzikakura: fajne są ,woow 2 miesięczny odrost nidy jeszcze tyle czadu tipsów nie nosiłam :wow:
dzikakura ten twój kwiatek po prostu mnie urzekł :)
dzieki, ale... to nieprawda jest:D
---------- Dodano o godzinie 17:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:40 ----------
emilka, tuśka, szeryl.. cicho no:D. Kazdy widzi, bo ma oczy, ale grunt to miec do siebie dystans, ale dzisiaj mam lepszy dzien, poprawie sie:D oraz wstawie
Dika kuro nie jest zle aale ten odrost 2 miesieczny , szok ja bym nie wytrzymala w takich samych pazurkach tyle czasu:)A fuszere to my wsystkie czasami odstawiamy jak mamy zly dzien :)
Ja np dzisiaj te zlote to ostawilam fuszere , ale to angieleka i k**** mialam tylko 1.30 min na te pazury bo sie cholera spieszyla, a jeszcze chciala kwiata na kazdym , cos jej tam napackalam , oni chyba mysla ze ja chinczyk jestem czy cus:)Załącznik 14766
a te ogryzki sa mojej siostry :)Załącznik 14767
co nie wyszlo z pierwszym zdjeciem , to tu wstawie ta fuszere:)Załącznik 14768
co nie wyszlo z pierwszym zdjeciem , to tu wstawie ta fuszere:)Załącznik 14768[/quote]
To ja dziekuje za taka fuszere, swietne te listki. W ogole swietnie sie prezentuja i ten odroscik rowniez. Taka fuszere mi zrob!:D
Ja skorek nie wycinam, tutaj same szly jak wiory. Pazurki 16 latki. Przedtem zamalowane czarnym lakierem razem z tymi skorkami. Wbrew sztuce probowalysmy troche moczyc i szorowac, bo zmywaczem, patyczkami, wacikami sie nie dalo. Ciekawe kiedy odpadna:D. Zdjecie "przed" przedstawia pazury juz po szorowaniu:D
pięknaaaaa metamorfoza qra:brawa: i cwiety fane:D
Syiwka wlasnie te zielone sa mega fajne :)
a te pazurki u Dzikiej Kury to myslalam ze takie brudne zanim przeczytalam koncowke :D
ale metamorka ladna :)
a to pazurki które robiłam dzisiaj:) klientka sama próbowała sobie opiłowac żeby dłużej przetrwac i tak sobie załatwiła swoją nat.płytkę że aż czerwone prześwity były:( zobaczcie same jak wyglądały jej pazurki po 5 tyg.:)
ach te klientki.... a metamorfozka bardzo ładna :)
no to teraz będzie widziała że ma nie piłować sama tylko przyjść do ciebie ;D
cudna metamorfoza ;)
Ładny odroscik;) ale metamorfoza bomba!
natii swietna metamorfoza
dziękuję:)
fajne i aua... ale sie zalatwila
---------- Dodano o godzinie 23:18 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:17 ----------
alez zgrabniutkie-super!
---------- Dodano o godzinie 23:20 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:18 ----------
a te pazurki u Dzikiej Kury to myslalam ze takie brudne zanim przeczytalam koncowke :D
ale metamorka ladna :)[/quote]
oraz brudne byly tez i za diabla sie nie dalo tego doczyscic
Nati - elegancko :)
Ta resztka"przed" to kiedys byly moje roboty szpice, sobie po prostu laska przed wizyta u mnie obciachala:) Wiec jakby o dopelnieniu nie moglo byc mowy.Matko, czemu one to robia:)
Dzikakura piekne zrobilas pazurki
Dzieki Kasiaaassss, dziewczyn ma dziwne paznokcie. Strasznie szerokie , a strasznie szczuplutkie palce, jedynie co dobrze u niej wyglada to szpice, ale dala namowic sie tylko raz....
Śliczne są te wszystkie wasze metamorfozy :) podziwam Was niezmiernie :* Też bym chciała takie cudeńka robic ale zanim do tego dojdzie to wiele wiele pracy przede mną