qrde!! też mii sie zachciało tej jajecznicy... każda tak mówi o tych jajach... też mi sie chce
nie !! nie!! dam se na wstrzymanie!!
ale jak robie dla siebie to 20dkg boczku i 8 jaj... ale wsztymam się... może rano zrrobie...
Printable View
qrde!! też mii sie zachciało tej jajecznicy... każda tak mówi o tych jajach... też mi sie chce
nie !! nie!! dam se na wstrzymanie!!
ale jak robie dla siebie to 20dkg boczku i 8 jaj... ale wsztymam się... może rano zrrobie...
jakby co to się w piekle spotkamy woszczur :P
ja to na pewno za ciekawośc i pyskuwy...
jeśli chodzi o pyskuwy to chyba jednak lepsza jestem w tej dziedzinie :D
właśnie siedze i oglądam swoją przeuroczą bliznę!! kurw... czy tylko ja mam wiecznie jakieś problemy?? Rozwód, wyniki krwi do dupy i pierdo.... blizna, aż Wam pokaże co mi się z nią dzieje, nie dośc że czerwona to jeszcze jakas wysypka która wygląda jak jakieś drobniusieńkie pryszcze ;( Wie ktoś co się ze mną dzieje?? Może mam jakiegoś grzyba na szyji ,w sumie to bym się wcale nie zdziwiła, bo co gorszego może mnie jeszcze spotkac.... Już chyba NIC!!
Slonce nie denerwuj sie bedzie dobrze nie wiem co to ci sie porobilo ale moze lepiej zmien lekarza,bo tak chyba nie powinno byc.Albo to jakies uczulenie,mozna wapno bierz przez pare dni i zobaczysz czy ci zejdzie,a moze to od tej masci co uzywasz na ta blizne?
ULALA... no nie wygląda to ładnie... ja proponuje najpierw dobrego ginekologa
ginekologa??????
o tfu!! dermatologa!! to z głodu... ide spać bo już mi sie we łbie chrymoli:P
włśnie sobie ryczałam ale Woszurku mnie rozwaliłaś, po co mi ginekolog jak to gów... mam na szyji :P a u lekarza jeszcze nie byłam dopiero w piątek ... maśc przestałam używac , ale to boli jak franca i ledwo co łeb do góry teraz podnoszę ..... MASAKRA!!!!
dzidzia, powinna s pokazac blizne lekarzowi to wyglada na male zakarzenie, lepiej niech doktorek zobaczy i da ci masc lub plyn do przemywania, przykro mi ze tak ci sie wszystko pierdzieli!!!
a ja wlasnie zasiadlam do was na chwilke; jestem dzis do du... moje dzieci pomuja ze mnie wszystkie sily, dzis poltorej godziny walczylam z williamem zeby usnal, juz wychodzilam z siebie!!!
ale widze ze wy tu tez o jedzonku wspominacie wiec uciekam z tego temaciku bo jak tak dalej to tez pojde do kuchni robic jaja!!!
p.s Woszczur ty serio o tych 8 jajach mowilas??? chyba padne !! ha ha...
---------- Dodano o godzinie 21:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:04 ----------
Woszczurkowi chyba witaminki S brakuje:) moze po drodze trzeba bylo zajsc jeszcze do innego sklepiku:)
ide spac zanim znowu coś "miłego" mi się przydarzy ;( papa
no idz dzidzia i glowa do gory, bo widze ze cie maly dolek lapie!!! a co do lekarza jezeli tak boli i swedzi to nie czekaj do piatku tylko zadzwon ze to musi byc natychmiast sprawdzone i zarzadaj wizyty, ja bym tak zrobila, nie neguj tego kochana!!!
moze woszczurkowi ginekolog do gardla zagladahihi
hahaha a to chlopczyk czy dziewczynka hahaha
uczylamprzed chwila meza jak sie lezy na macie na bol plecow hih
:lol: :lol: ginekolog... już chyba wiem co teraz może robić nasz Woszczurek :D głodnemu to zawsze chleb na myśli :P
no chyba że jednak jajecznica z 8 jajek wygrała :D :>
Dzidziula w poniedziałek do lekarza! i nie ma żadnego ale!! chcesz mieć brzydką blizne? to może być jakieś głupstwo które zaniedbane doprowadzi do czegoś gorszego..
Dzidzia bedzie dobrze :) a co do blizny to moze na poczatku tak wyglada mam znajomą tez z taka blizna i teraz prawie juz jej nie widac :)
dzidziula ty się dziewczyno nie zastanawiaj tylko pieronem do lekarza. i nie czekaj do poniedziałku tylko jutro z rana do lekarza rodzinnego biegaj.:nunu::nunu::nunu: z takimi rzeczami nie ma żartów. miech ci da maść przeciw zapalnom i bakteriom.a jak nie chcesz iść jutro to kup sobie riwanol w zelu. on jest przeciw bakteryjny,grzybiczny. i odkarzajacy. na pewno ci nie zaszkodzi. moi chłopcy mieli zapisany po operacji wyrostka i po zabiegach na przepukline.:*:przytul::przytul:
lekarz potrzebny od zaraz... jest prawie 3 w nocy... tak mi się chciało tej jajecznicy ze aż mi się smiła...a obudziło mnie burczenie w brzuchu.... musiałam wstać:) zrobiłam jajecznice na boczku teściowej, ale kurcze!! niebezpieczne jest schodzenie do niej na dół i buszowanie po lodówce!! chyba mysleli że ktoś sie włamał bo mało mi teść łba dubeltówką nie odstrzelił!!... ale luz... jem sobie jajeczniczkę i przeglądam co tu napisałyście w czasie mojego spanka...:P
Iza... wiedziałam że jajecznica wygra w nocy :D :D
na teściową lepiej uważaj bo jak bedziesz jej tak wyjadać po nocy z lodówki to dosypie Ci czegoś na sraczke kiedyś :D :D
A ja nie śpię od 2:30, bo musiałam wyszykować córkę na wyjazd z religii na pola lednickie. Autokar spóźnił się godzinę i te dzieciaki stały przed kościołem i marzły. U mnie były tylko trzy stopnie. Wracałam się do domu i jeszcze jej dałam kurtkę narciarską, aby nie zmarzła. Przyda jej się, bo będą na tym polu siedzieć do niedzieli rano. Mam tylko nadzieję, że pogoda się utrzyma i nie będzie padać. A za godzinkę mam klientkę.
dziewczyna ja od 5 na nogach, no coz mowi sie kto ma dzieciatko ten ma i swiatko!! ha ha... a teraz czekam az sie mlodszy obudzi bo musze do carrefour -u gonic po jakies zakupki, pogoda do du... cieplo ale pada, oj chyba ciezki bedzie dzionek!!!
p.s jajecznica wygrala ha ha......
od 5 rano na nogach jezdym byłam umowe podpisać dziś,wstawiłam obiad,pije kawke i ide na fajansa zaraz:tuptup:
a ja sie jaszcze nie położyłam od wczoraj. oj ciężka nocka była.dzieciaki chore idzie oszaleć.;(;(;(
No to bardzo współczuję. Przy jednym chorym jest co robić, a co dopiero przy gromadce.
oj ivonko żebyś wiedziała. poprostu oszaleje,osiwieje, i nie powiem co jeszcze;(;(;(
Ale i tak Cię podziwiam, bo silna z ciebie kobitka i widać twardo stąpasz po ziemi.
A ja mam dwóch kalików w domu :P Brat to już z miesiąc na zwolnieniu bo miał operację na kolano ale jeszcze czeka go rok rehabilitacji a mój tata wczoraj ze szpitala wyszedł po zabiegu na przepuklinę. A ja bidna musze skakać koło nich :P Hehe facetowi jak coś dolega to gorzej niż dziecko :P :) Dzisiaj mam imieninki i czekam na znajomych ;]
Oj biedactwo, to też się przy tych maleństwach nabiegasz:P, zamiast usiąść i życzenia odbierać. Wszystkiego co najlepsze życzę:kwiatek:
---------- Dodano o godzinie 15:53 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:50 ----------
A ja czekam na mężusia i ciągle się martwię o córkę. Dzwoniłam do niej na te pola lednickie, a ona mi mówi, że poszła sobie z koleżanką nad jezioro. Pytam czy nauczycielka wie, a ona że oni mogą robić co chcą i sami się pilnować, a tam z kilkanaście tysięcy ludzi jest!! Boję się, żeby nic jej się nie stało, bo wariatów nie brakuje.
to wszystkiego naj naj :skacze: tylko się nie upij za mocno hihihi ;P :*:*:*:*
---------- Dodano o godzinie 16:22 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:20 ----------
wiem że łatwo powiedziec gdy się nie jest rodzicem , ale na pewno będzie dobrze :)
---------- Dodano o godzinie 16:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:22 ----------
a tak w ogole mialam miec wolne od tipsow a juz mialam dwie ... tak wiec teraz sobie odpoczywam :D
co ja teraz robie hmm... szperam, szukam, wesze na forum wszystkiego co zwiazane ze strona techniczna jesli chodzi o zdobienie pazurkow. Mam zamiar zaczac ;p przy okazji sprawdzam, swoj poziom wiedzy na "Eureko ja to wiem" no i czekam na fryteczki :p juz czuje zapaszek :D mniam
Iwonko spokojnie :) byłam tam i jedyne co może się jej tam stać to może sie zgubić.. :D tzn napewno trafi do swojego sektora.. tzn ja sie zgubiłam :P
wszystkiego najlepszego Czarnulko :*
ja powinnam zacząć sie pakować.. ale odkładam to jak moge bo szczerze tego nienawidze..
Dziękuję Ci, bo mnie trochę uspokoiłaś. Właśnie z nią rozmawiałam, choć miałam się położyć spać, ale i tak nie zasnę. Jest zimno, pada deszcz, a ona siedzi w zimowej kurtce i kocu termicznym.
ooo to im współczuje.. przygotuj się na sterte prania jak wróci.. jeśli pada to będzie straszne błoto.. pozna fajnych ludzi :) nie martw się o nią bo tam jest bezpieczna :*
Ja wróciłam ze sklepu i się słodyczami zajadam :P
Ivonko będzie dobrze zobaczysz :przytul:
Jeszcze raz dzięki dziewczynki, potraficie podnieść człowieka na duchu:przytul::przytul::przytul:
e tam :) ja po prostu pisze jak jest.. ale rozumiem Twoje obawy :)
a ja zaraz dodam zdjęcia moich dzisiejszych wypocin..
No to czekamy. ja swoje dodam jutro, bo już dzisiaj mi się nie chce.