mi robi miekkie.... ale mimo to ze daje mala kropelke na cale wlosy to sa bardzo tluste :sciana: wiec nie uzywam tego ;p nie chce mi sie wlosow codziennie myc.
Printable View
mi robi miekkie.... ale mimo to ze daje mala kropelke na cale wlosy to sa bardzo tluste :sciana: wiec nie uzywam tego ;p nie chce mi sie wlosow codziennie myc.
No dokładnie... ja dam troche jedwabiu i już nie dam sobie rady z moimi włosami... bo ani układać się nie chcą ani ładniejsze nie jest... robi się siano..
Aga ale masz długie te włoski. Jednak są zniszczone, więc może najpierw je zetnij, a później zapuszczaj dalej ? Na pewno będą lepiej wyglądać.
Ja też zawsze się biję z myślami czy się obciąć czy nie ;)
teraz ścięłam włosy i zrobiłam pasemka :ave: a czuję się sto razy lepiej :P
wkleję foto, jak jakieś będę miała :)
Na tan moment jestem gotowa obciąć ok 15 cm a potem sie zobaczy co dalej...
i dziękuje za wszystkie rady:)
Jedwab też jakoś szczególnie mi nie pomaga, spróbuję zaczaić się na tą odżywkę, którą Sam poleca
jak nie pomaga jedwab, to poszukaj odpowiednich odżywek i najlepiej jak podetniesz troszkę zniszczone końcówki, wtedy włosy będą lepiej rosły :)
może po prostu kup jedwab jako serum w tubkach a nie psikane :)
ja mialam na msli taki gęsty, nie psikany :)
vmajkav pozwolisz ze zabiore Twoja ''głowe'' do fryzjera śliczna masz fryzurke:woot:
ja polecam na zniszczone i suche włoski olej kokosowy:)
OLEJ KOKOSOWY-100% NATURALNY - 500ML- TYLKO -37 ZL (1193878755) - Aukcje internetowe Allegro
milenka a ty go długo uzywasz?
no już jakiś czas i powiem ci że dla mnie 100 razy lepszy od tych jedwabiów które mają w sobie pełno sylikonów..
to dobrze wiedziec ;)
milenka a jakiej to jest produkcji bo chyba nie poland?
polskiej to na pewno nie jest szczerze to nawet nie wiem..
No to może i ja się pochwalę "dobrą fryzjerką" :D
No więc miałam włosy do pasa ale wiadomo zjechane taka zdolna jestem :P no więc fryzjer ciach prach i po włosach.. ściełam do karku i z przodu ciut dłuższe wiecie takie wycieniowane z tyłu do przodu.. po trzech tygodniach poszłam na podcięcie no i mówię żeby mi "pani 'la edward nożycoręki" tak właśnie wycieniowała z tyłu krócej i z przodu dłuższe łapki..
i tym o to prostym i szybkim sposobem moje drogie Panie.. MAM Z PRZODU GRZYWKĘ I Z TYŁU GRZYWKĘ :blink:
iiii dwa sexi mega pejsy po bokach (pseudo dłuższy przód) bo jakoś nożyczki szły za szybko i cieniowanie zamieniło się w meeeeeega schodę :why:
..cierpliwie czekam aż odrosną - jeszcze ze dwa tygodnie i będą hihihi tylko gdzie tu iść je podciąć ..... :huh:
Taką mam teraz fryzurkę
Załącznik 29246
meg rewelacja!! a jakie zdrowiuśkie świecące włoski mmmm jak z reklamy :yess:
Piękna kobietka z Ciebie :)
Meg super fryzurka:) Piękne włosy!
ja cierpliwie zapuszczam, dobrze że szybko rosną:D mi pomagał GlissKur ten różowy, w sprayu najfajniejszy. U mnie głównym problemem są przesuszające się końcówki. No i nie mogę używać odżywek obciążających włosy, bo wtedy wyglądają beznadziejnie (u góry uklepane a na dole mega pokręcone)
Do takich włosów najlepiej robić maskę co jakiś czas, nawet taką zwykłą z jajka i oliwy, albo z solidnej odżywki do spłukiwania.
A na co dzień smarować tylko końcówki czymś lekkim nie obciążającym, albo tłustawym ale wtedy maxymalnie oszczędzać i tylko maznąć delikatnie.
właśnie taką taktykę obrałam Sami:D ten GlissKur jest taki lekki i ma świetny zapach. W ogóle dzielcie się sposobami też tu:
http://forum.wzorki.info/wlosy-fryzu...do-wlosow.html
http://forum.wzorki.info/wlosy-fryzu...kne-wlosy.html
tylko takimi sprawdzonymi, coby nikt nie wyłysiał:D
meg śliczna fryzurka bardzo ładnie ci w takich włoskach a jakie zdrowiutkie :ok:
Ja z czystym sumieniem mogę polecić Serum na zniszczone końcówki z Avonu-takie z zieloną zakrętką.Dwie kropelki na rękę i wetrzeć w końce włosów.Mi to służy:)
kochane wracamy do tematu nasze fryzury :) tu zapraszam do pisania o odżywkach i pielęgnacji http://forum.wzorki.info/wlosy-fryzu...do-wlosow.html
meg bardzo ładnie ci w takich włoskach :)
Meg swietna fryzurka i ladna kobietka z Ciebie :D
w porownaniu z Waszymi fryzurkami wypadam skromnie...
http://images48.fotosik.pl/309/24d5a30d4592296dmed.jpg
ale masz ładnie wycieniowane włoski :) i ten kolorek :D w ogóle masz mega fajnie bo masz gęste włosy ja to mam cieniutkie piórka.. z którymi nie bardzo da się coś zrobić
Yasumi łoooo jakaś Ty fajowa a ile włosów szoooook Pięknie wyglądasz mmmmm i włosy rewelka tyle ich mniaaaam :D
Mnie sie bardzo podoba kolorek :)
a ja planuje zrobic sobie loczki.... ale nie wiem co z tego wyjdzie bo mam cieniutkie wloski i mi chyba polowa wypadnie przy trwalej :D
Yasumi , kochana swietnie wygladasz i super fryzurka!:*
Yasumi ładniusio wyglądają tak mocno postrzępione włoski :)
Yasumi ale fajnie wystrzępione i ta grzywka aaaahh :love: uwielbiam takie grzywki.
W takim razie i ja wrzucę moje zabawy z rozjaśniaczem :D (dodam że nigdy w życiu wcześniej nie farbowałam włosów :P)
Uwaga efekt... dziwny.... ;p
a mnie się podoba :D i fajne uczesanie :love:
Germana a ten kolorek wygląda tak jakby miał taki być :D
No efekt piorunujący ,odważny styl :)
germana wyszlo super!Mi sie jak najbardziej podoba!
Ja mysle nad zmian fryzury ale sama nie wiem juz co mam zrobic mam klasycznego boba ale mi sie znudzil...moze macie jakies fajne fryzurki ktore mozna zrobic z boba od arzu mowie nie na chlopaka-odpadaja:)
Może jakoś bardziej asymetrycznie go zrobić?
Yasumi sliczna grzywka
germana-fajny pomysl,uczesanie swietne
Germana zaje.......... uczesanie :) i interesujacy kolorek :D
ps. zazdroszcze długich włosów :)
Ewelina83 mnie osobiscie podobaja sie te fryzurki
Załącznik 29949
Załącznik 29950
Załącznik 29951
Załącznik 29952
Załącznik 29953