bardzo sie ciesze ze jestem jedną z osób które wygrały w tym konkursie i bardzo ,bardzo dziękuje :) od dłuższego czasu jestem wierna produktom mistero milano i bardzo zadowolona z nich i szczerze polecam :) praca na nich to sama przyjemność :)
Printable View
bardzo sie ciesze ze jestem jedną z osób które wygrały w tym konkursie i bardzo ,bardzo dziękuje :) od dłuższego czasu jestem wierna produktom mistero milano i bardzo zadowolona z nich i szczerze polecam :) praca na nich to sama przyjemność :)
Uzywacie top cristallo? Jestescie zadowolone? Czy faktycznie tak ladnie blyszczy przez 4 tyg.? Ja go kupilam i bede testowac ,ale jestem ciekawa waszych opinii :)
Gosiu, TOP CRISTALLO naprawdę błyszczy się niesamowicie :) Nadaje szklisty efekt paznokciom, dlatego też często jest nazywany "ciekłym szkłem" :) Plusem jest też fakt, że nie wymaga przemywania ;)
Dla potwierdzenia zobacz kilka komentarzy pod produktem:
Żel nawierzchniowy TOP CRISTALLO (9 ml) - MisteroMilano
dziekuje za szybka odpowiedz:)
Obiecane fotki akryli MM :)
Zdjęcie z lampą i bez.
Od lewej górny rząd: turkusowy, czerwony, czarny
Od lewej środkowy rząd: zielony, różowy, brązowy
Od lewej dolny rząd: żółty, pastelowy różowy i fiolet :)
Próbnik z moją (nieudolną) próbą pokazania kolorów wstawiłam TUTAJ
zakupilam akryle mm. Strzal w dziesiatke!
Dawno nie bylam tak zadowolona z zakupow.
JAkość świetna, cena przystępna dla każdego!
Warto!
Moje serce podbił cover beż przecudowny
Zgadzam się beżowy cover jest cudny! :) Zresztą, różowy też mi się podoba :D
hyyy jak fajnieeeee :) zestaw gadzetow :D milo ;) dziekuje ;)
ja tez zeatwik gazetow :) juhuuuuuuuuuuuuuu:skacze:
Jeżeli nie miałyście jeszcze okazji to polecam spróbować biały akryl FANTASTICO BIANCO, na prawdę jest fantastico :)
Polimer biały FANTASTICO BIANCO
A wszystkim dziewczynom, które wygrały nagrody szczerze gratuluje ;)
Zgadzam się z Alicją :) świetny jest ten biały polimer.
fantastico bianco sam lepi kwiatki :D
Turkusowy jest fantastyczny! :)
ojjj pięknie są ja mam kilka kolorów żeli z MM szkoda że tak pozno zobaczyłam informacje z tymi nowymi kolorami bo bym sobie jakis kupila a tak własnie kilka minut wcześniej złożyłam zamowienie ale i tak wziełam sobie kolejny kolorek tym razem wrzosowy :love:
turkus a przede wszystkim koral cuuuudo!!! :) ciekawe czy równie ładnie żeliki prezentują się na pazurkach :)
Koral zamówiony :D się nie mogę doczekać :) uwielbiam kolorówkę mistero :)
właśnie też ten turkus mi się spodobał :P
czy można go kupić w Poznaniu na Jarochowskiego? Czy tylko przez stronkę?
Wczoraj wyprobowalam lakier hybrydowy o kolorze soczyste winogrono. Kolor jest cudowny, zakochałam się w nim :love:
http://images49.fotosik.pl/1016/a6e112ce3ca95605med.jpg
Zdjęcie słabo oddaje urok koloru, ale nie jestem dobra w robieniu zdjec
ostatnio znowu pracowałam na coverku i ogłaszam że już jest mniej przebarwień :) Wniosek z tego taki że muszę się do niego po prostu przyzwyczaić :)
ja robiłam kursy u p.Kasi Kaczmarek na żelach MM i byłam tak z nich zadowolona, że zainwestowałam w kilka, a teraz czekam na przypływ funduszy by kupić więcej, wszyscy chwalicie tutaj akryle i żele, a przecież komplet polerek, pilniki, formy i klej też są godne uwagi:ok:
malutkapumcia czy ja dobrze widzę, czy na paznokietkach małe zdobienie się pojawiło :) pazurki śliczne, a i zdjęcie prawie jak profesjonalne ;)
katarynka89 metoda akrylowa niestety jest bardziej wymagająca od żelowej, ale za to jaka frajda jak już się człowiek nauczy ;) życzę powodzenia w kolejnych próbach ;)
Aliz nie mogę się z Tobą nie zgodzić :) Kasia to świetny szkoleniowiec, więc jesteś w dobrych rękach ;)
Jeżeli macie dość żółknących i marszczących się rzadkich żeli do frenchu, mamy dla Was idealne rozwiązanie. Ekstremalnie biały, nie żółknący, nie marszczący się żel o idealnej konsystencji: Żel biały EXTREME BIANCO.
Więcej informacji na stronie: MisteroMilano
http://www.misteromilano.pl/upload/n...E%20BIANCO.jpg
Trzy pytania pani Alicjo:
1) czy będzie nadawał się do naturalków w parze z konstrukcyjnym standard?
2) czy można go przetrzeć pędzelkiem żeby zrobić idealną linią uśmiechu - nie pozostaną smugi????
3) czy wystarczy jedna warstwa?
Sorcha,
1) będzie się nadawał :) wiadomo, nie jest to żel budujący więc najpierw należy wylać szkielet z żelu bądź przykleić tipsa, a później namalować końcówkę french:)
2) on się ładnie poziomuje więc nie będzie zostawiał smug.
3) jedna powinna wystarczyć :ok: