moja kolejna zapalniczka z kwiatuszkami
Printable View
moja kolejna zapalniczka z kwiatuszkami
piekna:good::good::good:
Moje dzisiejsze lepiuszki
Załącznik 8381Załącznik 8382
Iwona super!! chocolata te kwiatki na oliwce są ekstra!!
bardzo ladne rozyczki
Biedne moje buteleczki ...:P
kasiu super. hi hi hi. jutro cie biore w obroty.:skacze::skacze::skacze:
rewelacyjne kwiatuchy :D:D:D
Dziękuje :kwiatek:
Aż się chcę lepić dalej dzięki Wam :kwiatek:
moje dzisiejsze
http://i31.tinypic.com/2ns0vis.jpg
http://i26.tinypic.com/2iv1kwj.jpg
kwiatuszki śliczniusie .... :D
Na albumie ze zdjęciami :P Wiem wiem wszystko krzywo w cały świat :D
przesliczne
świetny pomysł :) i
świetne kwiatki!!
slicznosci dziewczyny:D
kamila ... kwiatki robisz podobne do moich ... ale twoje ładniejsze :)
Kamila - zarąbisty pomysł z tym albumem!
sliczne te wasze kwiatuchy :) moze i jak kiedys dojde do takiej wprawy :)
wiem że moje kwiatki nie są idealne i nigdy nie były... zanim zaczełam je lepić naoglądałam się filmów z You tube ale niestety to nic nie dało, wydawało się bardzo proste... dopiero jak pojechałam na 1sze w życiu warsztaty to też oglądałam-fakt patrzenie patrezniem ale ćwiczenia pod okiem instruktora daja o wiele więcej, jak ci nie idzie to instruktor trzyma pędzel razem z toba i "robicie kwiatki razem " jak mama ucząca dziecko pisania:)
po warsztatch zauważyłam ogromną różnice!! potem tylko ćwiczenia i jest lepiej choć jak ciągle podkreślam- nie idealnie
warto zapłacic te 150 czy 200zł za warszaty doszkalające (chociaż jedne) ale poczuć to na sobie:)
nono masz racje :) ja mam zamiar sie wybrac na jakies doszkolonko ale jak bede w polsce i mam nadzieje ze czasu mi wystarczy :)bede musiala sie rozejrzec za jakims dobrym szkoleniem :)
wiem że nie powinnam tu tego wklejać ale ja sie zastanawiam nad szkoleniem u Korneli we wrocku chociaż miałam robić w Golden Nails... sama nie wiem, na razie kasy brak, ale po galerii można się domyslać że warto iśc go g-nails G-NAILS | Profesjonalna Stylizacja Paznokci | Szkolenia | Dustrybucja produktów Nfu.Oh