Coś kombinowałam na swoich pazurkach i przekombinowałam:(
Zawsze mam problem ze zrobieniem u siebie...
Printable View
Coś kombinowałam na swoich pazurkach i przekombinowałam:(
Zawsze mam problem ze zrobieniem u siebie...
to tak jak j,ciezko mi sie robi samej,ale poradzilas sobie,sliczne zdobienie
fajnie wygląda pasek z tych kwadratów holo
efekt dzisiejszego stracia z żelem ;)
No właśnie też mi się tak wydaje:(
---------- Dodano o godzinie 21:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:51 ----------
Twoje pazurki są zawsze idealne...za każdy razem jestem pod wrażeniem:)
Dzięki lusill
Marlen ja uważam ze bogato ale z gustem - dla mnie bomba :yess:
Gosia86 spoko tylko troszku garbato :good:
a to i ja coś wrzucę do obgadania. wykadrowana to w miarę wyraźna. robione na tipsie co widać. niestety moja c nie jest jeszcze idealna. te 2 pozostałe to próba tych orchidei które tak mi się podobały na okładce ap
Załącznik 9646 Załącznik 9647 Załącznik 9648
eeeooooo... nie jest zle....
z C musisz jeszcze troszke popracowac ale...ale...ale... trening czyni mistrza - złota mysl "wzorki.info":good:
nikt z nas odrazu Krakowa nie zbudowal (jakos to ta dzwonilo) :skacze:
dziękuję. z tą krzywa c to mam tak że czasami wyjdzie mi super a czasami taka drętwa, przesunięta, np na samotniaku jest za bardzo w dół zdaje mi się. ale fakt, chyba w czwartek będę robić sobie rękę pokazową do ogłoszenia, za twoim przykładem:)
Asiu myślę,że jest całkiem dobrze u ciebie z tymi paznokciami,śmiało rób tą rękę i ogłoszenia!!:))
jestem nowicjuszką i paznokciami zajmuję tylko amatorsko. oto kilka moich pierwszych prac :)
moim zdaniem -bardzo ładne:))
jak na raczkującą amatorkę to nawet nawet:good:, jednak widze kilka niedociągniec i jeśli się nie pogniewasz to dam ci parę rad (od starej ciotki:))
- widzę że robisz na tipsie, postaraj się troszeczkę go zwężać bo wychodzi troszkę (nie bardzo, ale jednak) szeroki tzw łopatka:) ale napradwę niewielka:)
- przy spiłowaniu progu musisz sie bardziej przyłożeyc bo w tym drugi zdjęciu na palcu serdecznym widac go gołym okiem, może tu za bardzo wyolbrzymiłam;P
- bardziej usmiechaj frenche i jak nakładasz białą końcówkę to przecieraj ją jednym, szybkim zdecydowanym ruchem, czystym pedzelkiem lekko nasączonym cleanerem (bądź spirytusem)
- zainwestuj w coverek, by przedłużąć łożysko (tą różową część), wtedy frenche będa piekne, a i odrost nie bedzie az tak widoczny
- no i najważniejsze: ćwicz ćwicz ćwicz:):good:
Ja jeszcze polecałabym zaznajomienie się z tematem o krzywej C i zaprzyjaźnienie się z pilnikiem, aby bardziej popracować nad kształtem.
dziewczyny a ja prosze o wklejanie zdjęć z dokładna budową paznokcia ;) żeby było co oceniać..
Asia - tak trzymaj :skacze:
a ja trzymam kciuki za Ciebie :*
dzięki:) wcześniej wynajmowałam miejsce w salonie, ale atmosfera się popsuła, teraz od dłuższego czasu siedzę w domku i rzedziej robię i wybrzydzam z miejscem:)
dziewczynki, proszę o szczerą ocenkę. MÓJ PIERWSZY SZPIC. :*
Etna, super wyszły Tobie te szpice
Dzięki, ale wiem, że to nie jest jeszcze to coś.
ja go bym po bokach jeszcze zwęziła...