Ale mam refleks :) już Ci odpisuję :)
To farba z WELLAton, numer: 55/46 - kolor: Egzotyczna czerwień :D
Zadowolona z tej farbki jestem i polecam :skacze:
Printable View
też lubie loki :) Ja ostatnio kupiłam farbe :LOreal Casting Cr?me Gloss -Glossy Chocolates -530 Pralina. kolor czekolada i jestem bardzo zadowolona włosy są błyszczące wyglądają zdrowo i naturalniea odzywka dołączona do całości jest boska a i dodam że starczyło mijedno opakowanie a włosy mam prawie do pasa.
hehe moja siostra włosy do pasa ma i żeby całe je umalować to sobie 3 farby kupuje:D
wkleiła bym zdjęcie ale niestty nie umie :(
Ja zdecydowanie nie mam wymarzonej fryzurki :P ale lubię eksperymentować z włosami :) hehe teraz jestem w szkole fryzjerskiej :D i nie powiem żeby mi się nie podobało^_^;)
ja teraz mam swoje naturalne włoski no poza kolorem, ale przedłużane zdjęłam i wróciłam do swoich ukochanych loczków :))
http://1.bp.blogspot.com/_36aj_GHEjR...0/P6210200.JPG
I tak z nimi jeszcze zostane troszkę, może we wrześniu sobie je znowu przedłużę :)
chyba raczej blONdyna.. chyba że naturalna "blĄdyna" :cwaniak: to wybaczam
a to co??
wracając do tematu to 2 miesiące temu farbowałam włosy i już mam 3 cm siwe odrosty... chyba znów zrobię sobie 2-3 letnią przerwę... chyba już nie lubię farbować... od jakiś 3 lat nie bardzo lubię kombinować z fryzurą, mam chrapkę na nową taka jak ma Kukulska (a raczej miała) ale szkoda mi ścinać włosy jak tyle już czasu je zapuszczam:huh:
; dd
ostatnio ścięłam włosy ;P miałam baaaaaaardzo długie, jednak ścięłam 'na boba';)
poprosiłam fryzjerkę, aby ściete mi wcześniej włosy, oddała ;D I w ten sposób mam włosy na dreada ;>
:D
---------- Dodano o godzinie 22:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:51 ----------
Ślicznie Ci !!! Bardzo twarzowo ! :):):))):skacze::skacze::skacze::skacze::skacze::s kacze::skacze::skacze:
a ja wrocilam do mojego ukochanego czarnego :] blond nie dla mnie.. koszmar... hihihi :P
porownanie :P
male przejscia ...
w ciemnych włosach wyglądasz świetnie:] dwie ostatnie foty rewelka:D:good:
fakt fakt w ciemnych lepiej
Dymcia pasuje ci ciemny kolorek :) na dwóch ostatnich bardzo ładnie wyglądasz :)
na ostatnim pięknie:)
no w czarnych lepiej;)
no no Dymcia super zmiana w czarnym wymiatasz:)
a to moja mala zmiana...od ciemnych do coraz jasniejszych.....to na samej gorze co wskoczylo jest aktualnie:D
Dymcia naprawde lepiej w ciemnych :D
Nnisiaa aktualnie bardzo fajnie :) i wiecej sie usmiechaj :D
a ja mam na glowie misz masz :D sciagalam czarny kolor i chce wrocic do blondu :)
od gory mam jasny blond a na dole rude i bardziej rude :D
obcielam nawet wlosy co mialam do pasa by sie szybko tego czarnego pozbyc... ;)
Nisiak:D bardzo dobrze Ci w blondzie, szkoda ze fotki na dole nie dadzą sie powiększyc:P
Dokładnie Dymciu czarny dodaje Ci charakteru:)
Ninisiu bardzo fajna fryzurka
dzieki
Tusia wlasnie nie wiem czemu tak sie wgraly....wszystkie jednakowo zalaczylam a tylko 1 sie da powiekszyc....
dzieki dziewczyny
ja w czarnym czuje sie duzo pewniej i hmm... atrakcyjniej :)
blond nigdy mi sie zbytnio nie podobal.. ale cos mnie naszlo zeby sprobowac
jak bedzie.. i moje obawy sie potwierdzily ;]
ja teraz jestem jeszcze jaśniejszą blondi:D a konkretniej "szlachetna perła", wkleję potem fociaki^_^
DymciA ja też powtórzę: pięknie wyglądasz w ciemnych włoskach :*
Ninisiu Tobie zdecydowanie jaśniutki kolor pasuje, tak młodziutko wyglądasz :*
Zastanawiam sie nad pocieniowaniem włosów...tzn chciałabym żeby te od spodu zostały długie a te u góry do ramion albo krócej...coś jak na tym zdjeciu ale boje sie, że nie będzie mi pasowało:( tak długo zapuszczałam i bojhe sie, ze sobie popsuje...
http://ikf.styl.fm/img90311.fryzury-dlugie.546369.jpg
ja miałam tak włosy obcięte i nawet fajnie to wyglądało i wygodne było tylko teraz jak mi rosną to te z góry zrównały mi się z dołem a dół wydaje mi się że stoi w miejscu...