-
Odp: Witam wszystkich
Witam WSZYSTKICH SERDECZNIE:) Mam na imię Ola. Mam 28lat, mieszkam i pracuję w Irlandii od około 2ch lat. Jestem kosmetyczka i stylistką paznokci. I bardzo lubię swoją pracę :) Miło mi będzie zagladac do Was -oby jak najczesciej w miare mozliwosci.Buzioleeeeeeeeeeee
-
-
Tylko przez weekend mnie nie było a tu tyle nowych pazurkowiczek :) MILUSIO ;)
Witam wszystkich :ok:
-
witajcie wszystkie wśród nas:)
-
-
witam wszystkie dziewczyny stylistki, ja też jestem stylistką, ukończyłam kursy i szkolenia z zakresu stylizacji paznokci i wizażu;D prywatnie jestem mamą rocznego Macieja który jest moim całym światem...
ale teraz biorę się ostro za robotkę;D tylko skąd zdobyć te klientki kochane jak sie dopiero zaczyna;D pozdrawiam
Seawoman25
-
-
-
witam Was wszystkich.Dlugo mnie nie bylo,bo nie mam zabardzo czasu,przeprowadzam sie i remontujemy nowe mieszkanie,ale postaram sie jak tylko znajde troche czasu,zagladac czesciej na forum:],bo juz nawet nie wiem co sie tu dzieje.:(
Pozdrawiam Was wszystkich:kooffa:
-
Witam wszystkie nowe osobki na tym forum.
-
-
-
-
Witam wszystkich:) Mam na imię Sylwia, ukończyłam Studium zdrowia i urody na kierunku Wizaż i stylizacja paznokci ale dyplom odebrałam zaledwie 2 dni temu więc do profesjonalizmu jeszcze daleka droga:/:
Bardzo dziękuję Ci Dzidzia za pokazania mi tego forum:skacze:
-
Witamy serdecznie tymbardziej że od naszej weteranki dzidzi :)
-
Dzidzię dopadłam na nk i nie dawałam jej spokoju tylko zadawałam pytania dlatego poleciła mi Wasze forum:wstydek:
-
Witam wszystkich:kooffa:
tak przeglądam od kilku dni forum i nadziwić się nie mogę jaka fajna atmosfera tu "panuje" i ile cennych wskazówek można tu znaleźć :good: bardzo się ciesze, że tu trafiłam i mam nadzieje, że zostanę na dłuugo:jupi:
-
-
:)
Witammm wszytskich:):]Mam nadzieje ze moje początki na forum bedą owocne:)Mam na imie Kinga...stylizacja paznokci zajmuje sie od ok roku...narazie raczkuję ale ogladajac tu te wsyztskie śliczne paznokietki...myśle ze sie szybko zaraże tą pasja;p
-
Odp: :)
witamy :)
Kingunia jak już sie zarazisz to nie ma lekarstwa :P nikt jeszcze antidotum na wzorki nie wymyślił :D
-
Witam, mam na imię Sylwia i w październiku skończę 21 lat. Studiuję na II roku na kierunku Ekonomia ze specjalnością Bankowość. Paznokcie to moje hobby, które postanawiam rozwinąć i w najbliższym czasie wybieram się na Kurs Stylizacji Paznokci ;) Nie planuję pracować w tym zawodzie, ale kto wie..
Na to forum trafiłam przypadkiem, szukając inspiracji i mam zamiar zostać dłużej, bo znalazłam tu sporo przydatnych informacji. Pozdrawiam :good:
-
-
hejka:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
-
Witam Wszystkie Kobietki na Forum :kooffa:
Paznokciami zajmuję się od jakiegoś czasu ... ze względu na to że nie posiadam kursu koleżanką jedynie maluję pazurki lakierami :) ... Mój pierwszy kurs dopiero przede mną :) ...
Pozdrawiam :kwiatek:
-