pewnie kasiu, ale na ten ostateczny krok zdecyduję się od 1 lutego jeżeli w takim sposobie jak teraz (zdrowo+ ćwiczenia) nic się nie wskura:)
Printable View
pewnie kasiu, ale na ten ostateczny krok zdecyduję się od 1 lutego jeżeli w takim sposobie jak teraz (zdrowo+ ćwiczenia) nic się nie wskura:)
ja pzred ciaza odchudzalam sie tak jak mowisz,keratyna , 5 razy w tygodniu cwiczenia,wiesz co z tego wyszlo,przytylam i zaszlanm w ciaze,,,:/:
hihi, straszysz:D ale nie biorę nic specjalnego, po prostu zdrowo jem. no nie wiem zobaczymy, ale to i tak przez ta zimę :D
no wlasnie mniej sie ruszamy,wiecej wylegujemy sie na sofie hehe
ja myślałam,że Ty Kasia tak właśnie wyglądasz i zastanawiałam się po co Ty się tak męczysz z protalem:)
kasiu błagam nie krztuś mi mi herbata nosem wypłyneła... a co do diety to przerzyciłam kilka stron wstecz ale nie widze tej diety którą stosujesz, ślepota chyba... czy jak bedziesz miała czas to podasz nr post w tórym to pisałaś?? a jak nie pisałas to na pw dasz rade??
ja chciałam przejśc na ta swoją ale jak masz lepszą to m że sie skusze:)
bleee..:D:D wymiotowałabym po takiej diecie:D:D (chyba że o to chodzi?:D:D:D )
ja jestem na diecie proteinowej,diete swietna,nie ejstem glodna ani slaba
dziewczyny ja robilam brzuszki ale nie dosc ze efektu nie bylo to jeszcze nie mialam zakwasow;( woszczurku ja malej nie karmilam zbyt dlugo bo troszke byla w szpitalu wiec wszystko mi zostalo choc przed ciaza wazylam 60 kilo teraz mam 67;/ a chcialabym tak z 57... a mam wzrost 162cm... kasiasss a jak wyglada Twoja dieta??
bo brzuszki działają na górne partie brzucha. na te dolne ja robie na takim ruchomym kółku skręty
jem tylko proteiny,czyli ryby,owoce mozra,mleko jogurty,twarog chudy,kurczak bez skory,szynke chuda itdduzo wody tzreba pic mozna tez maslanke,mleko,herbate,ziola,kawe
hmmm o tej diecie nie slyszalam;)
WEJDZ W GOOGLE tam jest ona pieknie wytlumaczona
2 kilo.. woszczur idź ty...:D
WOSZCZURKU i ty sie 2 kilogramami martwisz;) pare nocek z ukochanym i 2 kilo napewno spalisz zadna dieta ci niepotrzebna;p
a tak z innej bajki to pije ktos herbatke czerwona ? jakies efekty zauwazacie ? bo ja mam po niej mniejszy apetyt na wieczor i wysypalo mi na twarzy pare syfkow po niej ona az tak oczyszczajaca jest ?
czerwona czy zielona herbate mozesz pic byle nie zaczesto bo wyplokuje magnez,ja pije i nie narzekam
ponoć czerwona najlepsza na odchudzanie, ja pije, efektów nie ma żadnych:)
sama herbata napewno nie odchudza,wspomaga trawienie ale nie odchudza jesli nie masz diety,albo popelniasz jakies tam bledy dietetyczne
miałam na mysli że cery mi nie polepsza, ani nie powstrzymuje apetytu w żaden sposób:)