Napisał
agatta58
A mam pytanie do Alicji bo jego trzeba nakladac na zmatowiony zel a jak to jest w przypadku koloru ?? Kiedy nakladam kolor juz na opracowanego tipsa to wiadamo ze koloru nie zmatowie bo schodzi czy mozna go nakladac bezposrednio na warstwie dyspresyjna??? Czy jednak kolor trzeba zabezpieczyc konstrukcyjnym , zmatowic i dopiero ten top??
W ogole to teraz wcale nie zaluje ze nie zakupilam zeli hybrydowych ja ogolnie to teraz robie sobie paznokcie jednokolorowe i od poczatku jak te hybrydy sie pojawily w mm to myslalam ze ich sens jest taki ze ich sie nie piluje tylko moczy i sciaga a tu widze nowy produkt nowa baze ktorej pilowac nie trzeba . No to teraz niech mi ktos wyjsni roznice miedzy polozeniem na paznokciec normalnej bazy z zelu , koloru i nablyszczacza ( oprocz roznicy cenowej) . A no i teraz nowa baza hmmm trwalosc do 2 tyg i po co komu wiecej ?? Ja tak sobie mysle ze na pazurki do salonu gdzie pani za kolor na paznokcie wyda te 60-80zl to czy ona bedzie chciala chodzic w nim dluzej niz 2tyg?? raczej taka pania po tygodniu bedzie razil w oczy odrost , no ja sobie nie wyobrazam z kolorem chodzic 3 tygodnie .