Dziękuję kochane :) Co chwile podziękowania mi się kończą :P
Printable View
Dziękuję kochane :) Co chwile podziękowania mi się kończą :P
A to moje stare ;)
Dzoana właśnie oblukałam twojego bloga jak na kogos kto robi pazurki od 2008roku to masz mistrza:good:Piękne są Twoje parce zwłaszcza te gdzie możesz poszaleć :D
dzoana i paulina_m świetne pazuralesy:D:good:
A ja cały czas myślę nad tym czy zrobić sobie szpice... Nigdy nie miałam i się troszkę ich obawiam, ale wszystkie dziewczyny, które znam i które noszą szpice są nimi zachwycone i twierdzą, że jak się je raz założy, to nie można się z nimi rozstać...
Ja również się z tym zgodzę ;)
czarne szpicki
bluenails:good:
Bluenails bardzo fajne zdobienie..:)super efekt
bluenails skąd czerpiesz pomysły i jakim cudem udaje Ci sie namówić babeczki na szpice :D?
tak jakos samo wychodzi w czasie robienia :)a klientki mam szalone same chca szpicki:)
Fajne zdobienia :)
Moim zdaniem szpice sa spoko :) Jedyna rzecza do ktorej powoli sie przekonuje i ucze heh to pisanie na klawiiature :) Ale to juz kwestia wprawy :P Idzie mi coraz lepiej i coraz szybciej heheh
Dzoana te ze zdjęciami :love: ... super pomysł :) !
Stara pantera :D
mrrrr...
nono panterka bardzo ladnaaa:)
stara panterosa ale za to jaka :D hihi
Mój pierwszy i jak do tej pory jedyny... ;) mam nadzieję że nie jest aż tak źle( wiem że ciut krzywy;()
pewnie, że nie jest zle :) Bardzo ładnie wyszedł :) Tylko ja to znowu takie jakieś bardziej "szpiczaste" robie :p
dziewczyny powiedzcie co jestnie tak... robilam szpice na formie z coverem i przezroczystą koncówką i ten przezroczysty nie był przezroczysty tylko taki mleczny,a mio chodziło zeby był taki jak szkło przezroczysty:/
i druga sprawa czy robicie szpice na formie z żelu bo słyszałam ze żel to tak średnio sie nadaje na szpice to prawda?
hooligan jak na pierwszy raz to bardzo ładnie wyszedł :).
natka, ja niestety nie potrafię Tobie pomóc ... może coverek się zlał z clearem ?
ja sie jeszcze tak zastanawiam czy przypadkiem liquid nie byl juz zabrudzony może powinnam nalac czysty liquid i dopiero wtedy robic clear?