cena za daną usługę,jak obliczyć
Czy ktoś się orientuję jak dobrze obliczyć cenę na daną usługę. Chodzi mi przedłużanie rzęs. kupiłam wszystkie potrzebne produkty i teraz chce wiedzieć jaka powinna byc cena za usługę
Odp: cena za daną usługę,jak obliczyć
To już zależy od tego jakiej jakości masz materiały, czy pracujesz na czarno, czy masz działalność, no i jaka jest cena u konkurencji? Jakie masz doświadczenie?
Wiadomo, że jak masz działalność to cena wzrasta automatycznie, koszty składek to spory wydatek. Powiedzmy, że u mnie w mieście cena po domowemu jest za nowy komplet na rzęsach sekret lashes 100 zł, a uzupełnienie ok 60 zł. Natomiast w moim salonie dziewczyna robiła na Wonder Lashes, z działalnością , koszt założenia 150 zł i uzupełnienie 80-100 zł.
Jeżeli dopiero się uczysz, to proponuję wykonać około 10 aplikacji po cenie promocyjnej, samym znajomym , bezstresowo, zobaczysz jaką masz rękę, jaki czas, ile się trzymają. Cena to może być np. 50 zł. Znajoma sobie wyliczyła, że średnio koszt aplikacji, same materiały jak ktoś na czarno robi, to około 20 zł.
Odp: cena za daną usługę,jak obliczyć
:] dziękuję za odp i poradę. Dużo tu można się dowiedzieć ciekawych rzeczy :)