Moje gratulacje!!! wszystkim należą się brawa!!!
Printable View
Moje gratulacje!!! wszystkim należą się brawa!!!
Dzięki :) to miło, że moja praca zapadła Ci w pamięci :) wrzuce do albumu to dziewczyny się pośmieją :) w scenerii był też czarny kot, ale uciekł mi podczas zdjęcia :P
noo dziewczyny bierzemy się do pracy bo niedługo mija termin nadsyłania prac na kolejny konkurs :)
Dziewczyny gratulacje! Wszytskie moje "ulubione" prace znalazły się na podium albo zostały wyróżnione, choć zupełnie innego układu się spodziewałam.
Powiem szczerze, że to był mój pierwszy konkurs na tym forum i teraz postaram się lepiej przygotować do następnego :) Normalnie czuje się jak roki balboa przed walką ;) trening trening trening ;)
gratulacje kobitki
Gratulacje Dziewczyny piękne prace!!
a jeszcze nie wiem czyja jest praca jedna kóra mi sie bardzo podobała, dziewczyny chwalić się:D:D
Gratuluje dziewczyny:D :brawa:
GRATULACJE!!!
praca na którą głosowałam zajęła III miejsce no i najwyżej była przez nas oceniana:skacze::skacze::skacze:
Ja również gratuluję wszystkim uczestniczkom konkursu.Nie denerwowałam sie ,bo wiedziałam że nie mam szans:DTeraz skończyłam robic pazurki klienkom i zagladam na forum a tu wyniki konkursu:wow::wow:Praca na którą głosowałam zajęła 3 miejsce;)Sliczne były wszystkie(prawie wszystkie).Jeszcze raz gratuluje i juz nie startuje w żadnych konkursach,bo konkurencja wymiata;(;(
Gratuluje Zwyciezczynia :brawa: przepiekne prace :win::win::win:
Rudi Ty chyba jestes urodzona by zdobywac I miejsca w konkursach :master::respekt:
ja glosowalam na Dymcie...za pomyslowosc :D ma kobieta pomysly :)
edit wstaw swoją pracę do galerii i nie martw się konkurencją, twoja praca była w czołówce, następnym razem może będziesz lepiej oceniona, szkoda rezygnować z tego współzawodnictwa stresów itp ;)
a pokażcie wyniki głosowania forumowiczów, ile dana praca dostała głosów :)
:crazy::crazy:Kamisku potrafisz podnieść na duchu:)Może jeszcze kiedys spróbuje:crazy::crazy:
eee tam rezygnujcie, nie bierzcie udziału - Skajler wtedy będzie mieć większe szanse :D a tak na serio to mi się kawał przypomniał : Skajler modli się do Bozi - Bożeee daj mi wygrać w totka, daj mi wygrać w totka ( i tak przez cały miesiąc) w końcu Bóg jej odpowiada - To wyślij do cholery w końcu ten kupon...fajny niee? podsumowując - jak nie próbujesz to nie wygrywasz ;)
gratulacje kobitki!!!!
cudne byly prace :D
Dziewczyny GRATULACJE!! Wszystkie prace, które mi się podobały zajęły miejsce, bądź są wyróżnione - miałam nosa :D Moja oczywiście nie wygrała, ale cóż, trzeba zakasać rękawy i do dzieła z następnymi :)
kochane dziewczynki !!!!! gratuluje !!!!!!!!!!!! Dymciu a Twoja praca super ;) bardzo pomysłowa :D
Dziewczyny moje gratulacje !! :D Praca Dymci powaliła mnie na kolana! Cudowne te czarownice... i dzikakura mmmm precudne :D
piękne prace!!!!!! Gratuluje dziewczynki!!!!!!:good::win::win::win::win:
Dziekuje.. krajanko:) Gdynia rulez:)
---------- Dodano o godzinie 05:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 05:01 ----------
Dziekuję bardzo, ale to bardzo Szanownemu Jury, za to miejsce na podiumowym pudle.
Kobity, jak wystawiłam swoje szpicory, a potem zobaczyłam, jakie cuda wytworzyłyście to byłam pewna, że nie mam szans! Gratulacje dla tych, które zdobyły laur i dla tych, które odwazyły się wystawić swoje prace. Ja nie wiem jak Was, ale mnie to strasznie dużo nerwów kosztowało, że będę oceniana.
Ale przede wszystkim, przede wszystkim okropecznie i straszecznie dziękuję za Nagrodę Publiczności. Spodziewałabym się szybciej wycieczki słoni na Sybir, albo Murzynów zapastowanych na biało.
Jak mi napisała"gratulacje" jedna z naszych forumowiczek smsem, to byłam akurat w pociągu, jak się dowiedziałam, że nagroda publiczności to zatrzepotałam rzęsami, gula w gardle, ręce zimne i spocone. Palnę was kochane dziewczyny za te emocje, których mi przysporzyłyście:D , a powtarzając za Gombrowiczem -palnąć lubię, bo grzechy mam:D
Jeszcze raz-stokrotne dzięki. Cała ja się cieszyć!:)
Kura
ja rowniez gratuluje:good::D
tutaj forumowe konkursy tez se daruje:skacze::D