A mam pytanie do Alicji bo jego trzeba nakladac na zmatowiony zel a jak to jest w przypadku koloru

Kiedy nakladam kolor juz na opracowanego tipsa to wiadamo ze koloru nie zmatowie bo schodzi czy mozna go nakladac bezposrednio na warstwie dyspresyjna

? Czy jednak kolor trzeba zabezpieczyc konstrukcyjnym , zmatowic i dopiero ten top
W ogole to teraz wcale nie zaluje ze nie zakupilam zeli hybrydowych ja ogolnie to teraz robie sobie paznokcie jednokolorowe i od poczatku jak te hybrydy sie pojawily w mm to myslalam ze ich sens jest taki ze ich sie nie piluje tylko moczy i sciaga a tu widze nowy produkt nowa baze ktorej pilowac nie trzeba . No to teraz niech mi ktos wyjsni roznice miedzy polozeniem na paznokciec normalnej bazy z zelu , koloru i nablyszczacza ( oprocz roznicy cenowej) . A no i teraz nowa baza hmmm trwalosc do 2 tyg i po co komu wiecej

Ja tak sobie mysle ze na pazurki do salonu gdzie pani za kolor na paznokcie wyda te 60-80zl to czy ona bedzie chciala chodzic w nim dluzej niz 2tyg

raczej taka pania po tygodniu bedzie razil w oczy odrost , no ja sobie nie wyobrazam z kolorem chodzic 3 tygodnie .