-
Odp: Evolashes - rzesy, kleje, removery, norki, rzesy z norek
Dziękuję Kurko za expresową wysyłkę. Jak zwykle z resztą :-). Te noreczki profil D są zaje....iste. Klientka była nimi zachwycona, a klej chyba zostanie moim faworytem :ok:. Pozdrawiam
----------------------
iza281.pinger.pl
-
Prosz bardzo. Ja się w temacie penset nie wypowiadam:) Ja lubię mocne i twarde czarne... vetusy. :D:nie_powiem::nie_powiem::nie_powiem:
-
Ja do rozdzielania rzęs mam jonostik czasny lekkozakrzywiona, a do klejenia mam vetus mocno zakrzywiona, ale nie z evo.
Zadawałam tu już pytanie odnośnie pęset ale go nie widze :( Jest w evo vetus mocno zakrzywiona , a na zdjęciu pokazana prosta i do tego jonosick i nie widze czy to ta czy inna :(
-
Tak mucha, są mocno zakrzywione pensety vetusa, zarowno te drozsze srebrne patynowane jak i te nieco krótsze, czarne, twardsze
-
Hej dziewczyny, jestem tu nowa,czytalam o opiniach evo i postanowilam wyprobowac:p
robilam ostatnio zamowienie, ale nie ma na stanie rzesek do objetosciowki, kiedy beda?
Juz nie mooge sie doczekac :D :D
---------- Dodano o godzinie 11:55 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 10:11 ----------
Zrobilam zamowienie na rzeski , wyprobuje tez te o profilu L, a co :)
a co do PayU to nadal nie dziala :(
-
Payu juz działa, sprawdzałyśmy spróbuj amy jeszcze raz, L ki są świetne mamy teraz również L o grubości 0,2 w miksach, jeszcze cieplutkie:)
Przedstawiam Wam dziewczyny nowe rzęsy Soft Diamond Lashes oprócz świetnego futurystycznego pudełka (co najmniej ważne w sumie, ale cieszy oko):D Mają nową formułę. Mianowicie mają wydłużoną końcówkę od cienkiej strony.
Nie wiem jak u Was, ale u nas klientki lubią swoje rzęsy objętościowe najlepiej na drugi lub trzeci dzień po aplikacji , kiedy to końcówki rozejdą sie i rozprzestrzenią nabierając większej puszystości.
W rzęsach Soft Diamond Lashes ten efekt uzyskujemy natychmiast po aplikacji. Rzęsy te dzięki swojej wydłużonej cienkiej końcówce nie przytulają się do siebie tylko od razu są fajnym objętościowym dywanikiem:)C
Poprzez cieniutką końcówkę są bardziej miękkie.
Mają fajny kolor. Czarny i błyszczący jak Silk Diamond, ale bez granatowego odcienia.
Na razie będą dostępne już od poniedziałku w dużych miksach B 0.1 i C 0,1. - czywiście naszym B i naszym C
Takie są moje spostrzeżenia na temat tych rzęs. Moje klientki wstają zachwycone:D
a
-
Nowe rzęski:cwaniak2: Super Kurko!:ok: Lubię to! Chce je mieć:)
-
Będą będą, w poniedziałek na stanie :D
-
Ot co :) produkt dodany :)
O proszę :)
rzęsy soft evo
-
płatnośc payU dalej nie działa :((
-
A gdzie moge Lki 0,20 znalesc, bo szukam i nie widze :]
Czy dobrze prezentuja sie Wasze L+ na oczach bardzo gleboko osadzonych?
-
L 0,2 są tylko w dużych paletkach
0,15 tylko chwilowo dostępne w mini (uzupełnienia 0,15) tez mini :)
-
Dziewczyny, czy planujecie z powrotem dodać do sklepu Ultra cieniasy 0,07 C? koleżanka chce hurtowo, ale nie ma
-
Dodałam ostatnią paczkę, którą mamy Mysiaczeq, niech kolezanka wstrzyma się momencik, już idzie do nas świezutka dostawa ultrasków, mysle, ze za 5-7 dni będą
-
Będą będą :) już lada dzień :)
-
a do mnie dotarly ostatnio L-czki 0,20 ... ze wzgledu na to iz objetosciowa nie jestem poki co :( przesylka meeega szybka dziewuszki !! kocham Was :*
-
Baśka wyklej no 1:1 Lkami i wrzucaj :)
-
Edytko dziękuję za przesyłkę i prezencik :):ok:przyda się :) - naprawdę zacznę wierzyć, ze czytasz w myślach :D :kooffa:
bardzo fajnie wygląda opakowanie od softów - diamencik :)
-
Dziewczyny, co z Ultrasami, bo z utęsknieniem czekamy
-
Edytko, Kurko - czy można prosić o zdjęcie fartuszka Evo ?
-
a czy macie może więcej niż 1 paletkę L curve 0,07 C? bardzo potrzebne najlepiej 3 szt
-
Mysiaczqu mamy uzupełnienia i mini paletki, ja mam tylko 0,1. ale jesli mogę być szczera, to najlepiej mi się własnie klei na 0,1 w L
Muszę Wam donieść już dobre nowiny :)
Paczką z 007 objętosciowymi już jest wieć zapraszamy na zakupy, troszkę inne opakowanie - aleeeee można w koncu zdjąć pasek z kasetki i przykleić na dłoń (dla mnie tamta wersja za ciężka była :(
Do tego mamy w końcu gąbeczki do demakijażu - za 30zł oraz uwaga jedynie 10 szt doskonałych czekoladowych i czerwonych ombre - w skręcie D!!!. Dosłownie kilka sztuk tak na pokuszenie!!
---------- Dodano o godzinie 17:03 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:00 ----------
Ioska Kurka miała zrobić mogę Ci wysłać zdjęcie na kom :) tak na szybko mojemu małzowi strzelilam jak tylko dotarły :) A kura mowi... Edzia zeszczupłała i do tego urosły jej włosy na klacie... hehe
-
Dziewczyny jak jedno macie to drugie wyjdzie, kiedy dostawa L curve 0,07 :P
a moge prosic o fotke paletki ultrasow, chodzi mi glownie o skret, bo kolezanka zakupiła gdzies tam gdzies C ale przyszly plaskie i dlugasne (najkrotsze odpowiadaly 15 mm)
-
Edytko ja niestety nie mogę odbierać mmsów - coś spitoliłam w komórce i teraz żadne czary - mary nie pomagają - nie odbiera się i już :( ( albo ja już stara i na bakier z technologią)
a da się na mejla ?
-
Cytat:
Napisał
Mysiaczeq
...
a moge prosic o fotke paletki ultrasow, chodzi mi glownie o skret, bo kolezanka zakupiła gdzies tam gdzies C ale przyszly plaskie i dlugasne (najkrotsze odpowiadaly 15 mm)
może kupiła nie-Evoskie? też kiedyś się nacięłam.
w Evo nie było więc kupiłam na allegro cos podobnego. cienkie a i owszem były
ale skręt C to evoskie ciut bardziej niż A... nie wspomnę o długości bo paseczki opisane 8,10,12
a porównując do evoskich spokojnie daje 12, 14, 16 :(
-
Dziewczyny czy paczka do mnie juz wyszla? Bo przelew zrobilam juz nawet nie pamietam kiedy a macie w tym samym banku konto co ja wiec przelew jest ksiegowany natychmiast a ja do tej pory nie dostalam informacji o wysylce :-/
Moje dane to Diana Trzasko-Wnukowska tyle chyba wystraczy :-)
-
Dziewczyny u nas zawsze mocny skręt, nie ma się co bać kupować :)
Mysiaczqu są mini 007 i uzupełnienia, kupuj śmiało :)
Diana sprawdzę konto ale już nie dzisiaj bo z kom piszę :(
-
Edyta - dostałam informację, że brak jednej paletki rzęs. Tylko czemu po takim czasie? To przykre, że zawsze jak u Was zamawiam jest coś nie tak. Nie lubię się dopominać o paczki i się interesowac co się z nimi dzieje. Lubię zamówić i po prostu dostać za kilka dni nie latając za paczką. A u Was zawsze muszę się dopytywac :( Składałabym o wiele wiećej zamówień ale mnie to zniechęca. Poza tym niefajne jest to, że składam zamówienie i jest coś na stanie bo mogę to dodać do kosztyka a potem się okazuje, że nie ma.
-
Dziewczyny ja bym chciała ta L w mixie :( bo biorę dla siebie i 2 koleżanek
-
malutka pumcia, bo szukałysmy,edyta i ja czasem coś się zawieruszy, podawaj proszę telefon w kazdym zamowieniu, będzie szybciej. Mam jedną ostatnią paletkę skrętu C, chcesz spróbować, czy przelać Ci z powrotem pieniążki?
L-0.07 mam. Dwie ostatnie sztuki, a wlasciwie jedną, bo jedną dla malutkiejpumci, jak się zdecyduje zamienic te softy
-
Kura - napisałam Wam wczoraj wiadomość żebyście mi wysłały tą paletkę C. Ja nie jestem problemowym człowiekiem ale zawsze mi zależy na czasie więc jak czegoś nie ma to proszę o jak najszybszą informację, żebym mogła sobie wybrac coś innego. A L musi być koniecznie bo jak nie będzie to mnie siostra powiesi :P
-
malutka pumcia, idzie dzisiaj- przepraszam
---------- Dodano o godzinie 11:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:31 ----------
Mysiaczeq- mam jedną ostatnią, dostawa tych elek bedzie za ok 2 tygodnie, bylaby szybciej, ale czekamy na 0,15 tki, bo.. producent nie ma tej podstawowej skądinąd rzęsy. z L kami 0,07 naprawdę jest to samo, czyscimy mu caly stan magazynowy,bierzemy tyle ile ma, a jak ma niewiele to co mamy zrobic? Jak sie wsciekniemy to weźmiemy sie za produkcje:D:D
To dla Was od razu informacja, softy za ok 2 tygodnie w uzupełnieniach w 0,1 ce, i z tego co pamiętam to w miksach 0,07 rownież,
ja Was rozumiem, ja jestem zakochana w softach, otworzylam jedno pudeleczko, (oprócz tego co wizelysmy na probe, bo Wy wiecie, ze nic nie wprowadzamy, poki nie wyprobujemy) to jeszcze dostalam opiernicz, od Edyty, że ja to wielka Pani jestem, tu se otwieram, a tam wy czekacie a ja marnotrawię... nosz cholerny świat:D:D
No dobra, moze te paczki nie idą z prędkością światła, choć robimy co możemy,(taaaa, kurier pocztexu za pobraniem w 24 godziny... jasne... a ja waże 60 kg....) ale jednego nie mozecie nam zarzucic, braku jakości, stawiamy na nią i toczymy boje z producentami.
Jestesmy z siebie dumne np pamietacie rzęsy do metod objętościowych za 39 zlotych? najpierw wywalczylysmy dobry skręt , a nie plasakcze, a potem ze zgrozą zauwazylysmy ze paski nie odrywają się z kasetki!!! Nosz jasna ciasna! Teraz mamy i skręt i odrywanie pasków. Tadam,
A Ombre.. dziewczyny mamy w mocnym C!Też wywalczone! Brać wiosna idzie, bo tych ombre w mocnym C to też nie za wiele, zaznaczyc, ze mocne C chcecie w uwagach!:))))
-
Wczoraj zamówione, dzisiaj paczuszka już jest :) dziękuje Edytko :*
-
Cytat:
Napisał
dzikakura
Jak sie wsciekniemy to weźmiemy sie za produkcje:D:D
nie jest to głupi pomysł ;] jestem ZA!
Cytat:
Napisał
dzikakura
No dobra, moze te paczki nie idą z prędkością światła, choć robimy co możemy,(taaaa, kurier pocztexu za pobraniem w 24 godziny... jasne... a ja waże 60 kg....)
ja tak mam szybko, dzis zamawiam jutro- najpóxniej pojutrze są
i tylko raz mi sie zdarzyło że czegoś nie było (B 0,07 7mmw minku,ale dostałam silk- ok... :D
Cytat:
Napisał
dzikakura
Jestesmy z siebie dumne np pamietacie rzęsy do metod objętościowych za 39 zlotych? najpierw wywalczylysmy dobry skręt , a nie plasakcze, a potem ze zgrozą zauwazylysmy ze paski nie odrywają się z kasetki!!! Nosz jasna ciasna! Teraz mamy i skręt i odrywanie pasków. Tadam,
ja je lubie, tylko szoda że producent ma zawyżone długiości... 8,10,12 to Evoskie 10, 12, 14.. albo i o 2 wyzej :placz::placz::placz:
-
Dziewczęta a czy rzęski L dla początkującej to dobry wybór? dam radę?
Wracam do kleju hs5 z hs4. Jednak na hs5 kleiło mi się lepiej bo na hs4 mam caly czas sklejki.
-
kurko zatrzymaj dla mnie prosze te l 0.07 dzis zrobie zamowienie, napisz czy juz nie sprzedalas
-
Dziewczyny czy moja paczka już wyszła? Pisałam do Was na stronie, ale odpowiedzi nie dostałam i nie wiem co dalej..:( zrobiłam przelew 7.03 a dalej mam status "Oczekiwanie na przelew"
mój nr. zamówienia #003065
-
No w końcu doszły moje softy :skacze: Mam nadzieję, że w poniedziałek wypróbuje :)
Jest może szansa zamowienia L w duzych paletkach pojedynczych rozmiarow 0,07? Bo ja bym chciala 8,9,10,11,12,13.
-
Malutkapumcia mozna zamówić nie ma sprawy
-
Ja żadnej odpowiedzi nie dostanę jak sądzę...?:)