bardzo sie ciesze ze jestem jedną z osób które wygrały w tym konkursie i bardzo ,bardzo dziękujeod dłuższego czasu jestem wierna produktom mistero milano i bardzo zadowolona z nich i szczerze polecam
praca na nich to sama przyjemność
![]()
bardzo sie ciesze ze jestem jedną z osób które wygrały w tym konkursie i bardzo ,bardzo dziękujeod dłuższego czasu jestem wierna produktom mistero milano i bardzo zadowolona z nich i szczerze polecam
praca na nich to sama przyjemność
![]()
Uzywacie top cristallo? Jestescie zadowolone? Czy faktycznie tak ladnie blyszczy przez 4 tyg.? Ja go kupilam i bede testowac ,ale jestem ciekawa waszych opinii![]()
Gosiu, TOP CRISTALLO naprawdę błyszczy się niesamowicieNadaje szklisty efekt paznokciom, dlatego też często jest nazywany "ciekłym szkłem"
Plusem jest też fakt, że nie wymaga przemywania
Dla potwierdzenia zobacz kilka komentarzy pod produktem:
Żel nawierzchniowy TOP CRISTALLO (9 ml) - MisteroMilano
dziekuje za szybka odpowiedz![]()
Obiecane fotki akryli MM
Zdjęcie z lampą i bez.
Od lewej górny rząd: turkusowy, czerwony, czarny
Od lewej środkowy rząd: zielony, różowy, brązowy
Od lewej dolny rząd: żółty, pastelowy różowy i fiolet
Próbnik z moją (nieudolną) próbą pokazania kolorów wstawiłam TUTAJ
Ostatnio edytowane przez Nena90 ; 12-08-2011 o 21:36
zakupilam akryle mm. Strzal w dziesiatke!
Dawno nie bylam tak zadowolona z zakupow.
JAkość świetna, cena przystępna dla każdego!
Warto!
Moje serce podbił cover beż przecudowny
Zgadzam się beżowy cover jest cudny!Zresztą, różowy też mi się podoba
![]()
hyyy jak fajnieeeeezestaw gadzetow
milo
dziekuje
![]()
ja tez zeatwik gazetowjuhuuuuuuuuuuuuuu
![]()
Effect Centrum Stylizacji
ul. Sobieskiego 9 (koło meteora i Turkey Kebab)
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
Jeżeli nie miałyście jeszcze okazji to polecam spróbować biały akryl FANTASTICO BIANCO, na prawdę jest fantastico
Polimer biały FANTASTICO BIANCO
A wszystkim dziewczynom, które wygrały nagrody szczerze gratuluje![]()
Zgadzam się z Alicjąświetny jest ten biały polimer.
fantastico bianco sam lepi kwiatki![]()
Turkusowy jest fantastyczny!![]()
ojjj pięknie są ja mam kilka kolorów żeli z MM szkoda że tak pozno zobaczyłam informacje z tymi nowymi kolorami bo bym sobie jakis kupila a tak własnie kilka minut wcześniej złożyłam zamowienie ale i tak wziełam sobie kolejny kolorek tym razem wrzosowy![]()
turkus a przede wszystkim koral cuuuudo!
ciekawe czy równie ładnie żeliki prezentują się na pazurkach
![]()
właśnie też ten turkus mi się spodobał
czy można go kupić w Poznaniu na Jarochowskiego? Czy tylko przez stronkę?
ostatnio znowu pracowałam na coverku i ogłaszam że już jest mniej przebarwieńWniosek z tego taki że muszę się do niego po prostu przyzwyczaić
![]()
ja robiłam kursy u p.Kasi Kaczmarek na żelach MM i byłam tak z nich zadowolona, że zainwestowałam w kilka, a teraz czekam na przypływ funduszy by kupić więcej, wszyscy chwalicie tutaj akryle i żele, a przecież komplet polerek, pilniki, formy i klej też są godne uwagi![]()
'Whenever the end is.. Do U think U can see it?
Well, until U get there.. Go on, go ahead and scream it,
Just say it."
[1R- Say(All I Need)]
malutkapumcia czy ja dobrze widzę, czy na paznokietkach małe zdobienie się pojawiłopazurki śliczne, a i zdjęcie prawie jak profesjonalne
katarynka89 metoda akrylowa niestety jest bardziej wymagająca od żelowej, ale za to jaka frajda jak już się człowiek nauczyżyczę powodzenia w kolejnych próbach
Aliz nie mogę się z Tobą nie zgodzićKasia to świetny szkoleniowiec, więc jesteś w dobrych rękach
![]()
Jeżeli macie dość żółknących i marszczących się rzadkich żeli do frenchu, mamy dla Was idealne rozwiązanie. Ekstremalnie biały, nie żółknący, nie marszczący się żel o idealnej konsystencji: Żel biały EXTREME BIANCO.
Więcej informacji na stronie: MisteroMilano
![]()
Trzy pytania pani Alicjo:
1) czy będzie nadawał się do naturalków w parze z konstrukcyjnym standard?
2) czy można go przetrzeć pędzelkiem żeby zrobić idealną linią uśmiechu - nie pozostaną smugi
3) czy wystarczy jedna warstwa?
"Nie jestem ideałem, lecz radzę sobie z tym idealnie"
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)