witam nowe forumowiczki
Printable View
witam nowe forumowiczki
Witam Wszystkich, którzy znajdują sie na tym forum. Mam na imię Gosia. Mieszkam w Niemczech i tu zajmuję sie kosmetyką.
Pozdrawiam :)
witamy :)
Witam wszystkich :)
Shattered, Shatt, Kraków (oby nie za długo :P).
Zdecydowanie początkująca stylistka :yes:
Od trzech dni zajmuję się okiełznywaniem masy akrylowej i pokrywaniem pseudokwiatkami wszystkich nadających się do tego celu powierzchni mieszkania :crazy: Kurs kończyłam w grudniu, ale tak naprawdę dopiero od miesiąca coś w kierunku szeroko rozumianej stylizacji paznokci robię (z różnych powodów).
Jestem w posiadaniu szynszyla, kota i mężczyzny. Ten ostatni sprawia największe problemy wychowawcze. Ponadto zajmuję się zawodowym posiadaniem każdego paznokcia innego przy wykorzystaniu techniki dzikich eksperymentów. Najchętniej studiowałabym opieprzanie się stosowane, ale się nie dostałam... :( Może za to trafi mi się psychologia w październiku. Uzyskaną na tym kierunku wiedzę mam zamiar wykorzystać w praktyce - stworzę autorską myśl psychologiczną i terapię uspokajającą oraz nakierunkowującą pozytywnie klientki zmagające się z następującymi problemami:
- niekontrolowane wierzgnięcia przy finalnym wyrównywaniu smile line
- układanie palców w lampie powodujące grudki żelu na lustrzanych powierzchniach, a nawet żarówkach
- mierzwienie włosów/dłubanie w uchu przy oczekiwaniu na wyparowanie primera
- szukanie telefonu w torebce zamiast utwardzania żelu w lampie
- wygładzanie warstwy dyspersyjnej palcami pomiędzy poszczególnymi etapami budowy paznokcia
Moje powitanie, a zarazem pierwszy post przepięknie odzwierciedla moje forumowe cechy:
- jestem grafomanem
- nawet z tego tematu potrafię zrobić offtop
- mam sarkastyczne i ironiczne poczucie humoru
Walczę z tym pisząc jak najmniej postów :D W przeciwnym wypadku byłabym największym spamerem tego forum :skacze:
Dziękuję za uwagę :master:
witamy i zapraszamy do pisania ;) staraj się pisać na temat żeby nasze moderatorki nadążyły :)
ps. fajny kot w awatarze :P
Początkująca akrylowiczka - recydywistka żelowiczka pozdrawiam Was :)
Witamy! ;]
Hejka.mam na imię monia,lat 28;)jestem lublinianką,szczęśliwą żoną i mamą dwójki smerfów w wieku 6 i 2 latka;)niedawno ukończyłam kurs na pazurki,ale chciałabym sie dowiedziec czegos wiecej o akrylu,bo my głównie zajmowałyśmy się żelkami:)proszę o pomoc,bo ja nawet nie bardzo wiem jak tu sie poruszac:/ "mała" liczę na ciebie;)
Heyka
Shattered juz Cie lubie za sarkazm i ironie :skacze:
Witam wszystkich gorąco:yess:
Witam:)
Witamy Cie niezly Temat z Ciebie....no i pieknie potrafisz pisac...:)
nasze grono się powiększa :) świetnie bużka dla wszystkich i miłego dzionka :papa:
Witam wszystkich cieplutko.Na imię mam Klaudia i zaczynam przygodę na razie z żelkami,mam nadzieje że nie zostanę zlinczowana:D ale jestem bez kursu,na razie chcę zobaczyć co i jak bo ja mam niestety słomiany zapał.I szkoda mi wydać kupę kasy na kurs a żeby mi potem pasja minęła.A słyszałam że takie kursy to naprawde drogawe.To jeszcze raz się witam i ide pozwiedzać Wasze forum bużka
Witaj Dejzi,witajcie wszystkie Pazurkowe:D:D:D
nikt Cie tu na pewno linczowal nie bedzie , to nie takie forum jak inne , nasze jest najlepsze :skacze:
witam wszystkie nowe nabytki naszego forum hihih :kooffa: :*:*:*
deissy ale masz fajny avatarek:P diablico Ty:)
jak fajnie ciągle nas przybywa:)
Witam witam :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek: to na przywitanie bo z pustymi rekami nie wypada a co by nam w gardełkach nie pozasychało to "soczek":soczek:
dzidzia19841210
bardzo dziękuje bo już myślałam ze zostanę wygnana,jak nie przymierzając jak na jednym z for.Jak tylko napisałam że bez kursu to zrobiło się polowanie na "czarownice"kije baty i wont z chaty :D.No to sie zabrałam i poszłam:tuptup::tuptup:.Ale się ciesze bo znalazlam Was.:skacze:
Witam pięknie :-D
Witam wszystkie nowe osobki:)
Pozdrawiam cieplutko wszystkich nowych forumowiczow:)