Moje gratulacje! wszystkim należą się brawa
!
Moje gratulacje! wszystkim należą się brawa
!
Dziękito miło, że moja praca zapadła Ci w pamięci
wrzuce do albumu to dziewczyny się pośmieją
w scenerii był też czarny kot, ale uciekł mi podczas zdjęcia
![]()
noo dziewczyny bierzemy się do pracy bo niedługo mija termin nadsyłania prac na kolejny konkurs![]()
Powiem szczerze, że to był mój pierwszy konkurs na tym forum i teraz postaram się lepiej przygotować do następnegoNormalnie czuje się jak roki balboa przed walką
trening trening trening
![]()
gratulacje kobitki
a jeszcze nie wiem czyja jest praca jedna kóra mi sie bardzo podobała, dziewczyny chwalić się![]()
Gratuluje dziewczyny![]()
![]()
GRATULACJE!
praca na którą głosowałam zajęła III miejsce no i najwyżej była przez nas oceniana![]()
Ja również gratuluję wszystkim uczestniczkom konkursu.Nie denerwowałam sie ,bo wiedziałam że nie mam szansTeraz skończyłam robic pazurki klienkom i zagladam na forum a tu wyniki konkursu
Praca na którą głosowałam zajęła 3 miejsce
Sliczne były wszystkie(prawie wszystkie).Jeszcze raz gratuluje i juz nie startuje w żadnych konkursach,bo konkurencja wymiata
![]()
Gratuluje Zwyciezczyniaprzepiekne prace
Rudi Ty chyba jestes urodzona by zdobywac I miejsca w konkursach
ja glosowalam na Dymcie...za pomyslowoscma kobieta pomysly
![]()
edit wstaw swoją pracę do galerii i nie martw się konkurencją, twoja praca była w czołówce, następnym razem może będziesz lepiej oceniona, szkoda rezygnować z tego współzawodnictwa stresów itp![]()
a pokażcie wyniki głosowania forumowiczów, ile dana praca dostała głosów![]()
Kamisku potrafisz podnieść na duchu
Może jeszcze kiedys spróbuje
![]()
eee tam rezygnujcie, nie bierzcie udziału - Skajler wtedy będzie mieć większe szansea tak na serio to mi się kawał przypomniał : Skajler modli się do Bozi - Bożeee daj mi wygrać w totka, daj mi wygrać w totka ( i tak przez cały miesiąc) w końcu Bóg jej odpowiada - To wyślij do cholery w końcu ten kupon...fajny niee? podsumowując - jak nie próbujesz to nie wygrywasz
![]()
gratulacje kobitki
cudne byly prace![]()
Dziewczyny GRATULACJEWszystkie prace, które mi się podobały zajęły miejsce, bądź są wyróżnione - miałam nosa
Moja oczywiście nie wygrała, ale cóż, trzeba zakasać rękawy i do dzieła z następnymi
![]()
kochane dziewczynki! gratuluje
Dymciu a Twoja praca super
bardzo pomysłowa
![]()
Dziewczyny moje gratulacje![]()
Praca Dymci powaliła mnie na kolana! Cudowne te czarownice... i dzikakura mmmm precudne
![]()
piękne praceGratuluje dziewczynki
![]()
Dziekuje.. krajankoGdynia rulez
---------- Dodano o godzinie 05:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 05:01 ----------
Dziekuję bardzo, ale to bardzo Szanownemu Jury, za to miejsce na podiumowym pudle.
Kobity, jak wystawiłam swoje szpicory, a potem zobaczyłam, jakie cuda wytworzyłyście to byłam pewna, że nie mam szans! Gratulacje dla tych, które zdobyły laur i dla tych, które odwazyły się wystawić swoje prace. Ja nie wiem jak Was, ale mnie to strasznie dużo nerwów kosztowało, że będę oceniana.
Ale przede wszystkim, przede wszystkim okropecznie i straszecznie dziękuję za Nagrodę Publiczności. Spodziewałabym się szybciej wycieczki słoni na Sybir, albo Murzynów zapastowanych na biało.
Jak mi napisała"gratulacje" jedna z naszych forumowiczek smsem, to byłam akurat w pociągu, jak się dowiedziałam, że nagroda publiczności to zatrzepotałam rzęsami, gula w gardle, ręce zimne i spocone. Palnę was kochane dziewczyny za te emocje, których mi przysporzyłyście, a powtarzając za Gombrowiczem -palnąć lubię, bo grzechy mam
Jeszcze raz-stokrotne dzięki. Cała ja się cieszyć!
Kura
ja rowniez gratuluje
tutaj forumowe konkursy tez se daruje![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)