zgadzam się z Dizdzią, właśnie miałam to gdzieś napisać i nie wiedzialam gdzie ;p-prześliczne.piękna kobieta z Ciebie
Printable View
zgadzam się z Dizdzią, właśnie miałam to gdzieś napisać i nie wiedzialam gdzie ;p-prześliczne.piękna kobieta z Ciebie
Dziekuje Wam wszystkie kochane ale czy ja wiem czy ja taka piekna..normalna kobieta...ale i tak w poniedzialek zmieniam swoj image..bedzie chyba ciut lepiej tak sama dla siebie,wiecie...i odejsc nie moge od tego kompa bo na nim sie ucze,materialy w jednej rece i na film spogladam,forum,podzielna uwage mam...wiele rzeczy na raz...ale wszak to jest dobre...co mnie bardzo cieszy...:)
A ja już na szczęśćie się już lepiej czuję :D :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze: TYlko jeszcze nos mam tak zatkany jakby mi ktoś korek wetknął w nos i gardło mnie trochę podrapie i popiecze od czasu do czasu no ale jakoś się doczołgać muszę do komputera żeby na forum wejść :D
Annamon trzymam mocno kciuki napewno zdasz!!!Powodzenia!!!
właśnie skończyłam uzupełnienie robic i w końcu zasiadłam no kompa :) ale kurnia jeszcze mnie czekają dwa uzupełnienia masakra , wolę zrobic 10 par tipsów ehhh
dzidzia to ja Ci pomogę :) TY jedną ja drugą i szybko nam zleci hi hi hi
oki to ja Chanti czekam na Ciebie , badz tak na 16 :D heh
Ok już jadę tylko pączka wciągnę ;)
dobra czekam :D
a ja wlasnie czekam na mojego kamila i do spowiedzi idziemy...:/
masakraaaa!!!
ufffff...to byl ciezki dzien ale za to nagroda...bardzo sie ciesze ale nie bylo latwo ,na prawde...skonczylam i to z wyroznieniem,jak zwykle postawilam sobie wysoka poprzeczke...ale oplacalo sie...dzieki wam kobietki rowniez...:)jestem niemilosiernie padnieta..jaby walek mnie przejechal...hihihi..zalaczam foteczki
fajne fajne :) ! Dobra robota :good:
a ja niedawno co wróciłam do domu i zmokłam jak nie wiem co :(
Ja co prawda zostawiłam komentarz na nk, ale jeszcze raz Ci GRATULUJĘ!!!!!!:win::win::win: Uważam, że to wspaniały zawód, a połączony ze stylizacją paznokci, to prawie kompleksowa obsługa panien młodych i ich rodzin. Wiem ile to pracy, bo też jestem maglowana każdego dnia po co najmniej 7 godzin, a oprócz wizażu robię stylizację sylwetki. Czasami oczy mi wysiadają od nadmiaru materiału i od kosmetyków. Mam nadzieję, że dotrwam do przyszłego piątku.
annamon bardzo ciekawy makijaż:) takiego jeszcze nie widziałam:)
a ja siedzę na forum póki mogę, bo mają u nas być nawałnice i już leje deszcz;(
no Annamon sliczności stworzyłaś :D Gratulejszon :D:D:D:D
Siedzę teraz i nie wiem co ze sobą począc , jedna klientka mnie zrobiła w bambuko i nie przyszła... normalnie aż mnie krew zalewa , mogłaby chociaż zadzwonic a nie czekac na mój telefon ... :/
mi juz dzisiaj wysiadly oczy nie jest to takie proste..ta stylizacje postaci rowniez zamierzam ale co za duzo to nie zdrowo na razie odpoczynek...to znaczy ja troche poucze teraz stylizacji pazurkow...Tobie rowniez na pewno sie uda,choc ostro do tego podchodza,ale warto... i zbliza sie bardzo ciezki tydzien mam przeprowadzic szkolenia stylizacji na trzech mlodych dziewczynach,nieslyszacych...:(beda z tlumaczem oczywicie...nigdy nie bylam w takiej sytuacji i na pewno jest to stresujace...
dziewczyny!! Normalnie dochodzę do siebie po małej trąbce powietrznej co u mnie za blokiem przeszła!!!!!!! aaaaaaa masakra!!!!!
o matko... jakies zniszczenia?
Annamon kochana kto jak kto ale Ty na pewno dasz sobie rade :D
---------- Dodano o godzinie 18:56 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:55 ----------
Agusia co Ty gadasz , ja bym zawału dostała jak coś takiego b koło mnie przeszło ... wczoraj mnie ta burza wystraszyła a co dopiero trąbka powietrzna :P
Agusia nie strasz !! bo u mnie też zapowiadają nawałnice
co wy piszecie a tutaj taka ladna pogoda..:)klimat sie zmienia i to jak widac wcale nie na lepsze...:(
No ucierpieli pracownicy co ocieplają blok bo cały steropian w belach po osiedlu rozwaliło heh troszkę się tynk mi z bloku sypał, mam filmik, moze uda mi się go wrzucić ale nie dzisiaj...
No to wyzwanie przed Tobą spore, bo mimo tego, że będzie tłumacz to trzeba dobierać odpowiednie słowa, bo nie wszystko da się w migowym języku przetłumaczyć. Jestem pełna podziwu:hi:
---------- Dodano o godzinie 19:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:09 ----------
U mnie też leje, a głowa to mi chyba pęknie.