moja kolejna zapalniczka z kwiatuszkami
moja kolejna zapalniczka z kwiatuszkami
piekna![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
Moje dzisiejsze lepiuszki
Załącznik 8381Załącznik 8382
Iwona superchocolata te kwiatki na oliwce są ekstra
![]()
bardzo ladne rozyczki
kasiu super. hi hi hi. jutro cie biore w obroty.![]()
rewelacyjne kwiatuchy![]()
''I
this forum''
moje dzisiejsze
![]()
kwiatuszki śliczniusie ....![]()
Na albumie ze zdjęciamiWiem wiem wszystko krzywo w cały świat
![]()
przesliczne
świetny pomysłi
świetne kwiatki![]()
slicznosci dziewczyny![]()
kamila ... kwiatki robisz podobne do moich ... ale twoje ładniejsze![]()
Kamila - zarąbisty pomysł z tym albumem!
sliczne te wasze kwiatuchymoze i jak kiedys dojde do takiej wprawy
![]()
''I
this forum''
wiem że moje kwiatki nie są idealne i nigdy nie były... zanim zaczełam je lepić naoglądałam się filmów z You tube ale niestety to nic nie dało, wydawało się bardzo proste... dopiero jak pojechałam na 1sze w życiu warsztaty to też oglądałam-fakt patrzenie patrezniem ale ćwiczenia pod okiem instruktora daja o wiele więcej, jak ci nie idzie to instruktor trzyma pędzel razem z toba i "robicie kwiatki razem " jak mama ucząca dziecko pisania
po warsztatch zauważyłam ogromną różnicepotem tylko ćwiczenia i jest lepiej choć jak ciągle podkreślam- nie idealnie
warto zapłacic te 150 czy 200zł za warszaty doszkalające (chociaż jedne) ale poczuć to na sobie![]()
nono masz racjeja mam zamiar sie wybrac na jakies doszkolonko ale jak bede w polsce i mam nadzieje ze czasu mi wystarczy
bede musiala sie rozejrzec za jakims dobrym szkoleniem
![]()
''I
this forum''
wiem że nie powinnam tu tego wklejać ale ja sie zastanawiam nad szkoleniem u Korneli we wrocku chociaż miałam robić w Golden Nails... sama nie wiem, na razie kasy brak, ale po galerii można się domyslać że warto iśc go g-nails G-NAILS | Profesjonalna Stylizacja Paznokci | Szkolenia | Dustrybucja produktów Nfu.Oh
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)