haha no kochana :P a tam sie jej bedziesz bac hahaha powalilas mnie swoja wypowiedzia :ok: :skacze:
Printable View
MÓJ ODROŚCIK :) troche zapowietrzony, ale to prawa ręka :P
miało być pięknie wyszło jak zwykle :zly: tak dla jasnosci napisze że to "akrylowa masa perłowa" z masy perłowej od allepazurrów kolor nr33MASA PERŁOWA
super woszczurze :D
elegancko :D mi sie podoba :]
fajowy ten fiolecik :)
wiesz co woszczur... grzeszysz, wyszlo pieknie i ten tunel i ten kolor i nie wiem czy to jest masa, ale wyglada bosko:good:
woszczur, pięknie Ci wyszły te fioletowy, a ten kolor :zakochany:
Mnie to wyszlo jak zwykle.... przyszla 16 latka, takie jaja moje Panie, takie jaja, zapytalam sie tylko, czy mama wie i kto dal kase;]
dzikakura, a Tobie jak zwykle wyszło pięknie.! :) Te kwiatuszki, takie doskonałe i takie malutkie... ach :buja:
mi sie podoba metamorfoza :D sliczne są:)
moja dzisiejsza, znowu mi się trafiła pani z płaskimi pazurami i nałogowa obgryzaczka skórek .. ma się to szczęście
woszczur już pisałam w 2 innych działach no cudne są....napatrzeć się nie mogę :)
kurka - świetne!!!! niby delikatne ale takie inne-bardzo mi się podobają :)
Kura jak zawsze fajnie :) tylko chyba na kciukach zbyt duzo malunkow ;) calosc slicznie :)
wcale sie nie zdziwilam, ze 16 latka przyszla...tu w DE chodza juz z pazurami od 13, 14 ehhh...
Maboul - bardzo ladnie :)
ej ej ja mam 16 .. i też chodzę z pazurami czasami.. teraz swoje lakierem maluje ale jak mam wolne to czemu nie ;) mama mi normalnie daje kasę na żele itp. bo jej też robię ;) chociaż większość ze swojego kieszonkowego płacę.. a zanim sama zaczęłam to na wakacje czy np. na święta jak chciałam zrobić to też mi dała kasę ( u kogoś 2 razy robiłam ) :)
maboul świetnie ci poszło :)
maboul rewelacyjna metka ;):good::good:
dzięki hihi :kwiatek:
Emi a jaka metka? :wstydek:
taki mój skrót od metamorfoza (metka) :P trzeba iść z duchem czasu i unowocześniać techniczny język :D :D :D
aaaa hehe szacuneczek!
btw jesteś moją imienniczką :) :piatka:
kura super
maboul to samo:D
maboul - sliczne pazurki po metamorfozie :D:D
Dzieki dziewczyny jestescie kochane
Rudzia-co racja to racja, ale jakos tak fajnie mi sie malowalo:)
kasiunia-ja rozumiem, ale jak przychodzi nastolatka ktora chodzi do gimnazjum i chce pazurki i w ogole prosi o czarnego frencha ze zloceniami, to ja sie niepokoje i pytam czy mama wie, bo wiesz... rozne sa mamy
maboul-super, na jednym pazurku chyba za duzy uskok miedzy walem paznokciowym, a krzywa
a teraz laski, foi straszne, zobaczcie jaki nierowny french, jakby to byly moje pierwsze pazury.To moja ukochana klientka,ale rece opadaja jak widze jej pazurki. Sa zdrowe fajne i w ogole, ale bardzo wysklepione i ma glebokie podluzne bruzdowanie, a pazurek kazdy inny.
a dzisiaj zazyczyla sobie odnowe, a ja jej zawsze od nowa robie czyli scigam caly material.
,po prostu nie radze sobie tymi pazurkami. Kiedys niesmialo powiedzialam jej, zeby zmienila stylistke(choc wcale nie chcialam). Zostala przy mnie, wiec sie meczymy-ja bo jestem sfrustrowana, ona bo ktos pewnie by sobie z tym poradzil lepiej i ona to wie
po prostu wyszlo to co wyszlo, ale co tam-wstawiam:skacze:
Eeetam nie czepiaj się :aty::P
Po pirsze to za bardzo chcesz aby Ci wyszło i tak się starasz nad tym frenhcem ze wychodzi falisty,ale spoko ja tez tak mam i kiedy robie pedzlem mowie sobie:wez to olej rob normalnie...i dziala:P..
I po drugie przy takich wysklepionych pazurkach czasem tak to wyglada bo przeciez jej nie spilujesz plytki frezarka do lozyska (a szkoda bys sie nie tyrała haha) staraj sie dawac mniej materiału przy coverze i budującym albo więcej podpiłować przy skórkach i po boczkach aby bułeczek nie bylo.
Po trzecie najważniejsze!!!!!
wrzuc na luz :przytul::kwiatek::przytul::kwiatek:
jesoo kura jak ty czasem dziobesz i gdaczesz to normalnie czytac sie nie chce :D... dobrze jest... nie kazdy ma dzień na to czy tamto ;P.. ja też czasem takie głupoty pieprzę a wiem że i tak tragedii nie ma jak sama wyolbrzymiam :aty:
opannuj sie :)
wdeeeeeeeeeeech... wyyyyyyyydeeeeeeeeeech
kura dobrze ci poszło :)
teraz rozumiem.. sama bym pewnie na twoim miejscu nie zrobiła takich..
no ja w gimn. to tylko na wakacje albo jak dłuższe wolne to mogłam sobie te sztuczne naklejać :D nawet oczu pomalowanych mieć nie mogłam delikatnie do szkoły a o podkładzie czy pudrze mowy nie było.. kłopot już był jak korektor się dopatrzył któryś z nauczycieli a o podkład to mleczko waciki i heja.. + punkty minusowe za niestosowanie się do regulaminu.. teraz jestem w lo i wiadomo nie powiedzą nic ale potem po ocenach jadą więc się mocno nie maluje tylko rzęsy i podkład delikatnie :D a na pazurki nie patrzą o ile nie mega długie i rzucające się w oczy :) byle nie mieć brzucha gołego czy koszulki na ramiączkach i jest luz :D
Kura nie jest źle :P moze sie po prostu od razu stresujesz na wejsciu i potem tak troszke nierowno wychodzi :p
ale pamietaj troche krzywo tez prosto ! :P:D
nie w każdej szkole można się malować ale mi to nie przeszkadza..
( ja tylko pudru z reguły używam bo się świecę..a jak mnie obsypie to wtedy podkład.. :D )
tak samo jak nie przeszkadzało mi to że chodziłam w mundurku.. moim zdaniem było to nawet dobre.. bo nie było strojenia się i przechwalania kto ma lepsze ciuchy.. każdy był równy.. a nie to co jest teraz rewia mody i która ma większy dekolt.. ;/
woszczurku to by było dobre.. bo jak widzę takie niektóre dziewczyny to tylko jedno słowo mi się nasuwa na określenie ich ale pisać nie będę..
tapeta ale z umiarem jak ja to mówię :D
z góry przepraszam za offa :D już się zamykam :D
kura ja ci w ten kuper nakopie normalnie!! :aty: ja widzę, że dobrze sobie poradziłaś, jesteś zdolna, wkładasz serce w to co robisz i wychodzi Ci to pięknie. napisz jeszcze raz, że coś nie teges to cie na drugim końcu Polski dorwę-zobaczysz :nunu:
Stań przed lustrem i mów sobie " qura ty zdolna bestio poradzisz sobie, jesteś dobra w tym co robisz i dasz radę" i tak 100 razy :D Musisz zmienić nastawienie, bo sam strach cię blokuje i paraliżuje. Weź się wgarść kobieto i zamiast płakać wmów sobie że w końcu podołasz tym pazurom i wygrasz!! :przytul: Całe forum w ciebie wierzy :*
Czasami jak Cię kurka czytam to aż mi się coś robi ze szczęścia że nie marudzę i nie narzekam najwięcej na świecie że robię źle pazury a robię :P
Więc tak jak już pisałam hmmm w stopkach i wkejałam foty moje 1 obce stopy ! Tak kurka ja to robię !! Też nie wierzę ! Na razie na kumpeli jej produkty a co się będę :p
Pazurki w sumie ładne chociaż rosną każdy w inną strone do góry ! No i troszkę zaniedbane ale ... Poszłam na łatwiznę i nie robiłam frencza walnełam kwiatki i jest !
Madzia tak to Twoje :D
plushak moze i jak to ujelas "poszłaS na Łatwizne" ale efekt piorunujący :skacze:
swietne :D
nom fajne ;)
Dpbra dobra laski, ja wiem i wy wiecie. To nie jest taki, ze strach mnie paralizuje, ja po prostu nie umiem jej zrobic dobrego frencha, a szczegolnie przy odnowie, moze jakbym sprobowala krylu.. ale akrylu to kobitka z kolei nie chce. Wstawilam, bo wstawiam wszystkie pazury. Te, ktore sa fajne i te, ktore sa fajne mniej, ale dzieki za slowa otuchy:love:
Pluszak nawet nie wiesz jak sie bardzo ciesze, stopki sa boskie, robisz tooo, robisz!!!! A teraz nstepna babeczka i wez za to pare zlotych choc na materialy. To etap numer dwa :D. Umiesz robic pazury i tego nikt kwestionuje. Za dobrze wykonana uslugę bierze sie pieniadze kochana:)
P.S. Chyba, ze sie robi kurze, hyyyyy:nie_powiem::nie_powiem:
Plush miodzio pazureczki - odrazu inna nózia :)
O boże..kura...wymiatasz!! po prostu brak mi słów...ale cuda czynisz na pazurach i nie tylko:D :wow::szczena: jestem pod wrazeniem...liliya moze sie schowac...mamy swój polski talent...kurcie:P chyle głowe i to baaardzo nisko..:D
:D:D:D
http://images46.fotosik.pl/285/71f73f096b399c90med.jpg
"żelowa masa perłowa", folia cięta opal i farbka :)
http://images45.fotosik.pl/286/b783222766e57e2emed.jpg
elegancja francja ;) super
śliczności te pazurki ;) masa perłowa wygląda po prostu świetnie !!
woszczur, dzikakura, plushak - metamorfozy pierwsza klasa!:D Super:ok:
elegancka metamorfoza woszczur ;)