Ja tak wlasnie zrobilam-kupilam serwetke juz z gotowym podobnym wzorkiem co dala ania-jak na razie probowalam na tipsie tylko ale efekt super
Printable View
Ja tak wlasnie zrobilam-kupilam serwetke juz z gotowym podobnym wzorkiem co dala ania-jak na razie probowalam na tipsie tylko ale efekt super
moze byc ciekawie warto poprobowac :)
a ja się przełamałam i wydrukowałam ten wzór na chusteczce ;) wyszło dobrze ;)
no wlasnie nie mam fotki a tipsy probne walaja sie u mnie po wszystkich katach ale jak tylko znajde to wrzuce,
serwetka najlepiej jakby byla z tych cienszych-raz tesciowej zakosilam i nawet po rozwarstwieniu byla gruba i sztywna
ale znalazlam cos takiego w necie (na niemieckim forum)-wykonane wlasnie z gotowej serwetki:
to juz prawdziwe zeberki,jak zerwane z grzbietu:D
Śliczne zdobienia jestem pod ogromnym wrazeniem
MOŻE NIE MASZ TUSZU?? ALBO NIE WŁOZYŁAŚ KARTKI, ALBO MASZ KABEL NIEPODPIETY??
sorry... nie mogłam sie powstrzyać... ja kiedys do serwisu dzwoniłam, a idiotka kabla nie podpiełam i potem głupa rżnęłam:lol::lol:
mi jak drukarka nie chce działać to odłączam kable i podłączam z powrotem i jest git :P
nie no wszystko podłaczone, zainstalowane, tusz jest itd. a czemu nie działa tego nie wiem..
znaczy tusz był pare miesiecy temu..teraz moze juz zasechł, ale cóż takie życie, jak wczesniej nie działała to teraz tez nie zadziała jak ktos do niej nie zajrzy... a dla mnie to czarna magia, mojemu bratu sie nie chce a tata sie zbuntował ;]
No to jeszcze jeden adres z serwetkami do decoupage:
Serwetki do decoupage i hurt - czarnobiałe
chusteczki do decoupage mają piekne wzory niestety cięzko jest znależć serwetki z małym wzorem pasującym do paznokcia :/
Pogrzebalam ciut w necie (m.inn. reviews's Kaboodle profile damask-paper-overlays)Można dociąć, pomniejszyć i viola!
drukowałam na drukarce laserowej, wzorek na czarno. wyszło wszystko super tylko taśma klejąca przytrzymująca chusteczkę spaliła się... bardziej odpowiedni będzie kej szkolny do papieru po bokach. jeszcze będę próbować na atramentówce, ale boję się o drukarkę więc czekam do poniedziałku na zakup kleju:)
ale oczyma wyobraźni już widzę jak to będzie wyglądać..:)
jeżeli któraś z was wyłapie taki wzór w formie koronki to bardzo bardzo proszę o wrzucenie, ja jakoś nie mogę znaleźć a rozwiązałoby to problem ze zmianą koloru koronki w żelu (czasami wygląda jak mokra)
Koronki - niewiele ale zwsze coś;)
o koronki to cos dla mnie:D
hhehe są też papierowe taśmy takie co przyklejamy do ściany żeby równą linię farbą namalować ...dostępna w sklepie z farbami
fakt:) tak czy inaczej do poniedziałku trzeba wytrzymać..:) siadam dalej poszukiwać koronek :)
Może coś takiego:
Samaron śliczne :)
ja tez cos znalazłam moze sie przyda...
w google jest prawie wszystko ;]
Na ostatnim obrazku bardzo fajne wzory.
Super wzory
3 i 5 są świetne:) takie "czyste". też kilka wyszukałam, ale obrazków. koronke chyba namaluje i zrobie skan
tu cos ode mnie
Nutki by fajne wygladały moim zdaniem...
Idę sie leczyć.. z koronek:-x To juz staje sie obsesją:D
Załącznik 5957 a tu reszta:
Aniu! Rewelacyjny pomysł. Jesteś niezastąpiona :good:
a ja mam pytanie. robiłam dziś próbe i wszystko pięknie, tylko wydrukowałam na 1 warstwie klasycznej chusteczki velvet czy cos w tym stylu. testowałam na żelach i na kolorowym wszystko ok, ale jak chciałam na przeźroczystym to nieco jednak tą chusteczkę widać. jest na to jakaś rada? teraz będę drukować w środę i myślę o serwetkach takich pojedyńczych, ale one są sztywniejsze chyba
Przeprszam że tu nie zaglądałam. Dopiero nasza Chanti mnie uświadomiła...
To i ja znalazłam parę zworków
ja kupilam pare koronek w pasmanterrii,jak bede miala czas to zrobie probe,widze ze zceka mnie duuuuzo pracy:yess:
hej dziewczyny! A ten atrament ze wzorkiem nie wejdzie w jakaś reakcje z żelem? nie rozpuści sie? Po za tym... Super pomysł! :D
A mi dzisiaj drukarka zjadła chusteczkę :9 ha ha ha co się namęczyłam żeby wyrwać te strzępki ze środka-już myślałam ze mąż mnie zje... ha ha ha Dzisiaj skończyła mi się już taśma klejąca , ale jutro zrobię nowe to Wam pokaże, bo coś wymyśliłam ;)
Ja też się przyznam, że mi też zjadła chusteczkę i musiałam ja wyrywać od tyłu;P ale to dlatego, że za słabo ją przykleiłam:(
Czekamy na efekty Twojej pracy Chanti :)
dokładnie od tylu wyciągałam ha ha ha ale na szczęście już działa :D
W laserze toner jest bardzo nagrzewany więc albo papierowa taśma albo klej ale wtedy tak jak piszesz będzie prasowanka na kartce ;) mi się wydaje że lepsze efekty powinny być na atramentówce tak z technicznego punktu widzenia, ale mogę się mylić.
mi też wciągnęło:D
ale jak będę mieć czas to popróbuję przyklejając klejem:)