Soffi
rewelacja
kocham Twoje prace ale to wiesz![]()
Soffii, OMG jakie idealy![]()
Cos niesamowitego, talenciara jestes w kazdym calu![]()
Agnieszka
śliczne te wasze kwiatuchy.ja już za tydzień i trochę pęxę na szkolenie więc mam nadzieje że w końcu coś zmaluje
![]()
soffii,cudoA tak lekko odbiegając od tematu zdradziłabyś jaki to cover?
ale cudamasz ogromny talent
![]()
moje![]()
wszystkie cudownemacie talenciory..
a ja maluje maluje i efektow nie widac... ale nic to nie poddam sie latwo
Soffi jak widze twoje strołki to az mnie glowa boli są taaaaakie piekne... dopracowane w kazdym calu... mistrzowskie
edit: czemu mieszkasz tak daleko?
chetnie bym się u Ciebie przeszkolila
![]()
Mini śliczne kwiatuszki
dziękuję bardzo![]()
Szkolenia i Dystrybucja marki Astonishing Nails
ja wymiekam przy tych waszych strolkach a przy soffi ,to juz w ogole szkoda gadac . obiecalam sobie ,ze jak juz urodze ,to sie w pierwszej kolejnosci wezme za strolkowanie .
Dziewczyny muszę was mocno przeprosić jeżeli zapytam się tu nie na temat, musicie mi wybaczyć bo dopiero dziś do was dołączyłam i jeszcze nie ogarniam
Moje pytanie jakich firm polecacie pędzelki do takich zdobień i jakiej firmy farbki wam najlepiej podchodzą ?
Poczytaj troszkę na temat pędzelków i farbek
opcja 'Przeszukaj temat' na górze ułatwi sprawę
Ale co do farb polecam POLYCOLOR jak i wiekszość osób
Dziękuje za podpowiedz i wyrozumiałość![]()
http://forum.wzorki.info/sprzet-do-p...-akrylowe.html
http://forum.wzorki.info/sprzet-do-p...arelowe-3.html
Ja lubię farbki polycolor, amsterdam talens i matowe renesans
Na pazurkach maluję (maluję to chyba dużo powiedziane, uczę się malować) takim galeria-paznokci PĘDZELEK DO ŻELU #2 PRZEZROCZYSTY (2646812545) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
drobne zdobienia robię 00 z renesansu albo takim ale ja mam 000 (na aukcji jest 00, kupowałam u nich, więc może będą mieć)
galeria-paznokci PĘDZELEK DO ZDOBIEŃ No.00 2,50zł (2667763678) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a na biżuterii i innych większych powierzchniach maluję takimi
Zestaw 5 pędzelków do żelu i malowania farbkami ONE-Stroke - różowe perłowe :: dobrarada
![]()
tu rowniez podam link do temaciku o pedzelkach moze ci sie przyda
http://forum.wzorki.info/pomoc-pytan...do-farbek.html
kilerka- szukałam tego tematu żeby link wkleić ale znaleźć nie mogłam![]()
Hersa nie badz taka skromna ze sie uczysz malowac bo super sa Twoje one stroke![]()
odgapię i też ozdobię sobie słoneczko![]()
www.pajacyk.pl
Kliknij w brzuszek pajacyka, a pomożesz nakarmić głodne dziecko
plushak.... super sloneczkotez chyba sobie ozdobie... pieknie to wygląda
Hersa.. ostatnio wlasnie szukalam dobrych pedzelków, wiec mialam pod reką temacik![]()
Dzisiaj koleżanka z pracy pokazała mi jak się zabrać za One StrokePrzyznam szczerze, że nie sądziłam, że aż tak mnie to zaciekawi
![]()
Wrzucam moje malowanki wieczorno-nocne![]()
Plusia wie że kocham jej strołki...więc nie komentuje, bo będę milionowy raz pisać to samo...![]()
Jak wrzucamy to wrzucamy, dobra zacznę opowieśćZnalazłam na fejsie świetny filmik, zaraz wam podam
No i podałam dalej, strołki piękne i idealne trzeba od kogoś odgapiać więc próbowałyśmy
> filmik <
Widzę, że ostro ćwiczycie "ciugeder"- pięknie !
Tutaj moje:
Załącznik 60189
a tu moje wieczorne malowanki motylkowe![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)