ja tak samo jak Dymcia :D modelkę bym znalazła, ale wolę na sobie, bo będę mieć więcej czasu i nikt nie będzie marudził :skacze:
Printable View
ja tak samo jak Dymcia :D modelkę bym znalazła, ale wolę na sobie, bo będę mieć więcej czasu i nikt nie będzie marudził :skacze:
no dokladnie :D i mozesz poprawiac az do skutku hahaha jak ci sie cos nie spodoba :D
fajnie ze można jedna dłoń :D będę mogla robić na sobie;] widzę tak jak większość dziewczyn;]
widze ze konkursy na tym forum sa bardzo uwielbiane :d posty rosna w zawrotnym tempie a ja pozniej nadganiac musze :D
ja sie na arzie za zadne konkursy nie biore bo nie mam komu robic...a sama sobie nie zrobie bo jedna lapka mi wyjdzie a druga nie :( wiec wole poogladac Wasze cudenka :)
Wlasnie to jest tu fajne ze na jednej rączce wystarczy, więc zakasuj rękawy i do dziela kobieto.. świetna frajda!
A ja jak zasypiałam to chyba półtorej godziny myślałam jak zrobie każdy paznokieć i na jakim tle haha :D Mam nadzieję, że od moich świeczek domu nie zapalę... ;P
na też robie na jednej rączce :)
W mojej małej główce coś się kręci ale oczywiście czasu brak eh !
no i pazurki prawie gotowe,jeszcze ostatnie szlify^_^
---------- Dodano o godzinie 00:08 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 21:41 ----------
zrobione wysłane, nie mogę się doczekać by zobaczyć wasze prace, pewnie piękne będą jak zawsze
wow czarna777:o Ty juz zmontowałas swoje pazurki? gratuluje tempa;]
ja jednak na kumpeli robię;) bo idzie na targi fryzjersko-kosmetyczne jako modelka i chciała pod fryzurę pazurki zrobić :D a że mają być awangardowe to mój pomysł na zdobienie będzie pasował idealnie
ja chyba zrobie na jednej łapce,modelka już jest tylko jeszczeetrzeba coś wymyślec:good::D
hmm a ja nie mam pomysłu :(
ja tez raczej na sobie zrobie-nie mam zadnej modelki co by mi spokojnie caly dzien mogla poswiecic :)
ja już mam nawet pomysł :) jutro działam
ja juz pazurki zrobiłam(pierwszy raz nie w ostatniej chwili :D) teraz tylko ostatnie "szlify", fotki i wysyłam:) każdy ma inny kształt ale i tak jestem z siebie dumna, bo pierwszy raz robiłam takie pazurki:)
---------- Dodano o godzinie 12:31 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:29 ----------
Oo dobrze, że jest punkt 13. :D
ja nie mam pomysłu wcale
Zgadzam się...skąd tu tyle łapek znaleźć? męża trzeba pomolestować...:wstydek:
ja pomysl mam tylko jakos czasu brak albo motywacji... obiecalam sobie ze zrobie pazury w niedziele , przyszla niedziela to powiedzialam ze zrobie w srode czyli dzis... a tu masz, pojechalam do kumpeli od rana wypilam i teraz to juz w ogole nic mi sie nie chce!!
a u mnie ani pomysłu ani motywacji... to się chyba leń nazywa niestety
ja mam zarys pomysłu :P :D
ja też nie miałam pomysłu, zmieniałam wzorki z milion razy a teraz aż szkoda mi ich zdejmować i ide na uczelnie z długaśnymi pazurkami u lewej ręki :D ale mnie obgadają pewnie hihihi ale mam je gdzieś;P
Nie mam jakoś weny twórczej. Tzn wiem co bym zrobiła gdybym była zdolna i robiła akrylem, jak coś wymyślę żelowego to pewnie na sobie na jednej łapce zrobię, albo na jednej łapce mojego ukochanego (w końcu Andrzej to będzie pasowao :P ) na dwóch mu nie zrobie bo palucha ma uciętego kawałek i pazura niewiele zostało, gapa z niego straszna...
Znam to. Mnie w szkole też obgadują jak mam coś co od razu rzuca się w oczy;) ale grunt to pewność siebie. Ja tam zawsze jestem dumna, bo wiem ile pracy mnie to kosztuje. Wczoraj robienie dwóch pazurków u prawej ręki zajęło m 1h...tak się starałam:D ufff....chyba offtopic robię :P
Ja miałam pomysł na pazurki, ale mi uciekł. Wiem tylko jaka kolorystyka ehhh
Mi się juz jakis zarys pojawil ale sama nie wiem co dalej hehehe...
ja będę próbować zrobić coś na naturalnych pazurkach :) a nóż widelczyk i mi się uda :D
ja liczę na to że w najbliższym tygodniu znajdę wizję:)
a ja dzisiaj poszłam na uczelnie w moich konkursowych pazurkach i oczywiście przywaliłam w krzesło i jeden trochę pękł :( ale zaraz porpawie:) i wszystkie "baby" oczywiście "łaaaał kiedy moge do Ciebie przyjśc na pazurki" hihihi:)
czyli gratulacje:D będziesz miała nowe klientki:)
ja też bym chetnie wziela udział w konkursie :) moze cos wymysle :D
A ja nadal szukam modelki ;(
... to tak jak ja... z modelką mam problem. Tzn ktoś tam by się znalazł ale trudno o kogoś z ładnymi paluszkami :(
a ja mam jeszcze takie pytanie ( czytałam temat kilka razy, ale może nie doczytałam) : czy to mają być paznokcie użytkowe czy można troszkę zaszaleć ? :D
Konkurs swietny tylko pomyslow brak w glowie...
no wlasnie! nie mam weny, niech mnie ktos NATCHNIE HEHEHE
najgorzej jest z budową ;)
To chyba jeden z najlepszych pomysłów na konkurs jakie widziałam. :good: Typowo dla ludzi z wyyyyyobraźnią :D