malutka pumcia, idzie dzisiaj- przepraszam
---------- Dodano o godzinie 11:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:31 ----------
Mysiaczeq- mam jedną ostatnią, dostawa tych elek bedzie za ok 2 tygodnie, bylaby szybciej, ale czekamy na 0,15 tki, bo.. producent nie ma tej podstawowej skądinąd rzęsy. z L kami 0,07 naprawdę jest to samo, czyscimy mu caly stan magazynowy,bierzemy tyle ile ma, a jak ma niewiele to co mamy zrobic? Jak sie wsciekniemy to weźmiemy sie za produkcje
To dla Was od razu informacja, softy za ok 2 tygodnie w uzupełnieniach w 0,1 ce, i z tego co pamiętam to w miksach 0,07 rownież,
ja Was rozumiem, ja jestem zakochana w softach, otworzylam jedno pudeleczko, (oprócz tego co wizelysmy na probe, bo Wy wiecie, ze nic nie wprowadzamy, poki nie wyprobujemy) to jeszcze dostalam opiernicz, od Edyty, że ja to wielka Pani jestem, tu se otwieram, a tam wy czekacie a ja marnotrawię... nosz cholerny świat
No dobra, moze te paczki nie idą z prędkością światła, choć robimy co możemy,(taaaa, kurier pocztexu za pobraniem w 24 godziny... jasne... a ja waże 60 kg....) ale jednego nie mozecie nam zarzucic, braku jakości, stawiamy na nią i toczymy boje z producentami.
Jestesmy z siebie dumne np pamietacie rzęsy do metod objętościowych za 39 zlotych? najpierw wywalczylysmy dobry skręt , a nie plasakcze, a potem ze zgrozą zauwazylysmy ze paski nie odrywają się z kasetki! Nosz jasna ciasna! Teraz mamy i skręt i odrywanie pasków. Tadam,
A Ombre.. dziewczyny mamy w mocnym C!Też wywalczone! Brać wiosna idzie, bo tych ombre w mocnym C to też nie za wiele, zaznaczyc, ze mocne C chcecie w uwagach!)))