Aneczko kochana GRATULACJE
![]()
Aneczko kochana GRATULACJE
![]()
Aniu gratuluje![]()
Gratulacje Aniu....wiedzialam ze jak tylko wezmiesz udzial to wygrana jest Twojabo jestes po prostu the best
![]()
super! ja rowniez gratuluje![]()
Aniu moje serdeczne gratulacje! Praca jest cudowna! Masz ogromny talent![]()
świetna wiadomość !gratulacje
![]()
![]()
![]()
OOOOOOOOOOO jaaaa wogóle przegapiłam konkurs heheh a tu widze nie było po co startować jak nasza mistrzyni takie cudo zrobiłaBrawo i Gratuluje
!
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
Dziekuje wam jeszcze raz dziewczyny..
jest Mi na prawde milo slyszec tyle pozytywow..
jak widac bylo wiele prac krore rowniez dech w piersiach zapieraly..
Ja zupelnie inaczej patrze na swoja prace wiec nie Mi oceniac,wzor na paznokcie Mi sie przysnil,serio o 1 w nocy sie obudzilam i przerysowalam na kartke, pracowalam nad samymi paznokciami,makijazem,ubiorem cala oprawa i zdjeciami od godz 9 do 23 wieczorem a dodatki spedzilam rowniez caly dzien,same wtopienie 1000 krysztalow Svarowski zajelo mi 4 godz wiec bylo co robic...Bardzo sie ciesze z tego co osiagnelam..![]()
Aniu jesteś niesamowitatyle pracy.. taki fach.. jak najbardziej wygrana zasłużona
![]()
gratuluje i ja
dobrze ze nie zdarzylam nic wymodzic na ten konkurs bo bym sie tylko wydurnila![]()
he he dobre Iwonko...sie usmialam jak to czytalam...wiesz czasami na prawde trzeba sie napracowac by cos wlasnie wyczarowac...podziekowania skonczyly sie mi ale nie zapomne jutro o Was..![]()
Aniu nalezalo sie
gratuluje z calego serducha i ciesze sie razem z toba
Gratuluje Aniu![]()
Instruktor i Główny Dystrybutor NailSecrets na woj. Łódzkie
http://www.centerbeauty.pl
center.beauty@onet.eu
https://www.facebook.com/Center.Beauty.Pajeczno
Zapraszamy do współpracy
ja oczywiscie ma zaplon.... Aniu mojka Kochana GRATULACJEale sie ciesze hehe
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
Ja też sie dołączam - spóźnione, ale szczere GRATULACJE
Najszczersze gratulacje, przepiekna praca![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)