Mini śliczne motylki :)
Ja wczoraj wieczorem usiadłam do farbek :)
Printable View
Mini śliczne motylki :)
Ja wczoraj wieczorem usiadłam do farbek :)
RedSunset piękne kwiatki
ale cudne :)
mini89 śliczne motylki :ok:
RedSunset, samaron, plushak boskie te kwiatuchy ;]
musze w wolnym czasie tez pocwiczyc... bo jak sie nie cwiczy to guzik wychodzi...:/: a mnie to juz szczegolnie :leze:
dziekuje kochana :):):)
Red_ śliczne są;)) mój faworyt nr 3;)))
Ćwiczonka łanstrołkowe lilie i fuksje :)
http://imageshack.us/a/img515/2649/r...fdsc000941.png
piękne te wasze kwiaty^_^
Ja skromnie
Załącznik 61484
skromny ,ale piękny :)
ja zazwyczaj źle sobie pędzel namoczę ,albo za bardzo farbkę rozwodnię i nie wychodzi mi tak jakbym chciała :/
KARO fuksje mnie oczarowały :) lilie też piękne :)
Samaron bardzo ładne kwiatuchy:)
Cudeńka tworzycie dziewuszki ja ostatnio zmalowałam sobie takie
Niestety zdj słabe :/
moja pierwsza kompozycja one stroke i tym samym pierwsze kwiatuszki na powierzchni innej niż mój pazurek :) Wiem, że do Was mi dużo brakuje i szału to nie robi, ale osobiście jestem z siebie dumna :wstydek:
Załącznik 61636
Katerina bardzo ładne stroki. Słonecznik super :)
Mój wzornik, udało mi się go dziś dokończyć i dodaję :)
Katerina i powinnaś być dumna! super!:ok:
Red- cóż mogę powiedziec?boskie!:)
Red - cudeńka :)
to i ja dodam moje dwa wzorniczki które ozdobiłam, by nie było nudno :D
samaron przypadły mi do gustu Twoje kwiatuchy :skacze:
RedSunset wzorniczek jest przepiękny
ja dziś wymodziłam coś takiego, nie wiedziałam gdzie to wrzucić bo coś kojarzę, że był temat z przedmiotami zdobionymi ale nie znalazłam to wrzucam tutaj więc nie bijcie ;)
a tak w ogóle to wiecie czym takie coś zabezpieczyć?? żelem czy lakierem to chyba by niezbyt efektownie wyglądało...
Zuzka, prześliczne malowanki!
Kochana, ja kiedyś na kalendarzu takim skórzanym malowałam i zabezpieczyłam lakierem do włosów. Nie polecam. Lakier robi się taki szary i brzydko to wygląda. Ja bym to zostawila tak jak jest. Najwyżej jak Ci się znudzi zmyjesz gąbeczką i znów coś namalujesz :)
mam na kalendarzu kwiatki. Niczym nie zabezpieczałam i gąbką ich chyba raczej nie zmyję. Są mega wytrzymałe. Nic mi sie nie starło a tarmoszę go w torebkach
Gdzieś tu chyba na forum kiedyś widzialam, że dziewczyny zabezpieczają lakierem samochodowym bezbarwnym :) ale nie wiem jak to wyglada i czy też się nie łuszczy/szarzeje
a tu moje na wzorniku lakierów hybrydowych
Dziewczyny piękne Wasze malowanki. Muszę coś potrenować bo coś kiepsko ostatnio u mnie ze strołkami
Nic się nie zetrze, ja torebek też nie zabezpieczałam i się trzyma wszystko elegancko, wręcz przeciwnie- jakby człowiek chciał to się zmyć nie da