a jak nie mam konta na fecebooku to juz nie moge skorzystac??
Printable View
a jak nie mam konta na fecebooku to juz nie moge skorzystac??
ceny widoczne w sklepie są przed rabatem, upust naliczany jest w koszyku, po wpisaniu kodu FACEBOOK :)
---------- Dodano o godzinie 09:32 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:31 ----------
każdy może skorzystać z rabatu :)
Alicjo a próbnik kolorowych akryli gdzieś macie?
Mam nadzieję, że poradzę sobie z tymi akrylami :D
Niestety nie mamy zdjęcia próbnika akryli :( postaram się przekazać by przygotowali je, ale nie wiem ile to potrwa :( w każdym razie kolory proszków są bardzo zbliżone do oryginałów :)
Czyli nie pozostaje mi nic innego jak wybrać kolorki, zapytać znajomą o wybrany kolor hybrydy i złożyć zamówienie :D
Jesssoo ja tu czutam a tu takia mila niespodzianka :skacze: no ja oczywiście ja na pewno skorzystam z tego rabaciku :cwaniak2: Alu ty wiesz że was uwielbiam :] tylko sie zastanawiam jakie kolorki wybrać jak wszystkie mam :D przydałaby sie nowa kolorówka ale produktow MM nigdy za wiele bo az żal nie skorzystać z takiej promocji :love: Czyli i podstawowe i kolorowe podlegaja promocji tak ?? :]
Nena tu sie nie ma co zastanawiać super produkty i super promocja :skacze:
Jedyne nad czym się zastanawiam to fakt, że nigdy nie miałam akryli w łapkach, szkolenie akrylowe za tydzień dopiero :P Ale przy okazji i próbki żeli bym sobie zamówiła... :D
ELAX a Ty masz kolorowe akryle MM? Generalnie, które polecacie takiemu żółtodziobowi? :)
Liquidy też -50%?
a ja mam takie pytanie czy można kupic te akrylki promocyjne u dystrybutora???? i i czy monomery podlegają też tej promocji ????
W to, że będę zadowolona nie wątpię :D
A które kolorki polecasz? Masz może jakieś zdjęcia?
Nena kochana na pewno turkusowy polecam fotkę mogę zrobic to ci potem podeśle bo ja dopiero oczy otworzyłam :) wejdz na stronkę sklepu i popatrz sobie moze cos ci wpadnie w oko ale turkusik jest piękny :)
Będę wdzięczna za fotki akryli 'na żywo' :) Na 100% je sobię zamówię, dostałam od Alicji ładny katalog ale co real foto to real foto :)
Turkusik mówisz... A jaki ten zwykły niebieski i granatowy?
Ja mam turkusowy w galerii ale powiem ci iże i tak fota nie oddaje tego jaki jest ładny ;)
tu mam jeszcze foteczkę z pastelem zólty i mieszany pastel zółty z turkusem i różowy ciemny i różowy jasny to sa też MM akryle
Elax bardzo Ci dziękuję i będę ogromnie wdzięczna za zdjęcia :*
Powiedz mi jeszcze jak z coverami - ładne odcienie? Zależy mi na tych całkiem kryjących :) I który przezroczysty powinnam kupić - poradzę sobie z esperto czy lepiej wziąć ten wolniejschnący?
ja mam esperto i regolare obydwa są super ale bardziej mi pod pasował regolare , na to miast fantastico bianko polecam do kwiatków jest cudowny bialutki i fajnie nim sie lepi kwiatuchy co tam jeszcze covery mam wszystkie bo to zależy od klientki jaki cover do danej plytki dopasować mam w galerii szpice takie z pazłotkiem na nich jest cover akurat różowy standard ;)
Rozumiem, że i różowy i beżowy cover mają ładny naturalny odcień? Niestety nie mam tyle pieniążków na wszystko teraz :( Kupiłabym sobie tylko te 2. To w takim razie na cleara chyba skuszę się na regolare :)
I koniecznie dokupię próbki żeli :) Czy jest cokolwiek czego nie polecasz?
ja przeszłam na produkty MM i na akryle i na żele jestem zadowolona nie wiem jak sie łącza akryle z liquidem innej firmy dodam że używam liquid też z MM Nena w cenie jednego akrylu masz dwa wiec naprawde sie opłaca
Tak tak dlatego na 100% teraz kupię te akryle od MM (monomery też) :) Ale ja jestem tylko studentką i niestety nie dam rady zainwestować we wszystko na raz i tak dzięki promocji mogę kupić więcej kolorów niż planowałam :D
Elax jakbyś mogła zrobić te zdjęcia w wolnej chwili to będę zobowiązana :) I bardzo dziękuję za pomoc, miło pozanać opinię kogoś kto pracuje na tych matariałach :)
Na żele MM też się z czasem przerzucę :)
Nena a żele to juz inna bajka moze też kiedyś będzie taka promocja na żele :slina: jak ostatnio otrzymałam kolorek niebieski to az mi gały z orbit wyszły :wow: taki śliczny mam w galeri kilka kolorkow żeli są śliczne super konsystencja ,dużo pigmentu dla mnie rewelacja :love:
Narazie biorę akryle... Ale jak będzie promocja na żele to na pewno się skuszą a póki co zamówię kilka próbek ;)
nigdy nie uzywalam produktow z tej firmy,ale po przeczytaniu tematu chyba skusze sie na kolorowe zele,piszcie duzo o produktach,chetnie poczytam,poogladam:D
Dziewczyny a który monomer polecacie na początek? :*
dziewczyny monomery też są w promocji !! :skacze:
Elu to jest świetna wiadomość :D
ja juz swoje zamowienie złożyłam i zapłaciłam :skacze::skacze: już sie doczekać nie mogę :slina::slina: