Odp: KONKURS La Femme VIRTUAL NAILS PHOTO 2009
Gratulacje Aniu....wiedzialam ze jak tylko wezmiesz udzial to wygrana jest Twoja!!!!!!bo jestes po prostu the best !!!!!!!!!!!!!!
super! ja rowniez gratuluje :D:D:D:D
Aniu moje serdeczne gratulacje! Praca jest cudowna! Masz ogromny talent :D
świetna wiadomość !:) gratulacje :brawa: :brawa: :brawa:
OOOOOOOOOOO jaaaa wogóle przegapiłam konkurs heheh a tu widze nie było po co startować jak nasza mistrzyni takie cudo zrobiła!!!! Brawo i Gratuluje!!!!!!!:skacze::skacze::skacze:
Dziekuje wam jeszcze raz dziewczyny..
jest Mi na prawde milo slyszec tyle pozytywow..
jak widac bylo wiele prac krore rowniez dech w piersiach zapieraly..
Ja zupelnie inaczej patrze na swoja prace wiec nie Mi oceniac,wzor na paznokcie Mi sie przysnil,serio o 1 w nocy sie obudzilam i przerysowalam na kartke, pracowalam nad samymi paznokciami,makijazem,ubiorem cala oprawa i zdjeciami od godz 9 do 23 wieczorem a dodatki spedzilam rowniez caly dzien,same wtopienie 1000 krysztalow Svarowski zajelo mi 4 godz wiec bylo co robic...Bardzo sie ciesze z tego co osiagnelam..:)
Aniu jesteś niesamowita :o tyle pracy.. taki fach.. jak najbardziej wygrana zasłużona :ok:
rewelacyjna praca :wow: gratuluję kochana:*:*:*
gratuluje i ja
dobrze ze nie zdarzylam nic wymodzic na ten konkurs bo bym sie tylko wydurnila :D
Cytat:
Napisał
Kamis
Aniu jesteś niesamowita :o tyle pracy.. taki fach.. jak najbardziej wygrana zasłużona :ok:
nic dodać nic ująć... aaaaaaaa... brak mi słów poprostu... te ręcznie robione gadżety są niesamowite!! mistrzostwo świata i tyle!!
Cytat:
Napisał
annamon79
Dziekuje wam jeszcze raz dziewczyny..
jest Mi na prawde milo slyszec tyle pozytywow..
jak widac bylo wiele prac krore rowniez dech w piersiach zapieraly..
Ja zupelnie inaczej patrze na swoja prace wiec nie Mi oceniac,wzor na paznokcie Mi sie przysnil,serio o 1 w nocy sie obudzilam i przerysowalam na kartke, pracowalam nad samymi paznokciami,makijazem,ubiorem cala oprawa i zdjeciami od godz 9 do 23 wieczorem a dodatki spedzilam rowniez caly dzien,same wtopienie 1000 krysztalow Svarowski zajelo mi 4 godz wiec bylo co robic...Bardzo sie ciesze z tego co osiagnelam..:)
Jesteś szalona!! Tyle cyrkonii?? Gdyby za tyle włożonego trudu nie dali Ci pierwszego miejsca, to chyba bym zatłukła jury:P
Cytat:
Napisał
annamon79
(...)wtopienie 1000 krysztalow Svarowski zajelo mi 4 godz wiec bylo co robic...(...)
Cytat:
Napisał
ivonna70
Jesteś szalona!! Tyle cyrkonii?? Gdyby za tyle włożonego trudu nie dali Ci pierwszego miejsca, to chyba bym zatłukła jury:P
posikałam się, poplułam monitor i mam kłopoty z oddychaniem...
ja zaistalowałam jakieś... 25 szt... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
he he dobre Iwonko...sie usmialam jak to czytalam...wiesz czasami na prawde trzeba sie napracowac by cos wlasnie wyczarowac...podziekowania skonczyly sie mi ale nie zapomne jutro o Was..:)
Aniu nalezalo sie
gratuluje z calego serducha i ciesze sie razem z toba
Gratuluje Aniu :D:soczek::soczek::soczek:
ja oczywiscie ma zaplon.... Aniu mojka Kochana GRATULACJE!!!! ale sie ciesze hehe :*:*
Ja też sie dołączam - spóźnione, ale szczere GRATULACJE!!
:kooffa::kooffa::kooffa:
Najszczersze gratulacje, przepiekna praca:good: