jakie słodkie psisko![]()
jakie słodkie psisko![]()
świetny psiak![]()
moj kot facet z racji, że nie wychodzi na dwór... to nie moze sobie w pełni pomarcować i ten tego ten...zmienił zainteresowania i co teraz oglada?
juz czuje w kosciach zmówienie na kocie pazury przedłuzane na formieKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
nawet teraz spi przy klawiaturze![]()
Tusia, niesamowity jest ten Twoj kot![]()
zawsze cos odwali![]()
To i ja przedstawie moje małe zoo
Tori - moja jedna bokserka
Magna-druga bokserka-biała (córka Tori)Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
I moje dwie ściurzyczkiKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćTosia (biała) i Mała zwana Szyszunią lub też Szarą(szara)
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
tusia Twój kot jest nie do podrobieniaJEST BOSKI i widać że wie co dobre
hi hi hi
SZCZĘŚLIWA
Kobitki, ja mam 5 szczeniaczków (kundelki) do oddania w dobre ręce... 3 suczki i 2 pieski może któraś chce psinkę![]()
![]()
He he dokładnie kotek świetnyPowiem Wam ze ostatnio myślałam że już koniec zycia moję miśka
Ja wczesniej pisałam ma 16 lat ( 2 zabków na przodzie już nie ma hihihi ) dostał jakieś zapaści nie mogł wstać co się podnosił to leciał z nog, jak ja ryczałam słuchajnie myślałam, że to koniec.Ale naszczęscie już jest ok sam lekarz nie wiedział co mu jest.Załącznik 18237
Kotek boskimoże będziemy miały nowego styliste paznokci
![]()
A tu dziewczynki fotki moich bąbelków do oddania... siwy zostaje ze mną
niestety widać tylko 2 pyszczki bo akurat karmę wcinały i nie miały czasu pozować![]()
Ostatnio edytowane przez kachna831 ; 14-03-2010 o 09:10
Emilia fajne bokserymoja ciotka kiedyś miała takiego i zawsze sie go bałam bo chodził zasmarkany i fukał(tak furkocząco oddychał
) twoje są słodkie
moj kot, to w ogóle jest kosmiczny..ostatnio szalał...czyli biegał z prędkoscią swiatła po mieskaniu i wskoczył na łóżko w sypialni a z boku łózka stoi komoda...nie wymierzył...zamiast na komodę wskoczyc, to trzepnął głową o front szuflady.....i biegiem dalejmielismy ubaw
faktycznie świrus z tego koteczka
he he moje zwierzaki to też straszne pierdoły...jak się psu nogi nie rozjadą albo z rozpędu w drzwi nie walnie to mi szczur spadnie z huśtawki he he takie już sa nasze czworonogi
apropo kotów - ostatnio kumpeli kocurek z rozpędu wleciał do łazienki ale nie wiedział że woda jest w wanniei centralnie wskoczył do środka..momentalnie wyleciał jak poparzony
innym razem zwalił wazon z woda i kumpela ganiała go z kapciem po całym mieszkaniu (żałuje że tego osobiście nie widziałam)
ubaw bym miała po pachy
![]()
Hehe to ja Wam pokaże moją Sonie jak śpi
Załącznik 18437
Załącznik 18438
he he jakie pozycje
a to moje śpiące zwierzury
Magna: jak była mała i teraz (udaję że na łóżku nie leży)
śpiąca Tosia w najlepszym pod słońcem miejscuKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść![]()
ToruśKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
A taką miałam gromadkę ro k temuKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćtęskni człowiek oj tęskni...
Tosia z miną "to nie jaKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść"
No i dr. BoksiuKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćTakich zdjęć to jeszcze mam dużo he he bo zwierzaki to najlepsi modeleKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść![]()
A to moje małe zoo,chodź i tak nie w całości
1.Karuś
2.Frankuś
3.Karnaś
4.Mićka
5.Dymka
6.Kradziejka
7.Szachrajka
hihi małe domowe zoo![]()
kurcze, to ja czasami nie wytrzymuje z moim psem, a co dopiero ze zwierzyncem jakim Wy macie![]()
ale kocham zwierzeta![]()
Kwestia przyzwyczajenia
Dobrze,że mamy swój domek i zwierzaki maja gdzie się podziać
Okolica spokojna więc na spacerki wyprowadzają się same
Nie wyobrażam sobie mieć psa w mieszkaniu,chodź ostatnio zamarzyło nam się(ja i mój chłopak),że jak w końcu coś wynajmiemy to kupimy sobie Buldożka Francuskiego.Jest tak uroczy w swojej brzydocie,że się zakochałam w tej rasie
w załączniku umieszczam zdjęcie mojego wymarzonego buldożka
Hehehe ja też ledwo czasem z moim kopniętym psem wytrzymuje
Ale jak bym miała domek to na pewno inaczej by wszystko wyglądało...
A buldożki malutkie mi się podobaja bo jak są duże to już nie bardzo...
Ja jak będe z moim Pawłem mieszkać to mamy zamiar kupić sobie nowofunlanda
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)