Odp: nasze zwierzaczki :)
moj kot facet z racji, że nie wychodzi na dwór... to nie moze sobie w pełni pomarcować i ten tego ten:D...zmienił zainteresowania i co teraz oglada?:D
juz czuje w kosciach zmówienie na kocie pazury przedłuzane na formie:D:lol:
nawet teraz spi przy klawiaturze:]:D
Tusia, niesamowity jest ten Twoj kot :D
zawsze cos odwali :P
To i ja przedstawie moje małe zoo :)
Tori - moja jedna bokserka
Magna-druga bokserka-biała (córka Tori)
I moje dwie ściurzyczki :P Tosia (biała) i Mała zwana Szyszunią lub też Szarą(szara)
tusia Twój kot jest nie do podrobienia :D JEST BOSKI i widać że wie co dobre :D hi hi hi
Kobitki, ja mam 5 szczeniaczków (kundelki) do oddania w dobre ręce... 3 suczki i 2 pieski może któraś chce psinkę?? :D
Cytat:
Napisał
kachna831
Kobitki, ja mam 5 szczeniaczków (kundelki) do oddania w dobre ręce... 3 suczki i 2 pieski może któraś chce psinkę?? :D
jezuuuuuu, ja chetnie bym wzieła, ale juz mam jednego durnego psiaka, (Yorka) i nie mozemy miec innego zwierzaka bo on sie boi nawet chomika ;(
głupi boidupa
He he dokładnie kotek świetny :) Powiem Wam ze ostatnio myślałam że już koniec zycia moję miśka ;(Ja wczesniej pisałam ma 16 lat ( 2 zabków na przodzie już nie ma hihihi ) dostał jakieś zapaści nie mogł wstać co się podnosił to leciał z nog, jak ja ryczałam słuchajnie myślałam, że to koniec.Ale naszczęscie już jest ok sam lekarz nie wiedział co mu jest.Załącznik 18237
Kotek boski :) może będziemy miały nowego styliste paznokci :D
A tu dziewczynki fotki moich bąbelków do oddania... siwy zostaje ze mną :D
niestety widać tylko 2 pyszczki bo akurat karmę wcinały i nie miały czasu pozować :D
Cytat:
Napisał
Emilia B.
I moje dwie ściurzyczki :P Tosia (biała) i Mała zwana Szyszunią lub też Szarą(szara)
pierwsza i ostatnia fotka przesłdokie.. jejku słodziutki :):) :love:
a mowia że szczury obrzydliwe są...
tak bym buziaka w nosek dała :skacze:
Emilia fajne boksery:D moja ciotka kiedyś miała takiego i zawsze sie go bałam bo chodził zasmarkany i fukał(tak furkocząco oddychał:D) twoje są słodkie
moj kot, to w ogóle jest kosmiczny..ostatnio szalał...czyli biegał z prędkoscią swiatła po mieskaniu i wskoczył na łóżko w sypialni a z boku łózka stoi komoda...nie wymierzył...zamiast na komodę wskoczyc, to trzepnął głową o front szuflady.....i biegiem dalej:D mielismy ubaw
faktycznie świrus z tego koteczka :)
he he moje zwierzaki to też straszne pierdoły...jak się psu nogi nie rozjadą albo z rozpędu w drzwi nie walnie to mi szczur spadnie z huśtawki he he takie już sa nasze czworonogi :D
apropo kotów - ostatnio kumpeli kocurek z rozpędu wleciał do łazienki ale nie wiedział że woda jest w wannie :D i centralnie wskoczył do środka..momentalnie wyleciał jak poparzony:skacze::skacze::skacze: innym razem zwalił wazon z woda i kumpela ganiała go z kapciem po całym mieszkaniu (żałuje że tego osobiście nie widziałam) :P ubaw bym miała po pachy :)
Hehe to ja Wam pokaże moją Sonie jak śpi :skacze:
Załącznik 18437
Załącznik 18438
To i ja wam pokażę mojego śpiocha:)
he he jakie pozycje :D
a to moje śpiące zwierzury
Magna: jak była mała i teraz (udaję że na łóżku nie leży)
śpiąca Tosia w najlepszym pod słońcem miejscu :P
Toruś
A taką miałam gromadkę ro k temu :]:love: tęskni człowiek oj tęskni...
Tosia z miną "to nie ja!!"
No i dr. Boksiu
Takich zdjęć to jeszcze mam dużo he he bo zwierzaki to najlepsi modele ;)
A to moje małe zoo,chodź i tak nie w całości:D
1.Karuś
2.Frankuś
3.Karnaś
4.Mićka
5.Dymka
6.Kradziejka
7.Szachrajka
ale kiciuchy super :) piękny zwierzyniec :ok::ok:
kurcze, to ja czasami nie wytrzymuje z moim psem, a co dopiero ze zwierzyncem jakim Wy macie :P
ale kocham zwierzeta :)
Kwestia przyzwyczajenia:D
Dobrze,że mamy swój domek i zwierzaki maja gdzie się podziać:)
Okolica spokojna więc na spacerki wyprowadzają się same;)
Nie wyobrażam sobie mieć psa w mieszkaniu,chodź ostatnio zamarzyło nam się(ja i mój chłopak),że jak w końcu coś wynajmiemy to kupimy sobie Buldożka Francuskiego.Jest tak uroczy w swojej brzydocie,że się zakochałam w tej rasie:D
w załączniku umieszczam zdjęcie mojego wymarzonego buldożka
Hehehe ja też ledwo czasem z moim kopniętym psem wytrzymuje :D
Ale jak bym miała domek to na pewno inaczej by wszystko wyglądało...
A buldożki malutkie mi się podobaja bo jak są duże to już nie bardzo...
Ja jak będe z moim Pawłem mieszkać to mamy zamiar kupić sobie nowofunlanda