No i fuszerka rokuten odrost to 2 miesieczne
se kobita przypomniala, a ten french "po", to ja was prosze, nie komentowac, ale wstawiam, a co
![]()
No i fuszerka rokuten odrost to 2 miesieczne
se kobita przypomniala, a ten french "po", to ja was prosze, nie komentowac, ale wstawiam, a co
![]()
jak na 2-miesięczny odrost to i tak nieźle..
woow 2 miesieczny odrostu mnie to po 3 tygodniach taki jest
i w ogóle Qra poradziłaś sobie świetnie, śliczne malowanki![]()
dzikakura: fajne są ,woow 2 miesięczny odrost nidy jeszcze tyle czadu tipsów nie nosiłam![]()
dzieki, ale... to nieprawda jest
---------- Dodano o godzinie 17:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:40 ----------
emilka, tuśka, szeryl.. cicho no. Kazdy widzi, bo ma oczy, ale grunt to miec do siebie dystans, ale dzisiaj mam lepszy dzien, poprawie sie
oraz wstawie
Dika kuro nie jest zle aale ten odrost 2 miesieczny , szok ja bym nie wytrzymala w takich samych pazurkach tyle czasuA fuszere to my wsystkie czasami odstawiamy jak mamy zly dzien
Ja np dzisiaj te zlote to ostawilam fuszere , ale to angieleka i k**** mialam tylko 1.30 min na te pazury bo sie cholera spieszyla, a jeszcze chciala kwiata na kazdym , cos jej tam napackalam , oni chyba mysla ze ja chinczyk jestem czy cusZałącznik 14766
a te ogryzki sa mojej siostryZałącznik 14767
co nie wyszlo z pierwszym zdjeciem , to tu wstawie ta fuszereZałącznik 14768
Ostatnio edytowane przez aga ; 20-01-2010 o 21:21
co nie wyszlo z pierwszym zdjeciem , to tu wstawie ta fuszereZałącznik 14768[/quote]
To ja dziekuje za taka fuszere, swietne te listki. W ogole swietnie sie prezentuja i ten odroscik rowniez. Taka fuszere mi zrob!![]()
Ja skorek nie wycinam, tutaj same szly jak wiory. Pazurki 16 latki. Przedtem zamalowane czarnym lakierem razem z tymi skorkami. Wbrew sztuce probowalysmy troche moczyc i szorowac, bo zmywaczem, patyczkami, wacikami sie nie dalo. Ciekawe kiedy odpadna. Zdjecie "przed" przedstawia pazury juz po szorowaniu
![]()
pięknaaaaa metamorfoza qrai cwiety fane
![]()
Syiwka wlasnie te zielone sa mega fajne![]()
a te pazurki u Dzikiej Kury to myslalam ze takie brudne zanim przeczytalam koncowke![]()
ale metamorka ladna![]()
a to pazurki które robiłam dzisiajklientka sama próbowała sobie opiłowac żeby dłużej przetrwac i tak sobie załatwiła swoją nat.płytkę że aż czerwone prześwity były
zobaczcie same jak wyglądały jej pazurki po 5 tyg.
![]()
ach te klientki.... a metamorfozka bardzo ładna![]()
no to teraz będzie widziała że ma nie piłować sama tylko przyjść do ciebie ;D
cudna metamorfoza![]()
Ładny odroscikale metamorfoza bomba!
natii swietna metamorfoza
fajne i aua... ale sie zalatwila
---------- Dodano o godzinie 23:18 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:17 ----------
alez zgrabniutkie-super!
---------- Dodano o godzinie 23:20 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:18 ----------
a te pazurki u Dzikiej Kury to myslalam ze takie brudne zanim przeczytalam koncowke![]()
ale metamorka ladna[/quote]
oraz brudne byly tez i za diabla sie nie dalo tego doczyscic
Nati - elegancko![]()
Ta resztka"przed" to kiedys byly moje roboty szpice, sobie po prostu laska przed wizyta u mnie obciachalaWiec jakby o dopelnieniu nie moglo byc mowy.Matko, czemu one to robia
![]()
Dzikakura piekne zrobilas pazurki
wszystkie marzenia sie spelniaja
Dzieki Kasiaaassss, dziewczyn ma dziwne paznokcie. Strasznie szerokie , a strasznie szczuplutkie palce, jedynie co dobrze u niej wyglada to szpice, ale dala namowic sie tylko raz....
Śliczne są te wszystkie wasze metamorfozypodziwam Was niezmiernie
Też bym chciała takie cudeńka robic ale zanim do tego dojdzie to wiele wiele pracy przede mną
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)