donnka dokladnie nie wiem
musze sie z kamisem skonsultowac
u nas wolny dzien to cos moze zadzialam
ale do 24 beda na pewno
Printable View
właśnie wysłałam zdjęcia mam nadzieję że będą dobre
to dobrze ze chociaz to doszlo ze moze tez sie po drodze gdzies tam nie zagubily....drugie rozowe wkleilam w galerie juz dzisiaj,tez mialy byc na ten konkurs ale nie sa to moje aktualne ktore wlasnie nosze...
ahhahaha tak jutro
dzis do 24 przyjmujemy fotki
prace przeslane po 24 godzinie nie beda uwzgledniane
a jutro do 24 wystawimy
postaramy sie jak najszybciej
---------- Dodano o godzinie 16:37 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:36 ----------
wszystko ok
tylko doslij mi prosze w meilu do ktorego stroju jest praca
hihi ok juz dosyłam:Dno to świetnie że doszły
pewnie nie są tak dobre jak innych dziewczyn ale robione wczoraj wieczorem na moich skróconych paznokciach;/ale to nic spróbować zawsze można
kazdy ma takie same szanse
wazna jest zabawa
jakby kazdy tak sadzil to by nie bylo konkursu
no dokładnie :)ok ja zmykam :)
a ja właśnie zrzucam fotki ma kompa:) ale nie są rewelacyjne bo nie miał mi kto pomóc i musiałam sobie sama robić ;(
już wysłałam :) mała powiedz czy dobrze z ta krzywą C bo mam wątpliwości
nie jesteś jedyna z takim problemem :P
---------- Dodano o godzinie 17:29 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:29 ----------
a ja się pytam gdzie byli rodzice no gdzie :D
właśnie wysłałam fotki na konkurs :) mam nadzieję, że doszły?
nie jestem z nich super zadowolona, ale cóż ;) pozdrawiam wszystkie uczestniczki
doszły :]
dziękuję bardzo za odp ;)
lista osob ktore wyslaly fotki jest zaktualizowana
a czy moje doszly? niestety strasznie sie spieszylam i zapomnialam naoliwic skorki:(
no ja jestem ciekawa jak Ty to zrobiłaś oby dwie rece...???ale mozna ustawic czas:P
ale nas już dużo:jupi:
Powiedziałabym bardzo dużo. Są takie super stylistki, że już nawet się domyślam trzech pierwszych miejsc.
nie pytaj :D aparat pomiędzy kolana, samowyzwalacz i CYK :hahaha: inaczej sie nie dało
taak jest tu kilka dziewczyn, które robią naprawdę śliczne pazurki :) ale wydaje mi się, że to może być dla nas taka motywacja żeby się rozwijać, robić coraz to lepsze pazurki i w następnym konkursie wspiąć się jeszcze wyżej i jeszcze wyżej z czasem może i my będziemy robić takie śliczne pazurki jak one :) aa dyplomik i tak gwarantowany :D
ja generalne jestem średnio zadowolona z moich pazurków bo wiem, że stać mnie na więcej ale miałam jakoś dużo spraw na głowie i brak weny i tak jakoś wyszło... ale jak obiecałam że wezmę udział tak słowa dotrzymałam :) w następnym konkursie postaram się bardziej :)
w sumie na samym początku tak sobie marzyłem fajnie by było tak 30 prac mieć :D a tu proszę :) mówisz i masz :D
może jeszcze będzie 35 jeszcze 4 godzinki wszystko się może zdarzyć hihi :)