Dziękuję kochaneCo chwile podziękowania mi się kończą
![]()
Dziękuję kochaneCo chwile podziękowania mi się kończą
![]()
A to moje stare![]()
Dzoana właśnie oblukałam twojego bloga jak na kogos kto robi pazurki od 2008roku to masz mistrzaPiękne są Twoje parce zwłaszcza te gdzie możesz poszaleć
![]()
dzoana i paulina_m świetne pazuralesy![]()
A ja cały czas myślę nad tym czy zrobić sobie szpice... Nigdy nie miałam i się troszkę ich obawiam, ale wszystkie dziewczyny, które znam i które noszą szpice są nimi zachwycone i twierdzą, że jak się je raz założy, to nie można się z nimi rozstać...
Ja również się z tym zgodzę![]()
Bluenails bardzo fajne zdobienie..super efekt
bluenails skąd czerpiesz pomysły i jakim cudem udaje Ci sie namówić babeczki na szpice?
tak jakos samo wychodzi w czasie robieniaa klientki mam szalone same chca szpicki
![]()
Fajne zdobienia
Moim zdaniem szpice sa spokoJedyna rzecza do ktorej powoli sie przekonuje i ucze heh to pisanie na klawiiature
Ale to juz kwestia wprawy
Idzie mi coraz lepiej i coraz szybciej heheh
Dzoana te ze zdjęciami... super pomysł
!
Stara pantera![]()
stara panterosa ale za to jakahihi
Mój pierwszy i jak do tej pory jedyny...mam nadzieję że nie jest aż tak źle( wiem że ciut krzywy
)
pewnie, że nie jest zleBardzo ładnie wyszedł
Tylko ja to znowu takie jakieś bardziej "szpiczaste" robie
![]()
dziewczyny powiedzcie co jestnie tak... robilam szpice na formie z coverem i przezroczystą koncówką i ten przezroczysty nie był przezroczysty tylko taki mleczny,a mio chodziło zeby był taki jak szkło przezroczysty:/
i druga sprawa czy robicie szpice na formie z żelu bo słyszałam ze żel to tak średnio sie nadaje na szpice to prawda?
hooligan jak na pierwszy raz to bardzo ładnie wyszedł.
natka, ja niestety nie potrafię Tobie pomóc ... może coverek się zlał z clearem ?
ja sie jeszcze tak zastanawiam czy przypadkiem liquid nie byl juz zabrudzony może powinnam nalac czysty liquid i dopiero wtedy robic clear?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)