a mi nie działa wiec nie mam sie o co bac.. i przynajmniej mnie nie korci zebym sobie zrobiła.. bo i tak nie mam jak..![]()
Co tu zajrzę to potem zbieram godzinami szczękę z podłogi
A co do serwetek - jak się komuś nie chce drukowac, mozna kupić gotowce do decoupagew sklepach np.
Decoupage.art.pl: artykuły do decoupage, papier, serwetki, crackle, książki, szablony - Stamperia, Nerchau, To-Do, Dala, Plaid
(mam nadzieję, że mozna wklejać takie "reklamy"?)
Ja tak wlasnie zrobilam-kupilam serwetke juz z gotowym podobnym wzorkiem co dala ania-jak na razie probowalam na tipsie tylko ale efekt super
moze byc ciekawie warto poprobowac![]()
a ja się przełamałam i wydrukowałam ten wzór na chusteczcewyszło dobrze
![]()
no wlasnie nie mam fotki a tipsy probne walaja sie u mnie po wszystkich katach ale jak tylko znajde to wrzuce,
serwetka najlepiej jakby byla z tych cienszych-raz tesciowej zakosilam i nawet po rozwarstwieniu byla gruba i sztywna
ale znalazlam cos takiego w necie (na niemieckim forum)-wykonane wlasnie z gotowej serwetki:
Ostatnio edytowane przez aga ; 31-07-2009 o 22:46
to juz prawdziwe zeberki,jak zerwane z grzbietu![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
Śliczne zdobienia jestem pod ogromnym wrazeniem
MOŻE NIE MASZ TUSZUALBO NIE WŁOZYŁAŚ KARTKI, ALBO MASZ KABEL NIEPODPIETY
sorry... nie mogłam sie powstrzyać... ja kiedys do serwisu dzwoniłam, a idiotka kabla nie podpiełam i potem głupa rżnęłam![]()
mi jak drukarka nie chce działać to odłączam kable i podłączam z powrotem i jest git![]()
nie no wszystko podłaczone, zainstalowane, tusz jest itd. a czemu nie działa tego nie wiem..
znaczy tusz był pare miesiecy temu..teraz moze juz zasechł, ale cóż takie życie, jak wczesniej nie działała to teraz tez nie zadziała jak ktos do niej nie zajrzy... a dla mnie to czarna magia, mojemu bratu sie nie chce a tata sie zbuntował![]()
No to jeszcze jeden adres z serwetkami do decoupage:
Serwetki do decoupage i hurt - czarnobiałe
Pogrzebalam ciut w necie (m.inn. reviews's Kaboodle profile damask-paper-overlays)Można dociąć, pomniejszyć i viola!
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
drukowałam na drukarce laserowej, wzorek na czarno. wyszło wszystko super tylko taśma klejąca przytrzymująca chusteczkę spaliła się... bardziej odpowiedni będzie kej szkolny do papieru po bokach. jeszcze będę próbować na atramentówce, ale boję się o drukarkę więc czekam do poniedziałku na zakup kleju
ale oczyma wyobraźni już widzę jak to będzie wyglądać..
jeżeli któraś z was wyłapie taki wzór w formie koronki to bardzo bardzo proszę o wrzucenie, ja jakoś nie mogę znaleźć a rozwiązałoby to problem ze zmianą koloru koronki w żelu (czasami wygląda jak mokra)
Koronki - niewiele ale zwsze coś
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
o koronki to cos dla mnie![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)